2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy maşallah ona yaa bende mutlu oldum cinsiyeti 12 haftada olusur değişmez demi ya

Kızlar bir şey soracağım kilolar nasıl çok kilo alanınız var mı
Ben 3 kilo aldım. Normal kiloda hamile kaldım. Aşırı şekerli ve hamurişi yemedikten sonra alınan kiloya çok takılmamak lazım verilir rahat rahat en azından tecrübeli olan herkes aynı şeyi söylüyor :) nasıl daha çabuk yoruluyorsak daha çabuk acıkmalarımız hepsi normal. Okudugum kitapta 4. Aydan itibaren ayda 2 kilo olarak kilo alımını takip edebilirsiniz şeklinde bir bilgi vardı. Ama zayıf/kilolu nasıl hamile kaldıgında önemli. Önemli olan aslında bebeklerin ve bizlerin sağlığı gerisi faso fiso:)

günaydın kızlar sabah bir bardak civarı kırmızı kan boşandı hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğin eşinde kanama varmış böyle olan var mı acaba
Merhaba inş bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde alırsın bende şimdi 13+6 günlük hamileyim iki hafta önce benimde çok kanamam oldu çok şükür bebeğim iyi şimdi istirahat ediyorum ve her hafta iğne oluyorum ve jel kullanıyorum çok şükür şimdi herşey yolunda sende kafana takma fazla yat dinlen ve ayaklarının altına yastıklar koy Canım inş en kısa zamanda toparlarsın

erken bir soru belki ama yatak için ne düşünüyorsunuz? ben oda yapmıcam 1,5 2 yasına kadar park yatak mı besık mı emın degılım , bazıları parkyatak cok kullanıslı dıyor bazıları tam tersı , bende goruntu olarak bi türlü ısınamadım park yataga sizin fikirlerinizi almak istedim 2. 3. annelik yaşayanlar sizler ne önerirsiniz?

İlk aylarda yan yatak güzel gece kalkıp bebeği almaş cok zor resmen butun gece yanımda oyudu zaten üsdelik emeyi sevmeyen bir bebekdi emeyi sevse ne olurdu bilmiyorum.

Son adet tarihi hesaplanıyor hep benimde 3 gün önde
Bi soruda ben soruyum o zaman benim sdetim acayıp düzensizdi 18 ağustos son adet talıhım ama ekım ayında hamile kadım. Untrason haftasıyla ireliyoruz ve untrasona göre 18 haftalığız şu an.

İlk aylarda yan yatak güzel gece kalkıp bebeği almaş cok zor resmen butun gece yanımda oyudu zaten üsdelik emeyi sevmeyen bir bebekdi emeyi sevse ne olurdu bilmiyorum.
onlar gercekten pratik ve kullanıslı gözüküyor ama boyutları nedeniyle kısa süre kullanıma göre fiyatları çok yüksek

Hahaha yok kiz bizde hissederiz ayrica vocuklar dogar bizim kucagimiz yumusacik digerlerinin kemigi batar yavrucaklara onlar uzulsun

çok güzel bi bakış açısı bayıldımmmmm

evet geçen sene gelmiş boludan emre bey son 2 saat kaldı merakla bekliyorum
senin durumların farklı ama acıbademe devam etmen normal
eğer dr değiştirmeyi düşünürsen ahmet yılmaz ı da düşün derim benim en yakın arakadaşım ikiz bebeklerini tüp bebekti normal doğumla doğurdu

ben park yatak görüntüsünü sevmiyorum montesori yatağıdüşündüm ama odam çok minik olduğu için vazgeçtim
60*120 beşik tarzı bişi almayı düşünüyorum odasına da ikea uzayan yataklardan alma niyetim var

rkadaşlar merhaba konumuzla alakalı değil ama benmde bir sorum olacak yardımcı olur musunuz 12+6 hamileyim üç gun önce biraz sıkıntılar yaşadım çok ağladım sonraki iki gün de gribe yakalandım surekli öksürüyorum ayrıca beş gundr demir hapı kullanıyorum belimde çok ağrı var ve bugün çok fazla kustum çok korkuyorum bebeğime birşey olmuş mudur diye ..kontrolume bir hafta var başına böyle bişey gelen var mı acaba demir hapından mıdır yasadiklarim yardımcı olun lütfen çok tedirginim

Ben mobilya besik aldım canım tavsiye ederim içi çok geniş oğlum 6 yaşında hala kullaniyor büyüyen cinsten ama daha buyutmedim şimdi ıkinci cocugumda rahatlıkla kullanır biz abiye araba yatak almayi dusunuyoruz inşallah çok istiyor kuzucum

Canım bel kasik ağrıları bu haftalarda oluyo bebeğin büyümüş maşallah aklına kötü şeyler getirme inş ama çok kafama taki yorum diyosan muayeneni erkene al için rahatlasin kusmaya gelince benim baştan beri var azaldı ama hala ara ara devam ediyo bazı yemeklerde özellikle çok midem bulaniyo demir hapı bende kullanıyorum ama bende bir degisiklik yapmadı stres yapma canım bol bol Dinlen

Bi soruda ben soruyum o zaman benim sdetim acayıp düzensizdi 18 ağustos son adet talıhım ama ekım ayında hamile kadım. Untrason haftasıyla ireliyoruz ve untrasona göre 18 haftalığız şu an.
canim bnmde tutmuyor son adet tarihim 20 ekim ama dr 10 kasim olarak ilerleyecegimizi soyledi gec dollenme denen olay gerceklesmis yani nerdeyse 1 ay var arada bnmde adetim duzensiz gelirdi

Teşekkür ederim inş bişey yoktur .. cuma günü gitmiştim cinsiyet için iki hafta sonra gel dedi doktorum ama sanırım dayanamicam bebeğin kalbinin durmasindan çok korkuyorum

Eşim öğrenmiş şimdi ikili test sonucum negatifmiş çok şükür tüm bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…