2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hangi bebek markalarindan alisveris yapiyorsunuz. Ben bazilarini takip ediyorum ama bazen aradiklarimi bulamiyorum. Mothercare, mammaspapas, panco genelde baktiklarim. Baska marka onerisi var mi
Daha kimse alışverişe başlamadı galiba canım bende başlamadım daha ama benim ilk torun olduğu için eşimde tek çocuk hediye yağmuru oldu birşey almamada gerek kalmayacak galiba. Hevesimde kaçtı zaten bide ikinciye sen istediğin gibi alırsın ama bu bizim diyolar

kızlar herkese selam olsunn.. akşam bi hasta ziyaretine gittim geç geldim eşimin teli bozulmuş adam banka işleriyle uğraşıyor mecbur benim telimi verdim kendi teli servisten gelene kadar. bilgisayardan takılıcam size biraz ama oğlan beni bırakırsa çünkü evde bilgisayar olduğunu bilmiyor ONTK senin bebişin çüçünü yesinler kocaysa koca küçük olacağına...... bulasiksuyu iyi haberlerle gel inşallah bi kaç güne dönerim inşallah ortalığı daha fazla karıştırırım basbelasiyim sen milleti boşver gıybeettt çekemiyorlar seniiiiiii :) kendinize iyi bakın bebişlerede sahip çıkın

papatyamrm rabbim herşeyin hayırlısını versin bu konuda karar senin ve eşinin lütfen kim ne derse desin kulak ardı etmeye çalış inşallah sağlıklı gebeliklerle aramıza tekrar dönersin bi sıkıntın olursa yine de paylaş kimse sana bişey demez

Hahaha ay canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…