Canlarım, bu kanama olayına takılmayın, sizde ilk diye kendinizi üzüyorsunuz, hamileliğin tadından çok stresini yaşıyorsunuz içim acıyor. Hoplamayın zıplamayın da evin içinde gezin, oturun film izleyin, ekmek almaya gidin mesela. 15 dakikadan çok sürekli ayakta kalmayın yetiyor. Vallahi bebeğin duracağı varsa yumuşak hareket etmek ona zarar veremez, Allah korusun, yoksa yarasa gibi de dursak fayda etmiyor. Ben ilk kanamamda üç hafta yattım sonra mecbur işe geri döndüm. Sonrakilarda bir gün bile izin alamadım. 4 kere filan hatırlıyorum oldu ,hafif peçeteye gelenlerin sayısını bilmiyorum. Durum da yoktu, işten ayrılamazdım, vitamin , meyve , elma bile almaya sıkıntı çekiyordum bir ay alsam bir ay alamıyordum. 6 eylülde işteydim,7 eylülde sezaryen oldum. Kızım 37 haftalık 3800 gr doğdu. Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın , benim gibi 3-4 hamile de aynı şekilde geçirdi. Üzülmenize içim acıyor, kendim yaşadım çünkü her gece sabaha kadar Allaha yalvardım, sabah işe gittim ondan biliyorum ne yaşadığınızı. Üzüntü yaşamayın demek istediğim bu. Bizimki de böyle, sabırla, dinlenmeyle kucağımıza alacaz İnşallah hepimiz