2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim inşaallah en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin canım, bu kararı vermek durumunda olman çok zor. Sizin için dua edeceğim Rabbim hayırlı kapılar açsın kararın ne olursa olsun...

Doktorlar sağlıklı doğma ihtimali de var dediler mi? Yani az da olsa böyle de bir ihtimal var mı acaba?

Var bebiş var hemde nasıl günlük ped kullanıyorum ben. Bazen fazla geliyo hemen lavaboya koşuyorum kanamammı geldi diye hani adet oluncada aktığını hissedersin ya öyle

ONTK basbelasiyim bende de inanılmaz akıntı var sürekli wc'ye kosuyorum kan mı geliyor diye. Doktor günlük ped kullan iş yerinde sürekli degsitiremezsin dedi. Günde 5 tane falan ped değiştiriyorum

Yok canım kesin sonuç dediler. Bebekten alınan sıvı kesin sonuçmuş.
Çok zor, her koşulda çok zor kabullenmek. 40 yaş sınır değil ama artık, eskiden öyle bir algı varmış, artık özellikle tüp bebekte çok daha ileriye götürülebiliyor.
Bizler hormonların da etkisiyle çok daha duygusalız, eşler daha gerçekçi bakabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…