2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben annemin yanında bir haftada 1,5 kilo almıştım . İyisin yine canım.

Canlarım, bu kanama olayına takılmayın, sizde ilk diye kendinizi üzüyorsunuz, hamileliğin tadından çok stresini yaşıyorsunuz içim acıyor. Hoplamayın zıplamayın da evin içinde gezin, oturun film izleyin, ekmek almaya gidin mesela. 15 dakikadan çok sürekli ayakta kalmayın yetiyor. Vallahi bebeğin duracağı varsa yumuşak hareket etmek ona zarar veremez, Allah korusun, yoksa yarasa gibi de dursak fayda etmiyor. Ben ilk kanamamda üç hafta yattım sonra mecbur işe geri döndüm. Sonrakilarda bir gün bile izin alamadım. 4 kere filan hatırlıyorum oldu ,hafif peçeteye gelenlerin sayısını bilmiyorum. Durum da yoktu, işten ayrılamazdım, vitamin , meyve , elma bile almaya sıkıntı çekiyordum bir ay alsam bir ay alamıyordum. 6 eylülde işteydim,7 eylülde sezaryen oldum. Kızım 37 haftalık 3800 gr doğdu. Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın , benim gibi 3-4 hamile de aynı şekilde geçirdi. Üzülmenize içim acıyor, kendim yaşadım çünkü her gece sabaha kadar Allaha yalvardım, sabah işe gittim ondan biliyorum ne yaşadığınızı. Üzüntü yaşamayın demek istediğim bu. Bizimki de böyle, sabırla, dinlenmeyle kucağımıza alacaz İnşallah hepimiz

Maşaallah kızına Allah esirgesin canım

Kızlar bir şey soracağım kilolar nasıl çok kilo alanınız var mı
1.5 kilo aldım 15.haftaya kadar dışarda belli olmuyo diyolar ama ben eski halime gore gobegimi kocaman buluyorum.yediklerime dikkat edip yürüyüş yapmaya çalışıyorum güzel havalarda.tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum.evde hafif egzersiz yapıyorum.55.5 la hamile kaldım.

Anladım kuzum çok iyiymiş ya birtek bn hamilelik diye yemisim yediğim de yaramış puff inşallah veririm mekik tarzı egzersiz mı

Anladım kuzum çok iyiymiş ya birtek bn hamilelik diye yemisim yediğim de yaramış puff inşallah veririm mekik tarzı egzersiz mı
Benim istahim biraz acildi eskiye gore.cok acikirsam ara ogunde 3 kasik yogurda 1 2 kasik yulaf ezmesi 3 4 kuru incir 34 ceviz dograyip yiorum yulaf baya tok tutuo hem faydalı hepsi.egzersiz olarak mekik yapmıyorum.hamilelik egzersizleri yazabilirsin nete.orda seni yormayacak egzersizleri secer yaparsin.bide ben kahvalti yapmam normalde yumurtada hic yemem sevmiyorum 3 4 gundür.süzme peynirle yumurtayi sıvılaşcak kadar çirpip omlet yapiorm kokusu tadi kalmiyo.uzun sure tok tutuyo.tok tutcak seyleri secersen kilo alimin yavaslar bence.bu yediklerimle kilo vermem lazimken aldigimi hissediyorum.artik yag biriktiriyo vucudumuz emzirmek icin geleni tutuyo:))

kizlar bnmde acayip istahim acildi dr duosvit diye bi hap verdi icinde balik yagi vitaminler vs...var o hapi ictigimden beri cok yiyorum umarim sonumuz kotu olmaz

Bn 7 kilo aldım rekor bende sanırım ((
Ayniyiz canim ve benim tek bebek. :) 52 ile hamile kaldim 59 civariyim suan.bulantilardan haftalarca pilav patates yedim.onlar sisirdi buyuk ihtimal.simdi daha saglikli yiyorum.oglumu krese yuruyerek goturuyorum.dengelenir artik sanirim.gerci ebecigim hala cok zayif gorunuyorsun takma hatta oglunda 17 kg almissin.geri verdin bunda da verirsin dedi.turkiyedekiler gibi bunalima sokmuyorlar insani burada.

Kızlar bir şey soracağım kilolar nasıl çok kilo alanınız var mı
Ben 47 kilo ile hamile kaldım 1 ay annem baktı 51.5 kiloya çıktım iki haftadır evimdeyim 50.5 kiloya düşmüşüm kendim yaptığım yemekleri yiyemiyorum sürekli hamur işi şeylerle geçiştiriyorum hala kokulardan tiksiniyorum ne zaman geçecek bilmiyorum

Çok iyi kuzum bn veya fazla almışım o yüzden merak ettim
Canım şu ara takma kiloyu, normal ye, ne yiyip ne yememen gerektiğini biliyorsun zaten aşağı yukarı. 30 kilo alıp bikaç ayda zorlanmadan veren de var. Aynı dönem hamile kaldığım işyerinden bi arkadaş vardı, 9 kilo aldı toplamda, ne özenmiştim o zaman ona, 5 kilosu halen duruyo, emzirirken fln üstüne almıştı hatta, diyetle indi biraz tekrar. Hamilelik ve doğum sonrası dönem metaboliması çok farklı işliyor, sen normale göre aşırı yiyip içmiyorsan canını sıkma, gidecektir muhakkak.

Bende öyleyim canım et ürünleri ve kızartma hele uzak duruyorum ama seninki kadar deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…