2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15. Haftadan sonra tiksinme nasil ya tersine mi dondu sende mide yanmasi bendede var ama ara ara daha
Aynen ya tersine döndü benimki 2. Trimester hamileliğin balayı diyorlar ama benimki 1. Trimester balayıydı napıcam bilmiyorum eti çok seviyorken birden et ürünleri düşmanı oldum vejeteryan oldum tamda çocuğun vitamine ihtiyacı varken

Dur ya hemen vejeteryanmi olunur biraz zaman ver kendine yine yiyemezsen kesin tahil tuket ve dr a soyle b vitamini verir sana

Arkadaşlar herkes demir ilacına basladimi ben doktoruma sorduğumda suan için ihtiyacın yok ilerleyen dönemde vericez dedi benim gibi hala kullanmayan varmı merak ettim??
Benim demir o kadar düşük çıktı ki damardan iki ferritin aldım serumla hala istenilen düzeye gelmedi sanırım yine damar takviyesi yapılacak ilaç vermiyor doktorum hem bulantıları arttırır hem de bu kadar düşük değeri ağız yoluyla artıramayız dedi direk Hematolojiye yönlendirildim. Ayın 3 ünde tekrar muayenem var inşallah artış oluyordur . İhtiyacının olmaması çok güzel maşallah

Ú
Arkadaşlar herkes demir ilacına basladimi ben doktoruma sorduğumda suan için ihtiyacın yok ilerleyen dönemde vericez dedi benim gibi hala kullanmayan varmı merak ettim??
Bugün doktor verdi bana cnm folik asit ikisi bir arada

Doktor bana hem demir hmde ayri bitane vitamini ilacı verdi icinde yok yok.

Benimki dinlemiyo kim ne derse desin kendi bildiğini okuyan biri olduğu için bıraktım artık napim hevesini alsın. Benimde bundan önceki düşükle sonuçlandı ilkinin kıyafetleride duruyo kv de
Allah korusun aklina kotu seyler getirme. Yiyecegi icecegi olan gelir. Sen rahat ol

Bizimde iki tarafli ilk torun olacak ama kimsenin pek umrunda degil simdilik bakalim ilerde nasil olacak:)
Bizimkiler de dogduktan sonra aldilar hep. Dogana kadar hazirliklari bana biraktilar. Ilk alisverisimi beraber yapmistik ben begenmistim ama kv almisti. Annem el emegi goz nuru 9 ay dokudu kadin. Yataklarini pikelerini igne oyalari ile ilmek ilmek ördü. Bebek odasini babam almisti.
Simdi herseyini ben tek yapmak istiyorum ama. Tadini cikara cikara. Simdi bizim bebek iki tarafinda en kucuk torunu olacak. Bakalim ne yapacaklar

Dur ya hemen vejeteryanmi olunur biraz zaman ver kendine yine yiyemezsen kesin tahil tuket ve dr a soyle b vitamini verir sana
Kullandığım vitamin habında hepsi var canım bazen acaba vitamin habında çok vitamin demir falan herşey olduğu içinmi yiyemiyorum diye düşünüyorum. Doktora sordum sorun yok çocuk hem haptan hemde senin vücudundan ihtiyacı olan şeyi alır dedi. Sömürsün beni yeterki iyi olsun diyorum :))

Adı ne kullandığın vitaminin?

Canim hem kullandigim ilac da demir var hem de ferrum fort demir ilaci aliyorum. Bana cok onemli oldugunu almam gerektigini soylemisti doktorum

Keşke benimkilerde öyle olsaydı ben seçseydim onlar alsaydı. Bende ikinciye artık yaparım içime sine sine. Şimdi ilk torun heveslerini alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…