2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gozun aydin canim. Hic ultrason goruntusu var mi? Bir de kahvalti yapmadan mi gittin. O yuzden mi yatiyordu

anneler günlük öğünlerinizde olmassa olmaz diyip, bebegin gelişimi ıcin faydalı, hergun duzenli yediginiz ner var ? İştahsızlık yüzünden bugüne kadar faydalı beslenemedim, artık dikkat edeyim diyorum
Yumurta, peynir,yoğurt ve protein.. süt sevmiyorum onun yerine aklıma gelirse ayran,activia kefir fln içmee çalışıyorum..

Kuu onu okudumda resmi bulamadim yorum yapamadim :)))

Amin amin haklisin canim Allahin izniyle kizlar bu veled neden uyumuyor diye sorabilirim size :)

Oo masallah cnaim saglikli olmasina cok sevindim hele kilo vermen super olmus :)))

Hakkaten bu ne dengesizlik. Kiskanc kuzen demekki hamileligini cekemiyor bari huzur vermeyeyim diye dusunmustur. Allah korusun bebeklerimizi kem gozlerden pis nefeslerden. Allahim sana emanet hepsi
Bilmiyorumki 2 xocugu var dunya tatlisi niye boyle birsey yapti bende anlayamadim ama gercekten artik boyle seyler duyunca psikolojim bozuluyor

G Gurmes her sabah muhakkak peynir zeytin ve bol sebzem var. Yumurta haftada 2 anca. Hergun birnkase yogurt veya bir koca bardak sut aliyorum. Bazi gunler hem yogurt hem sut aldigim da oluyor. Ara ogunde kuru uzum kuru dut findik badem kuru kayisi veya hurma tuketiyorum. Et urunlerini aksama bırakıyorum. Vitaminleri sabah kahvaltidan sonra. Demiri kahvaltidan iki saat sonra aliyorum.
Sut icemeyenlere ben son care nesguikle karistirdim. Kalsiyum eksikligindense nesguikle alayim dedim. Bi bardak sute 5 damla da devit 3 damlatiyorum. Bir de bu ara magnezyum eksikligi icin beypazari maden suyu iciyorum. Bir de baktim ki maden suyunda da bir bardak sut kadar kalsiyum varmis. Aksamlari bir de 3 -4 porsiyin meyvem var. Muck :)

Bilmiyorumki 2 xocugu var dunya tatlisi niye boyle birsey yapti bende anlayamadim ama gercekten artik boyle seyler duyunca psikolojim bozuluyor
Ya bozulur tabiki nasil bozulmasin. Hormonlarimiz nasil calisiyorsa artik herseyi kafaya takiyoruz evham yapiyoruz kabuslar goruyoruz. Dogup da sagsalim kucagimiza alincaya kadar icerde ne oldugunu kimse bilemiyor ki. Hele sen bu kadar zor elde etmisken bu kadar sikinti yasamisken belki hala korkuyorken bu ne dusuncesizliktir. Cok kizdim. Su dakka versen telefonunu bir guzel boyar sivar birakirim yani o derece. Neyse bosver, sen mutlu ve inancli ol. En basta bebislerimize bizim inanmamiz lazim ki onlar da bizi birakmasinlar annesi

Ben o bekledigim 5 senedede cok dengesiz gordum artik gulup gecmek istiyorum insanlarin neden boyle birsey yaptiginida anlamiyorum bazilari gercekten kotulukten haz aliyor Allah onlardan uzak etsin hepimizi aynen ya minnoslarimiz simdi mahmur mahmur hareket ediyorlardir :)

Gercekten kiminin mayasi bozuk. Gerilimden kotulukten haz alan tipler var. Simdi bunlar moral bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar ya onlara inat gulmek onlara verilecek en guzel cevap. Senin mutlulugun bu tarz insanlarin mutsuzlugu oluyor cunki... o zaman ne diyoruz koy g.tune gonder memleketine

canim benim ya iyiki varsiniz bende cok takmam herseyi ama.bu cocuk beni sacma bir ruha donusturdu

Oooo benn ne konusuyom hergun sohbet ediyorum.:)bocugum annne susz diyordur. Yaa bn ozledjm hyrlsiyla glsnler ins

Kizlar hangi bebek markalarindan alisveris yapiyorsunuz. Ben bazilarini takip ediyorum ama bazen aradiklarimi bulamiyorum. Mothercare, mammaspapas, panco genelde baktiklarim. Baska marka onerisi var mi

Benimkide 14. Haftasında o şekildeydi hatta resmi var bu ara çok duydum herhalde hepsi secde ediyor bu zamanlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…