2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz anneleri daha mi az hissediyoruz acaba. Bazen kendimi cok dinliyorum hissetmek icin. Varla yok arasi anlayamiyorum. Psikolojik mi diyorum bazen. Henuz tam netlesmedi sanirim. Oglumu cok daha net hissediyordum. Hem de 14. Haftadan itibaren

Kiz anneleri daha mi az hissediyoruz acaba. Bazen kendimi cok dinliyorum hissetmek icin. Varla yok arasi anlayamiyorum. Psikolojik mi diyorum bazen. Henuz tam netlesmedi sanirim. Oglumu cok daha net hissediyordum. Hem de 14. Haftadan itibaren
Valla canim beniim kiz usg de. De pek ziplamiyo agir kanli biraz bu gidisle 25 te falan anca hissederim

Canim senin de belli olmus cinsiyett hayirli olsun..benim de kiz ben de hissetmiyorum ya nasil bir his ki nasil anlaycgiz

İyii geceler anneler fazla giremiyorum. Çoğunluk cinsiyet öğrenmiş sanırım hayırlı olsun bir ben kaldim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…