2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de yaşasam bir an önce

Günaydın güzel anneler iki gecedir ellerimde karıncalanma ve uyuşukluk oluyor uyanıyorum üstüne yattığımı düşündüm ama yatmıyorum da gebelikte yaşanıyormuş ama bu hafta da erken degilmi ? Ayni durumu yaşayan varmi

Selam güzel anneler hafta sonu kontrole gittim veeeeee ikinciye oğlum olacağını öğrendim Allahıma şükürler olsun sağlıklı yatıyodu sıpam boyu uzun olacakmış babası ve abisi gibi bakalım 3 erkekli günler beni bekliyor ama çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza dr a dedimki artık hareketlerini hissetmek istiyorum dediki en azından 300 gr olmalı ama biz daha 128 gr mışız biraz daha beslesem de hissetsem artık kuzucuğu çok özledim hareketlerini izlemeyi öyle işte teyzeleer darıısı cinsiyet öğrenemeyenlere. sağlıklı mutlu haftalar hepinize

300 gr neden olsun ki. Bak ben hafta olarak senden ilerdeyim benim bebegim 300 gr degil. Tum sitelerde acip baksan 15. Haftada yaklasik agirlik 100 gr civari birseydir. 300 gr bana yanlis geldi. Bi yanlis anlasilma oldu herhalde..

300 gr neden olsun ki. Bak ben hafta olarak senden ilerdeyim benim bebegim 300 gr degil. Tum sitelerde acip baksan 15. Haftada yaklasik agirlik 100 gr civari birseydir. 300 gr bana yanlis geldi. Bi yanlis anlasilma oldu herhalde..
yok canım yanlış anlattımsanırım :) hareketlerini hissetmem için bebeğin en az 300 gr olması gerekir dedi bu haftada olması gereken kiloda şükür kuzum yani ileriki haftalarda hissederim inşallah azcık daha gr alsın kuzucum

Kizlar canim.yine skldi .bugun yniv hast gittim.adam.karindan bakti kanama alani falan bisey demedi ben anlattim illa alttan bakmam lazimki kanin rengini goreyim dedim ben soyleyeyim yok bakmam lazim basinda 6 tane asistan yani surekli birseyler duymaktan cok yoruldum neyse adam lutfetti 3. Sorusumda kalbi atiyor dedi

Kanama devam ediyormu canım

Hareket icin 300 gr mi gerekiyormus. Bu bilgiyi yeni ogrendim. Buyuk ihtimal 2 haftaya kadar hepimiz hissederiz artik. Ben cok nadir kipirtilar hissediyorum ama duzenli ve hergun degil. Ben de dort gozle bekliyorum bakalim hayirlisi

Normal kontrol muydu canim neden hastaneye gittin acil bir sey mi oldu

Yok malatyada univ hastanesi cok donanimli oldugu icin gideyim girisimiz olsun birde ayrintili ultrason icin gun almak icin gittim oda illa alttan diye tutturdu
Peki bir problem var mi? Bebis iyi cok sukur degil mi? Sen doktorun tavrina stres oldun o zaman. Bildigin birisi miydi yoksa poliklinige mi gittin. Bizim hastanede hocaya muayene olmak icin 120 tl ekstra odeniyor. Yoksa poliklinikte ogrenciler bakiyor. Orda nasil?

Neden gittinki hastaneye canım ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…