2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende pes enfeksiyon yapiyor surekli camasir degistiriyorum bugun oldu bendede

Hakkinda en hayırlı kararı alırsın inş. Çok zor bı durum herkesin basina gelebilir umarım doğru olan neyse o olur canım.

İki gündür o kadar kötüyüm ki mide bulantılarım yine tavan yaptı içim dışıma çıktı geçmiyor ve yine geçmiyor O kadar kötü hissediyorum ki yatakta olmaktan her yanım ağrıdı Allah’ım isyan etmiyorum ama azalmasını beklerken hiç azalmıyor. Zofer verdi Dr. çok çok kötü olursan al dedi içiyorum o gün iyiyim sonraki günler yine aynı. Bir zararının olmayacağını bilsem sürekli içeceğim ama onu da yapamıyorum psikolojim bozuluyor benim

Hadi gozun aydin canim. Hic ultrason goruntusu var mi? Bir de kahvalti yapmadan mi gittin. O yuzden mi yatiyordu
Cok tesekkur ederim canim. Sanırım heyecandan çok az yedim. Doktoru beklerken kuru meyve yiyordum ki doktor geldi :) Yediklerimi yutamadan kontrole girdim :)

Oo masallah cnaim saglikli olmasina cok sevindim hele kilo vermen super olmus :)))
Çok çok teşekkür ederim canım. Kilo olayina ben de çok sevindim :) Doktorum da kilo almamdan sanırım çok korkuyor vitamini hergün içme dedi. Yeme potansiyelimi tahmin ettiği için vitaminleri yediklerinden yeterince alıyorsun dedi :)))

Benimkide 14. Haftasında o şekildeydi hatta resmi var bu ara çok duydum herhalde hepsi secde ediyor bu zamanlarda :)
Çok dini bütün gördüm böcüğümü :)))

Teşekkür ederim canım. Cinsiyeti göremedik ama herşey yolundaydı şükür.

Bende pes enfeksiyon yapiyor surekli camasir degistiriyorum bugun oldu bendede

Denedin mi bilmiyorum ama bende de kotex'in incesi dışında bütün pedler enfeksiyon yapıyor idrar yolu enfeksiyonuna ben de çok yatkinim hepsini denedim sadece bu yapmadı. Denemediysen bi dene istersen ped büyük rahatlık oluyor.

Kotexi denemedim canim bir alip deneyeyim

Ben de diyordum hayırdır benim enfeksiyon nerede kaldı :) kotexe geçmişmişim iki aydır tesadüfen. Şimdi anladımmm

Ben de diyordum hayırdır benim enfeksiyon nerede kaldı :) kotexe geçmişmişim iki aydır tesadüfen. Şimdi anladımmm

Gerçekten çok fark ediyor diğerleriyle aman bırakma canım :) üst yüzeyi sentetik diğerlerinin kotex pamuğa çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…