2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bekleyelim bakalım canım zaten ayrıntılı usgde tam garanti veriyorlar o zaman a kadar bekleriz en fazla

ben ayrıntılı da yaptırır mıyım bilmiyorum
ters birşey çıkar içime kuşku düşer ikilemde kalırım diye çok korkuyorum

Ben resim paylaşırım hediye gelenleri ama gülmeyin çünkü ben hiçbirşey almadım ama hediye yağdı

benim de annem kuzenim arkadaşım falan aldı ufak ufak şeyler
annem en son yorgan almış orada bi dur dedim daha almıyor

bizde pazartesi günü e bebek gittik nuna leaf anakucağında indiirm vardı alsak mı diye düşündüklerimiz arasındaydı
ama içimize sinmeyince almadık

merak etme ben de 17 martta öğrenicem :)

Çok sevindim herseyın yolunda gitmesine.. bende 20. Haftada yapılacakmiş inşallah hersey yolundadır benimde. Sen hala tüp bebek doktpruna mı gidiyorsun. Bu ayrıntılı usg için ne kadar ödediniz? Her yer farklı bir fiyat veriyor.

Bursalılar güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
bende bu aydan sonra gidicem bursaya ama çok geç olmadan dr seçimi yapmam gerekiyor

Maşallah bebeğim çok harekrtliydş bugün zorda olsa aldılar sıvı inşallah yarın güzel habrr veririm. Ayrıca o arkadaş da hala sonuç bekliyor.
Canım inşallah hiç nir sey çıkmayacak ben öyle inaniyorum. İçini ferah tut zaten o tarama testleri çoğu yanliş çıkıyor. Bir tutturanı duymadım zaten. Seninde öyle bence. Yüksek risk demiştin yüzde kaç risk çıktı senin canım?

Nıpt testi yaptırdım ben orda olması gereken en fazla 3 görünüyor benim 7 çıkmış

Bursalılar güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
bende bu aydan sonra gidicem bursaya ama çok geç olmadan dr seçimi yapmam gerekiyor
Bende o arastırmaya girdim. Ben bir medikabil Oktay beyi arastırdım; 130 muayne sezeryan 2900 normal doğum 2500 tu sanırım. Esentepe hastamesımde bir doktor var iyi duyumlar aldım Emel Karludağ o da 90 tl muayene normal ve sezeryan 2500. Yeni açılan Medicana ise doktorları 150 tl sezeryan 4000 lira. Şimdilık öğrendiklerim bunlar canım. Sende bir seyler öğrenirsen bana bilgi verirmisin? Sen bu arada aytımtılı 4 boyutlu usg yaptırdınmı?

Senin bebeğinde hiç bir sey yok bemim içime öyle doğuyor. Allah yar ve yardımcın olsum canım sen yurtdısındaydın değil mi
Evet yurtdışındayım. İnşallah canım ya olmasın bende öyle hissediyorum hergün yasin okuduk. Allahım inşallah güzel haberler almamı nasip eder

Bende nazardan korkuyorum söylüyorum almayın diyorum ama dinletemiyorsunki canım hep daha fazlası oluyo sen dedikçe. Benim kv dede öyle çok sabırsız düşün şimdiden çocuğun kıyafetleri odası arabası herşeyi hazır ama çok şükür kendi evinde. Ben bebeğime ufacık birşey dahi almadım daha 7. Aya odakladım kendimi hiçbirşey almayacam ama hediyelerden alamıcam galiba

Rıza hoca salı günleri acıbadem bköye geliyor 2200 biz nişantaşında kendi yerine gittik 650 ödedik
Tüp bebek doktorum beni kendi kadın doğumcuma pasladı arada gel yeğenleri görelim dedi :)
Nıfty içinde 3500 dediler doktorumuzun selamıyla 2000 olur dendi eve gelip alınacak kan

Bu yurtdısına giden kan testlerınden değil mi? Hong hong a gıdıyormus sanırım bir tame daha firma vardı o da ingiltereye gidiyordu.hayırlı haberler alman dileğiyle canım. Sen 2 li 3 lü yaptırmadın değil mi direk nifty testıne yoğunlaştın

Sana özelden mi yazalım buraya yazalım sorduklarını bide bunun yanına cinsiyetide ekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…