2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az önce tuvalette iki üç damla kan damladı sanki peçeteyle sildim hiçbirşey yok kan gelse peçeteye azda olsa değmez miydi ya kızlar kafayı yicem ben üçüncü kez bebeğimi kaybedemem (( cehennemin dibi bir köydeyim ve randevum yarın..lütfen lütfen dua edin Allah taşıyamayacağı yükü yüklemez ama kaldıramam bir daha

Canim sakin ol, peki peceteye birsey gelmediyse o kan nerden gldi acaba başka bi yerin kanamis olabilirmi? çok ciddi durumlarda hem aşırı ağrı hem kanama oluyo diye biliyorum ama umarım bebek iyidir her kanama tehlikeli olmayabiliyor ama keşke doktora gorunebilme şansın olsa :/

Canım rahimden kan gelip gelmediğini anlarsın herhalde. Ayıptır sorması basur var mı ve kabız mısın?

Ciktim dr dan kizlar doktorum bizim tembel sipayi evirdi cevirdi zorla bacak arasina bakti cikinti yok %90 kiz dedi dedim insallah degismez haftaya persembe tekrar gidicem hem yine bakacak hem de 4 lu test olacak
Canım şimdi hayırlı olsun kızın diyebilir miyim????

basurum yok canım kabızda ciddi boyutta değil vajinadan geldiğine eminim
Sadece iki damla kırmızı kan ve arkası yok mu?
Plasenta büyüdüğünde etrafında kanama yapar bildiğim. Belki o gelmiştir. Ciddi bir kanama ve sancın yoksa şimdilik evham yapma. Bol su iç ve dinlen. İş yapma ağır falan kaldırma uzanma hareketi yapma.
Hamilelik başında progeston falan kullandın mı. Başka kanaman olmuş muydu

№ ÜYE ADI ŞEHİR YAŞ SAT BEBEĞİN CİNSİYETİ KAÇINCI ÇOCUK DOĞUM ŞEKLİ
bu şekilde yapacağım kızlar. bir şey eklemek isteyen varmı?
şimdilik excelde yazıyorum daha listeyi buraya nasıl yapacağım konusunu çözemedim

onikinci haftada kahverengi kanama oldu üç gün hastanede yattım ama progestan vs uygulanmadı zaten kanama alanıda göremediler hiç ikili test yapıldı sağlıklıydı...tuvalette biraz kendimi zorlar gibi oldum bide bugün ağda yapmıştım kendimi zorlamış olabilir miyim acaba

Canim progestan varmi evde hemen fitil olarak al ve uzan hic kalkma insallah yanlis gormussundur

Genelde tüp beneklerde kan sulandırıcı verirler. Bende iğne kullanıyorum

Dün dr rıza madazlı da ayrıntılı usgm vardı doktoruna söyle iğneni kessin hiç bir faydası yok şuandan sonra bebeklerin çok iyi beslenmişler dedi havalara uçtum kontrolüme kadar kullanıp söylicem doktoruma umarım keser iğneyi coraspirine bile gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…