2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahahahah vallahi bir saattir senin yazılarına gülüyorum:) maşallah maşallah allah bağışlasın:) sen atınca dedim banada dr gösterdi bende atayım buraya ama bacak diyince dedim belki banada öyle derler :) ama atcam şimdi bizim dr pipiyi ok işaretiyle belirtmiş

Bu nasıl pipi kardeş bizimkinizde var ama yani bir sonraki sefere iyice detaylı verir yerim tatlışları sağlıklı olsunlarda inş.
Oğlumun adı koca pipiliye çıkacak :)) reklam oldu yavrum haftaya dr randevumuz acaba nasıl bişi çıkacak karşıma merak ediyorum

Yok belli senin ki belli. Tek bacak cikmis arada pipi var diger bacak cikmamis. Sen rahat ol canim tek sunnet yeter sana ONTK

Son düzenleme:
Minik kuzular geldim canim ben doktordan herşey gayet güzel dedi 13 haftalik olmuş 1 hafta geriye düşmüşüz ama herşeyi normal cinsiyette kesin bişey demedi ama kız benziyor dedi kesin değil dedi.
Hoşgeldin canım benim bebişte önce 4 gündü şimdi 2 gün geride sata göre hayırlısı vallahi benim dr diğer randevuya attı cinsiyet işini geçen hafta bende kız istiyorum ama bekleyelim bence yinede güvenme tam emin değilse

Benimki de kesin bişey demedi sanırsam başka doktora giderim 20. haftaya kadar bekleyemem eşimde özel hastanede çalışıyor onun oraya giderim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…