2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda prof lar bakmiyor ozelde olsa poliklinikti canim tanimiyorum bebek iyi heralde zahnet edip birsey sormadigi icin

Bende de oluyor , ellerimde de , kollarımda da. Dün kanepede film izlediğimiz sırada ayağımın içinde damar burkulması oldu, bağır anam bağır , kv geldi, kremleyip masaj yapa yapa kendime geldim

Canim karpal tunel olmus olabilirsin hamilelikte oluyor sonra geciyor ben cok yasadim ilk hamileligimde orta parmağımı kapatamiyordum o kadar kötüydü ama gecti gitti dogumdan sonra sende oyle bj durum var mi

Gozunaydin canimm saglikla kucaklarsin insallah oglusunu

Kiz ayrintili ultrason orda var gun alayim fiye gittim oda strese soktu beni
Bacim malatyada dogru duzgun ozel hastane yok mu ya.. Gel Elazig a ben seni gotureyim. Istersen profesor baksin istersen ozelde medikal parka gotureyim. Ayrintili ultrasonu hem unv hastanesi hem de ozel hastaneler yapiyor. Malatya da sehir hastanesi nasil peki. Buyuk bir hastane yapilmisti. Orda yok mu detayli ultrason. Herkes unv hastanesine giderse randevu alinamaz ki. Haftasi gecer detayli ultrasonun.

Canım boyunu merak ettim :) kaç cm di ben hiç özelikle sormadım boyu uzun yada kısa olurmu diye. Seninkinden tahmin yürütürüm:)

Canım peki kesedeki yırtılma kapanmismi

Var kuzum buyuk hastane burda cok fazla aslinda drumda varda bilmisligimden geldi basima

Canım boyunu merak ettim :) kaç cm di ben hiç özelikle sormadım boyu uzun yada kısa olurmu diye. Seninkinden tahmin yürütürüm:)
canım direk sormadım ama ilk hamileliğimde dr FL değerinin 7 katı boyu demişti 14 cm falan olmuş şuan kuzucum

Hic birsey soylemediki adam kalp atisini bile 3 defa sordumda oyle ogrendim
Bide doktoruz diye ortalıkta gezinirler. Önce işinin karşılığını hakkıyla versinler. Bi hastayla nasıl konuşup muamele etmeleri gerektiğini bile bilmiyor bazıları ne diyim inşallah bebeğinde bulunduğu yerde iyidir

Ayneen canim haftasiyla uyumlumu degilmi insan bunlari soyle sacmaladi iste

Devlet hastanesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…