2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerle gel inşallah

günaydın kızlar sabah bir bardak civarı kırmızı kan boşandı hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğin eşinde kanama varmış böyle olan var mı acaba
Ayy cok gecmis olsun canim benim daha fazlaydi 20 gun oldu yatiyorum surekli simdi az az kahve leke geliyor plesanta asagida oldugu icin oluyormus daha sonrada olabilirmis bol bol dinlen canim

Ben taammm 400 gram almışım şaka bir yana ellerimde damarlarım çıkmaya başladı zayıflamaktan
Formumuzu koruyoruz :)) dün doktorum benim için 1 kilo almışsın ve hesapladığımızda bebek gayet iyi durumda kilonun çoğunlugu bebege gitmiş böyld devam ederse doğum sonrasıda iyi olur dedi kilo yönünden. İnşallah böyle devam ederim

Teşekkürler canım bnm öyle yapmaya çalışacağım inşallah dogumdan sonra veririm ya ona sığınıyorum birtek
Doğumdan sonra bence kesin verırız hem emzıreblılırsek o cok kılo verdırıyormus hemde uykusuz kosturmaca ıcınde erıyıp gıder yeterkı bız kılo alırken bebeklerımıze yarasın

İnşallah canım. Benim form koruduğum yok be kuzum, normal üç öğün yemiyorum en fazla iki öğün biri de meyve olmakla geçiştiriyorum canım ağzımı açmak istemiyor ondan. Bir de evde pişen şeylerin kokusuyla doyuyorum sanki dışarıdsn olunca yiyorum

kızlar şimdi geldim doktordan zar zor da olsa ağzından cinsiyet hakkında yorum alabildim kesin demiyorum ama kız gibi dedi 14 haftalığım inş değişmez çok mutluyum
Gözün aydın canım. Kız gibisi yok vallahi. Benimki 6 yaşında daha, dün okuldan getirdiğim gibi uyudum kuzum üstünü değiştirmiş, çamaşırları makineden boşaltmış ,sermiş, çay ısıtmış, ben kalktığımda ekmek arası birşeylerle çay getirdi önüme.

Ayy cok gecmis olsun canim benim daha fazlaydi 20 gun oldu yatiyorum surekli simdi az az kahve leke geliyor plesanta asagida oldugu icin oluyormus daha sonrada olabilirmis bol bol dinlen canim
Bendede 20gün önce oldu 4,5gün kahve geldi kesildi sonra yine kanama oldu 1kaç gün kahve geldi kesildi şimdi yine kahve geliyor.bu kanama alanı ne zaman kapanacak

Kızlar bir şey soracağım kilolar nasıl çok kilo alanınız var mı
2 kilo vermiştim , kanamadan ötürü 10 gündür annem yanımda yatıyorum birini geri almışım biraz daha yatsam diğerini de alıcam sanırım ama bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hiç umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…