2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum canım ben kendi adıma. Burda mutluluklarımızı paylaşıyorsak eğer böyle şeyleride paylaşmamız lazım sonuçta hepimiz insanız. Allahtan herşeyin hayırlısı canım her şerde bir hayır vardır derler ya öyle düşün tatlım. Meleğin için vede kendin için en doğru kararı vereceğine inanıyorum dualarım sizinle

Yok yok uyumadım :)) hazırlık yaptımmm. Bugün bir de şehirlerarası yolculuk yapacağım onun da hazırlığı var :)))
Hmm tamam canım sen yap hazırlığını senden haber beklicez. Ohh kahvaltınıda yaptıysan kıpır kıpır hareketler görürsünüz inşallah canım

Hayırlı olsun inşallah Kan sonuçları da güzel çıkar , Allah hayırlısıysa gönlünden geçeni versin

Eşim diyoki kendin için olmasada bebek için zorla kendini bende diyorum bebek benim depolardan besleniyor kendim için yemek zorundayım oda diyoki depolarda ne kaldiki olanıda kullandı zaten oda hakli iyice halden düştüm
Hiç o tarzda olmayan bir doktor olmasına rağmen en son kanamam oldu diye kontrole gittiğimde doktorum da baya kızdı bana yemek zorundasın bu haftalarda bebek için çok önemli senin yediğin, yiyemezden hastaneye yatırmam gerekir diye şimdi de utanmasam ağlayacağım bir şeyler yerken , neyse hepsi bebiş için o sağlıklı olsun da her şeye katlanacağız, Allah kolaylaştırsın inşallah gebeliklerimizi

Çok teşekkürler canım. Allahım inlallah bir çıkış yolu gösterecektir..

Elinize sağlık, zahmet vericek ama sanırım bende kayma olmuş
Pikapii
26
22.11.2017
Isparta
Erkek?
1
Normal

anneler günlük öğünlerinizde olmassa olmaz diyip, bebegin gelişimi ıcin faydalı, hergun duzenli yediginiz ner var ? İştahsızlık yüzünden bugüne kadar faydalı beslenemedim, artık dikkat edeyim diyorum
her sabah süt ve yumurta öğlen veya akşam yoğurt , ceviz ve meyve sabit bunları tüketiyorum

Cok tesekkur ederim canim ben iyi gibiyim sukur su tikanmalarda biterse. oglum oksuruyor epey ona canim sıkılıyor ama iste cocuk boyle buyuyor Rabbim büyük dert vermesin.. Sen nasilsin doktora gittin mi su aralar

Iyiyim ben canım en son geçen hafta gittim doktor tahmin yapmayacağını söyledi. Bir sonraki randevum 17 martta bakalım o zaman öğreniriz insaallah cinsiyetini sağlıklı olsunlar da yeter ki

Hmm tamam canım sen yap hazırlığını senden haber beklicez. Ohh kahvaltınıda yaptıysan kıpır kıpır hareketler görürsünüz inşallah canım
Böcüğü gördük fakat secde pozisyonundaydi sıpa ve cinsiyet yalan oldu :)) Tek bir hareket bile yoktu. Onun disinda bir problem yok çok şükür.
Sağlıklı beslenme için de dıyetısyene gidiyorum onun da kontrolü vardı. Kilo almamışım süper süper :))) Hatta 1.5 kilo vermişim.

Çok teşekkürler canım. Allahım inlallah bir çıkış yolu gösterecektir..
Canım burada hepimiz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz. Senin durumun sana özel değil, hepimiz yerinde ola bilirdik. İleride yine Allahın elinde herşey. İyice araştırarak karar aldığından eminim, eğer seni kötü etkilemeyeceksetkilemeyecekse yine gir, anlat konuş sakın içine atma. Benim iki kaybım oldu, her birini atlatmam için aylar gerekti. Yanındayız canım, kaybolma tamammı

Benim kuzenin dun arayip mujde verir gibi arkadasin bebegi karninda olmus 13 haftalikjen onu soyledigi icin sabaha kadar sacma sapan ruyalar gordum bana niye anlatiyorlar anlamiyorum
Hakkaten bu ne dengesizlik. Kiskanc kuzen demekki hamileligini cekemiyor bari huzur vermeyeyim diye dusunmustur. Allah korusun bebeklerimizi kem gozlerden pis nefeslerden. Allahim sana emanet hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…