2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar önceki hamileliklerinizden biliyorsunuzdur belki. Bu 20. Haftada yapılan detaylı ultrasonu 22. Haftada falan yaptırsak oluyor mu? Eşim askerde insallah 22. Haftamda gelmis olacak onunla beraber gitmek istiyorum da
18 ila 22. Haftalar arasinda diye bilgilendirdiler beni organ gelisimine falan herseyine bakilacakmis

Enesomerzeliha TRABZON 32. 30.10.2017 KIZ 4 Normal

Canım ben daha bebeğim için alışveriş yapmadım erken diye düşünüyorum. Bunlar hediye geldi 3-6 ay arası. Bana birşey bırakmadılar
Masallah diyeyim o zaman. Ilk bebek miydi senin. Keske aylari karisik alsalardi. Ozellikle uzun kollari 6-9-12 ay alsalardi. Hepsini girdirmeye vakit bulamayabilirsin :) bi bakmissin ki buyumus ve hala hic giymedikleri var. Ama coooook guzeller. Gule gule giydir hepsini

Arel13 Malatya-Van 31 20.11.2017 1 (cinsiyet belli değil)

İlk bebeğim canım eşimde evin tek çocuğu olduğundan durduramıyorum bunlar sadece 1 kişiden gelen. Kv in aldıkları sandık yapmış odası arabası herşeyi hazır kendi evinde

İlk bebeğim canım eşimde evin tek çocuğu olduğundan durduramıyorum bunlar sadece 1 kişiden gelen. Kv in aldıkları sandık yapmış odası arabası herşeyi hazır kendi evinde
Tek cocuk ilk torun cok heyecanlilar tabi cok normal. Ustelik erkek. Malum soy sop devam muhabbeti. Kizlar da sevilir ama erkekler de kiymetlidir degil mi :)
Cok sanslisin birak bol bol yapsinlar. Onlar da hevesli. Heveslerini yasasinlar.

Buharkazanı İstanbul 34 11.11.2017 Kız 2 Sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…