2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok elevitte domuz katkısı var

bana da decavit verdi ben yatarken içiyorum
acaba gündüz içmeyle arasında fark olur mu ki
Canım bende decavit kullanıyorum geçen ay sabah içtim şimdide akşamları içmeye başladım bi fark göremedim bebiş için bişey var mı onu bilemiyorum

Kızlar kimse kendine yada bebeğe ciciler almadı mı yaaa paylaşmıyosunuz merak ediyorum
Ben daha baslamadim oglumda cok erken baslamistim ilk hevesle :) bebek arabasini 15 haftalikken almistik o derece :) simdi bi de bu kız ben bi baslarsam tutamam kendimi o yuzden parami toplayip topluca alcam :) ama sabirsizlanmiyo degilim :)

Kızlar kimse kendine yada bebeğe ciciler almadı mı yaaa paylaşmıyosunuz merak ediyorum

benim herşey alasım var da zor tutuyorum kendimi
bir tek hastaneye gelenlere dağıtmalık aldım
süslemesini sonra yapacağım için şişesini aldım o kadar :)

Benim usg de haftam 14 içinde normalde 13 içindeyim
İkiz gebelik olduğu için doktorum 2.test istemedi nıfty yapıcaz ve riskli gebelik uzmanı rıza hocaya yolladı bizi nası şeker bir adam anlatamam tüm gerekenlere baktı herşey süper dedi plesantan ve bebekler çok iyi beslenmiş dedi iğneye hiç gerek yok dedi zaten neredeyse birçok kadın doğum doktorunun hocasıymış risk olsa öyle demezdi uzmanlığı çoğul gebelik üzerine 20. Haftda tekrar görücem sizi dedi 3 boyutludada baktık kalp ve damarlara kan akışına çok çok iyi dedi.
Bende pıhtılaşma yok önlem amaçlı kullanıyorum doktorum 30. Haftaya kadar kullanacaksın demişti umarım hocasını dinlerde keser 3 gündür burnum kanıyor

Ben daha baslamadim oglumda cok erken baslamistim ilk hevesle :) bebek arabasini 15 haftalikken almistik o derece :) simdi bi de bu kız ben bi baslarsam tutamam kendimi o yuzden parami toplayip topluca alcam :) ama sabirsizlanmiyo degilim :)
Canım benim bebişde kızsa kimse tutmasın beniiiii

Merhaba anneler..kimsenin canını sıkmak istemem ama bugün ben amniyosentez olacağım. Dualarınıza ihtiyacım var. Sonuçlarım iyi çıkması için oğluma ve bana dua edermisiniz.
Dualarımız seninle, rabbim inşallah yüzünü güldürecek güzel sağlık haberleri almayı nasip edecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…