2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim ya ne guzel yiyip icebiliyorsun demekki ben hala et balik sebze yiyemiyorum 1 küçük Bardak sutu gün içinde sıkıştırıyorum, yumurta sabahları omlet ve bil peynirli yiyorum onun dışında çorba peynir ekmek, maden suyu bende midemi rahatlatması icin içiyorum bu ara faydalı olduğunu okumuştum geç gün. Birde yoğurdu kendin mi mayaliyorsun

yiğidin malı meydanda olur maşallah nal gibi pipi var çocukta ne olacak canımmm ha bu topikten kimse kız vermez o ayrı mesele dimi ONTK
Hmm nal gibi demek aslan oğlum benim yakışırrr. Ayy evde kalacak yavrum ya doğunca söylim hep ne elletsin nede göstersin burdakilerden kız alamam ama dışardan alırım gerdek gecesi kaçcak hali yokya gelinin kaynanalık yapar kapıyı kitletirim oğluma hahaha

Evet canim yogurt ev yogurdu tuketiyorum. Ama sutu gunluk sut aliyorum. Koy sutu cig sutu icemiyorum. Bnim de basta problem yok gibi yemege basliyorum bir anda yedigimden koku aliyorum midem bulaniyor. Doymama izin vermiyor o dakka daha da yiyemiyorum. Allahtan tiksinme kalici degil. Ama istisnasiz her yemegimin sonunda midem bulaniyor. Gozum icinde doymadan kalkiyorum. Benim sipa kilo aldirmayacak herhalde bana...

senden korkulur sen yaparsınnnn aboooo oğlan iyi olsa senin için kız vermem ben... hem bak size söyliiimmm bi pipi resmide benden gelirse şaşırmayın çünkü erkek hissediyorum ben yaa herkes kız diyor topikte ama

senden korkulur sen yaparsınnnn aboooo oğlan iyi olsa senin için kız vermem ben... hem bak size söyliiimmm bi pipi resmide benden gelirse şaşırmayın çünkü erkek hissediyorum ben yaa herkes kız diyor topikte ama
İnşallah seninkide kocaaaa pipili olurda bana arkadaş olursun görürüm geline yaptıklarını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…