2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ik dra gittiğimde tartılmıstım bu sabah yeniden tartıldım 1,5 kilo almısım 17. haftam bugün bitiyor sadece karnım şişti
Harika ya gercekten yaklasik 4 ay bitmis 1 hafta olmus sanslisin bn ise yaklaşık 6 kilo aldım hamilelgimden bu yana çok üzgünüm bu kiloyu hamilelik boyunca alınması gerekiyormuş 6 kilo 10 kilo 13 kilo bn biraz fazla ve su an daha 14 haftalık

Anladım canim hepimizde bnzer agrilar mevcut..insallah onemli birsey degildir..bnde gece cok korktum ama iyiyim bklm suan şükür

ben hamile kalmadan önce çok iştahlıydım hatta kilo veremiyordum zayıf hamile kalayım istedim ama yumurtalık kisti olunca kilo zor verilir dediler neyse 61 kiloydum hamile kalınca boyumda kısa bence belki o yüzden kilo almamışımdır canım, bide iştahım yok midemde kötü çok şişiyorum o yüzden az yiyebiliyorum çalıştığım yerde pek bişey yiyemeyince (güzel değil yemekleri :) ) meyve süt ile geciştiriyorum

B
Günaydınlarrr :) ahh gece rüyamda bembeyaz çok güzel bir erkek bebek doğurduğumu gördüm :) yarın öğrenicez daha cinsiyeti , anne rüyada görürse ters çıkar dediler kızlar siz ne dersiniz :)
Bnde ruyamda bembeyaz bir bebegim olmus görmüştüm erkek diyordu doktor rüyamda da..ama kızım olacagini öğrendim gecen hafta canim..hayrolsun ins.ruyan

Kızlar merhaba. Detaylı ultrasonu son adet tarıhine göre mi yoksa ultrasonda çıkan haftaya göre mi yaptıracaksınız? Benim usg ileride çıkıyor hangisi baz alınmalı

Canım bnm ya çok geçmiş olsun öncelikle üç ayın bulanti kusma oldu mu bende bu zamana kadar hiç olmadı bende 61.5 ile hamile kaldım ama şu an 67.7 aç karnima 66.5 falanim ama hareketim yok çalışmıyorum da doğuma kadar çok alır miyim ki

Evet aynı sıkıntıyı bende yaşadığım için dışardan tercih etmeyi düşünmüyorum. Hele ki riskli durumun varsa hepten sıkıntı oluuor bu durum

Bende Nevin hanıma gıdıyorum pembe mavıye ben sımdılık memnunum. Sızde oraya mı baslıyacaksınız?
Evet öyle istiyorum aslında karar veremiyorum ama nevin hanıma gitsem nejdet beye mi gitsem diye. İll doğumum orada oldu dr um dışardandı sorun oluyor çok. Birde ilk mormal doğum yaptım biliyorsun kimi dr sezeryancı oluyor, nevin hanımın normal doğum yanlısı olduğunu biliyorum riske atmak istemiyorum hiç

çok sağol canım bende hiç bulantı kusma olmadı, bende çok hareketsizim ofiste çalısıyorum tüm gün oturuyorum evde de hiç hareket yok eşim hiç bişey yaptırmıyor inşallah almazsın , hamur işi pilav çok yememeye çalış meyve tüketmeye çalış

Teşekkürler canım bnm öyle yapmaya çalışacağım inşallah dogumdan sonra veririm ya ona sığınıyorum birtek

Günaydınlarrr :) ahh gece rüyamda bembeyaz çok güzel bir erkek bebek doğurduğumu gördüm :) yarın öğrenicez daha cinsiyeti , anne rüyada görürse ters çıkar dediler kızlar siz ne dersiniz :)
Bencede cimcimemi cimcime bir kız :) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…