2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de kesin bişey demedi sanırsam başka doktora giderim 20. haftaya kadar bekleyemem eşimde özel hastanede çalışıyor onun oraya giderim herhalde
Tek seferlik gideceksen devlete gitsene canım eşin hangi hastanede çalışıyor oraya neden gitmiyosun en başından beri

Benim doktorum sola yatmami soyledi canım dogrudur.

Benim gibi ilaç vitamin vs kullanmayan arkadaş var mı

Marash life da zeynebi çok övdüler yoksa benim niyetim oraydi doktorda Turgay bey var ona giderim onada iyi diyorlar bakalım
Ya evet herkes zeynep, murat, hilal hanım diye ölüyor da bilmiyorum ben dru kendime samimi görmek istiyorum o konuda eşinde orda madem gitsene canım yani daha torpilli olursun

Ya evet herkes zeynep, murat, hilal hanım diye ölüyor da bilmiyorum ben dru kendime samimi görmek istiyorum o konuda eşinde orda madem gitsene canım yani daha torpilli olursun
Herhalde oraya giderim eşimle konuştuk şimdi iyi bakıyor diyor internetten yorumlara baktım güzel şeyler yazıyor hani ilk zor doğum olunca doktorda iyi olsun güvenilir olsun istiyorum bende

Kızlar bana bir yardımcı olun, dünden beri karnım midem çatlıcak gibi tuvalete çıkabiliyorum sorun yok o kadar şişkin ki öğle yemeğini yiyemedim sadece çorba içebildim. bu durumda olup yapabileceğim birşey varmı
önceki kontrolde dr hazımsızlık için madensuyu içebilirsin dedi ama bana normal zamandada iyi gelmediği için pek içmem ben ne yapacağımı şaşırdım yaa

Haha canım bide sen haşhaşım yazmışsın ya onu gördükçe gülüyorum benimkinin pipisine bile haşhaş diyemiyorum :))

ben ilk hamile kaldığımda taktım o adı ona
evet seninkinin hiç bir yeri haşhaş değil maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…