2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelirsin gelirsin bu bebiş benide çok sıkıntıya sokuyor sanki bişey olacakmış gibi bi his var içimde Allah korusun ama tevekkül Allah bundan sonra göbişler çıkınca gerine gerine gezeriz kız
Insallah canim ben simdi bir dr faha arastiriyorum onada muayne olucam icim rahat etsin :)))

1364tecanım duygusuzcanlar paylaşmış
Baktım canım evet net görünüyor. Benimkinin bacak arasındanda çekilmiş vardı bulamadım haftaya getiririm:)) gerçi yandan baktınız oğluşumun pipisine bacak dediniz bide bacak arası resmini görseniz kordon falan dersiniz

Sayfasini aklimda tutmadim da paylasim aklimda kalmis. Kendi mesajlarimdan buldum sayfasina gittim.
Baktım canım evet netmiş siz benim yavrumunkine ben dahil bacak diyoruz ama haftaya dr randevumuz var bakalım nasıl bişey olmuş resmini getirecem :)) hazır olun

Getir kız bekliyorum

Eki Görüntüle 2111990 Ay koptum kız bak çizimle anlatıyom ok ile gösterdiğim pipi diğeri bacağı çocuğun ama ufacık deil yani :)))

ben de ıkılı testte esım vıdeo cektı oraya bakıp duruyorum
doktor kız dedı ve bacak arası bos
sonradan degısırmı stresı var bende
ama pıpı böyle gozukuyosa benım kı kesın kız:):):)

Benim doktor da kesin bişey demedi işte bi problemde olmayınca 20. haftada gel dedi o zamana kadar napacaksam ben

Bilmiyorum valla canım ilk çocuğum anlamıyorum zaten ama dr pipisi dedi. Aynen bu pipiyse seninki görünmüyosa kızdır :))

Ben içinde balık yağı ve omega 3 de olan fakat başka vitaminler de olan regenesis diye bir hapı her gün içiyorum bu pazartesiden beri canım
Bende regenesis kullanıyorm hamile kalmadan önce başladm dr tam kan sayımı yaptı demir iyi çıkınca ayrıca bi ilaç vermedi regenesis iyi gerçekten emzirme döneminde bile kullanılmalymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…