2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hareketlerini hissetmeye başladıysanız ne tarafta hissediyorsunuz benimki hep solda .
Solda olunca kiz erkek gibi bi ayrim oluyor mu diye merak ettim hemen herkesin cinsiyeti belli olunca sormak istedimmm

aaaaaa bende başladım kotexe iki ay önce tahlilde çıktı sonrakinde çıkmadı ondan mı acaba
Olabilir canım ben de yıllarca enfeksiyonla uğraştım kotex kullanmaya başladığımdan beri yılda 1 kez falan yaşıyorum ancak. Ne reklam oldu ya vallahi firmayla kullanıcı olmak dışında bir ilgim yok

Kizlar hareketlerini hissetmeye başladıysanız ne tarafta hissediyorsunuz benimki hep solda .
Solda olunca kiz erkek gibi bi ayrim oluyor mu diye merak ettim hemen herkesin cinsiyeti belli olunca sormak istedimmm

Ben hissettim sandım ama bağırsak hareketiymiş bendeki :) bir de heyecan yaptım deli gibi hissettim diye

Bende ilk 14 15 haftada hissetmistim ama kelebek ucusu kadar hafifti simdi 17.haftada sizinde bi iki haftaya kadar baalar bence

Şimdi gün içinde yaklaşık 20 def falan hissediyor musunuz? Nasıl bir his

Benim plesantam ondeymis bebekle aramdaymis 22. Haftaya kadar hissetmezsen korkma denildi bende hemen hissetmek istiyorum bakalim ne zaman hissedecem sabirsizlikla bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…