2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla boyle demek istemiyorum ama oyle malesef
Ben gidiyorum ya. Bak kalbi atıyor 2 veya 3 hafta sonra görüşürüz. O kadar. Şu kalbi atan şeyin iki eli iki bacağı varmı yoksa yedi başlı ejderhamı ona bakmaz. Ara sıra özele gidiyorum onun için. Kan tahlilleri falan bitse tamamen özele geçeceğim.

Yok ben oraya cok guvenmiyorum.zaten arkadasin bebegi beyninde soun var diye aldilar patoloji sonucunda cocuk saglikli cikti
Beniö de hem amcamın kızına hem arkadaşıma öyle dediler ama ikisi de aldırmadı. İki çocuk da sağlıklı doğdu Maşallahları var çok güzel çocuklar

Bende eylül ayında uludağ üniversitesine gitmiştim. Orda beni tüp bebek bölümüne sevk ettiler. Ordaki kadın doktor bana sol tarafımda kist oldugunu ve yunurta oluşmayacağını sağ tarafımda ise yumurtalığımın görünmediğini söyledi. Ne demek bu dedim asla yumurtan olmaz senin ben yumurta dokusu bile göremiyorum demişti. Tüp benek ile hamile kalmamım çok zor olacagını söyledi. Rapor cıkar ve dışarıda bir kere dene dedi bana. Dışarıya çıkıp bankta hıçkıra hıçkıra ağlamiştım. Şimdi ben o taraftaki yumurtamdan hamileyim Allaha bin şükür. Ama o gün bana yaşattığı travma hala geçmiyor. Hep korkulu endişeli bir hal içinde kaldım. Şimdi Ne denir bu hekime???

Ben ozele gidiyorum yalan degil tahlillerimi aile hekiminde yaptiriyorum baslarindan atiyorlar

normalde de alttan muayene zordur
bı de yanında asıstanları vs haklısın canım
onları ıstemıyorum sadece sıze muaytene olurum deseydın
böyle bı hakkın var soncta
Onuda istemiyorum guven vermedi bana ben hepnerkek drlara gittim 5 yil boyunca ama ilk defa bu adama huylandim.sapik gibi geldi bana

yakında üst üste sehır dısı programlarım var ısım gereği
doktora sorun olur mu dedım olmaz ınsallah demıs
aksine hafifleyen mıde bulantım resmen arttı kasık agrılarım yok gibiydi basladı
stres yaptım sanırım
hayırlısıyla atlatsam ınsallah şu 2 haftayı da işyerınde

Boynu kopsun denir en kibarcasından

Hanımlar nelerden tiksindiniz ben et balık ve yumurta yiyemiyorum düşününce bile midem bulanıyo protein çok önemli ama ben en önemli kaynaklarından uzak kaldm

Hanımlar nelerden tiksindiniz ben et balık ve yumurta yiyemiyorum düşününce bile midem bulanıyo protein çok önemli ama ben en önemli kaynaklarından uzak kaldm
Canim benim tiksindiğim şeyler sürekli değişiyor. Bir gün yumurtaya öğğ diyorum ertesi gün yiyorum. Bir gün balığa öğğ dedim sonra yedim. Genelde ne yersem yiyeyim biraz yedikten sonra midem bulanıyor. Gözüm içinde kalıyor doymuyorum ama durum bu. Bir kaç lokma da olsa yemiş oluyorum en azından.

Gozde sitmapinari Ali pekinceye gidiyorun canim
Orda ayrıntılı ultrason var diye biliyorum canım bende 2 hafta önce orda Ali hocanın karşı odası Emrullah Tanrıkut’a gitmiştim çok çok ilgili bir insandı. Sen sordun mu hiç doktoruna, ücretli mi yapılıyor ayrı Fiyat vs oluyormu nedir ne kadardır ben onu bile bilmiyorum ben

Bende aynı şekildeyim canım et suyuyla yapılmış yemekler yiyorum sadece. Yumurtayı görmeye dahi tahammülüm yok 5-6 haftadır ağzıma sürmüyorum balık da aynı şekilde

ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum.

bu satırları okurken bıryandan lımonlu soda ıcıyorum
son 1 haftadır iyiyim dıyodum dun bugun yıne fenalardayım duramıyorum resmen yerımde
İçme canım içme. Sade maden suyuna limon dilimle iç ben öyle yapıyorum. Gıda mühendisi arkadasım dedi bana. Ne içersen iç ama meyveli soda içme sakın dedi. Daha neler anlattıda aklıma gelmiyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…