2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tariflerin için tesekkurler kuzum hepsini deneyeceğim artık bebislerde büyüyor onla da alakalı diye düşünüyorum egzersizleri inceleyim bn çok sagol bitanem

Teşekkür ederim inş bişey yoktur .. cuma günü gitmiştim cinsiyet için iki hafta sonra gel dedi doktorum ama sanırım dayanamicam bebeğin kalbinin durmasindan çok korkuyorum
Yok canım korkma maşallah bebeğin büyümüş sanmıyorum öyle bişey olduğunu içini ferah tut sen doktora git En iyisi için rahatlasin ama bence bebisin çok iyi seni korkutmus biraz annesi

Canım sen 2 bebiş taşıyorsun ne alsan hakkındır
Şaka bir yana sıkma canını doğumdan sonra verirsin eminim...

Ama sen oldukca riskli bi donem gecirdin.hareketlerine dikkat etmen lazimdi.iki bebis buyutuyosun iyi beslenmen lazım.bence çok normal .cok iyi bile kilo alimin :)
Ayy ne güzel moral vermişssiniz teşekkürlerrr kızlarrr
Hayatım diyetle geçti bu kadar çabuk kilo almamın nedeni o da olabilir transfer öncesi de diyetteydim vücut yıllar sonra şoka girdi :)

Canım bnm ya kiyamam ama yine de kilon ideal tabi bebislerimiz sağlıklı olsunda inşallah yemeye baslarsin bir an önce bitanem

Inşallah bitanem çok ıstahliyim ve her şey burnuma o kadar güzel kokuyor ki yemeden alikoyamiyorum napiim

Normal besinler yiyorum işte ama yine de taktim kafaya sanırım artık takmiycam canım bebislerimiz guzelce beslensin

Ay annişler yiyebiliyorken yiyin bence,mide bulantısından hep aynı şeyleri yiyorum yakında onlardanda tiksincem diye korkuyorum böyle bulantıya rağmen 2 kilo almışım bebişimde 165 gr :)

Evet bizim burdada öyle. İnşallah sağlıkla doğururuz yavruları ben hamilelikten önce yaptırdım ama genede korkuyorum bişey çıkar diye Allah korusun.
Cikmaz insallah canim.. iyi dusunelim iyi olsun

Canım Necdet beye de iyi diyorlar bu arada sordum ayrıntılı ultrason yapılıyormuş Şule hanım iyiymiş 45 dakika falan inceliyormuş fiyat da arkadaşım tam hatırlamıyor ama 450 civarıymış

arkadaşlar bende bu hafta 16 haftamı dolduruyorum. ikili tarama kontroller herşey temiz çok şükür. cnsyetimizde büyük ihtimal erkek dedi doktorum. ama benim şöyle bir sıkıntım var aranızda yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz. çok fazla gaz sıkıntısı kramplar yaşıyorum göbeğimin üst kısmı göğüse yakın olan kısmında ağrı oluyor karnımın içi ağrıyor bu normal mi acaba..

Canım Necdet beye de iyi diyorlar bu arada sordum ayrıntılı ultrason yapılıyormuş Şule hanım iyiymiş 45 dakika falan inceliyormuş fiyat da arkadaşım tam hatırlamıyor ama 450 civarıymış
Çokk teşekkür ederim şubat annelerinden necdet beyde yeni doğum yapmış bi arkadaşla görüştüm çok çok memnun olduğunu söyledi oda. Muayene ücreti 200 tl mi

Bendede 20gün önce oldu 4,5gün kahve geldi kesildi sonra yine kanama oldu 1kaç gün kahve geldi kesildi şimdi yine kahve geliyor.bu kanama alanı ne zaman kapanacak
Benim.plesanta asagida oldugu icin ara ara kanama ve leke olurmus eger yukari cikarsa sorun kalkarmid

Nesrinay86 canim bugun dr a gittim uyuyordu veled ama dedigin gibi plesenta asagidaymis ondan leke olabilirmis buyudukce yukari cikarsa dizelir yoksa 9 ay leke olur dedi sende duzelmismiydi kuzum

arkadaşlar bende bu hafta 16 haftamı dolduruyorum. ikili tarama kontroller herşey temiz çok şükür. cnsyetimizde büyük ihtimal erkek dedi doktorum. ama benim şöyle bir sıkıntım var aranızda yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz. çok fazla gaz sıkıntısı kramplar yaşıyorum göbeğimin üst kısmı göğüse yakın olan kısmında ağrı oluyor karnımın içi ağrıyor bu normal mi acaba..

Canim bende mide sorunu yasiyorum benim kramp gibi olmuyor ama nefes almayi zorlayacak kadar sıkışık hissediyorum. Az yemeye gaz yapmayacak seyler yemeye çalışıyorum. Dr sade madensuyu icebilirsin dedi hic sevmem o yüzden icmedim sende az ve sık yersen daha rahat olursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…