2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek cocuk ilk torun cok heyecanlilar tabi cok normal. Ustelik erkek. Malum soy sop devam muhabbeti. Kizlar da sevilir ama erkekler de kiymetlidir degil mi :)
Cok sanslisin birak bol bol yapsinlar. Onlar da hevesli. Heveslerini yasasinlar.
Öyle canım bıraktım artık zaten :)) herkes kız istiyordu ben kız delisi olduğum için herhalde ama erkek olak diye havalara uçtular bu bizim pipili şimdiden çok değerli :))

Canım bunlar hediye gelenler. Bende daha erken olduğunu düşündüğümden alışverişe başlamadım ama ilk torun stresi bastı :))

Canım bunlar hediye gelenler. Bende daha erken olduğunu düşündüğümden alışverişe başlamadım ama ilk torun stresi bastı :))
Benimkide allah nasip ederse ilk torun olcak eşimin ailesinde bide beklenen çocuktu hemen olmadı. Herkes heyecanlı ama ben eşimden onlar benden çekinip almıyor:) kv kalsa bebek bezlerini bile şimdiden stoklar herkes dört gözle 5.ayı bekliyor :)

DUMUDO DIYARBAKIR 32 31.10.2017 2 NORMAL

Benimki dinlemiyo kim ne derse desin kendi bildiğini okuyan biri olduğu için bıraktım artık napim hevesini alsın. Benimde bundan önceki düşükle sonuçlandı ilkinin kıyafetleride duruyo kv de

Benimki dinlemiyo kim ne derse desin kendi bildiğini okuyan biri olduğu için bıraktım artık napim hevesini alsın. Benimde bundan önceki düşükle sonuçlandı ilkinin kıyafetleride duruyo kv de
Inşallah bu sefer kötü sonuç almicaz sağlıkla kucaklayalım hepimiz yavrularımızı

Gümbür gümbür hemde. Şimdiye kadar bişey yoktu ne güzel şimdi mide yanması et ürünlerinden tiskinme mide bulantısı iştahsızlık başladı ya
15. Haftadan sonra tiksinme nasil ya tersine mi dondu sende mide yanmasi bendede var ama ara ara daha

Bizimde iki tarafli ilk torun olacak ama kimsenin pek umrunda degil simdilik bakalim ilerde nasil olacak:)

Arkadaşlar herkes demir ilacına basladimi ben doktoruma sorduğumda suan için ihtiyacın yok ilerleyen dönemde vericez dedi benim gibi hala kullanmayan varmı merak ettim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…