2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 canim bugun dr a gittim uyuyordu veled ama dedigin gibi plesenta asagidaymis ondan leke olabilirmis buyudukce yukari cikarsa dizelir yoksa 9 ay leke olur dedi sende duzelmismiydi kuzum
32. Haftayı düzelme sayamayız değilmi :) en son kanama o ,zaman olmuştu canım. Keyfine bak canım yapacak bir şey yok, azcık azcık gezersin dinlenmene bakarsın sen de, bebiş olunca zaten ayakta uyuklayacaz

32. Haftayı düzelme sayamayız değilmi :) en son kanama o ,zaman olmuştu canım. Keyfine bak canım yapacak bir şey yok, azcık azcık gezersin dinlenmene bakarsın sen de, bebiş olunca zaten ayakta uyuklayacaz
Peki ben ise baslayacagim masabasi isim yani ayakta falan yormuyor oyle bir sorun olmaz demi

Bu baş ağrısı beni öldürecek naptiysam geçmiyor parol aldım nane yağı sürdüm bol bol su içtim yok bana mısın demiyor kafamı duvara vurasım var
Neyse rabbim daha kötüsünü vermesin bunada şükür şu cumaya bağlayan gecede rabbim bana ve benim gibi ağrısı olan herkeze şifa versin inşallah

Bende öyle oluyorum baş ağrım bazen 2 3 gün sürüyor boyundan gözüme vuruyor ağrı doktora dedim göz doktoruna git dedi devam ederse, sağlık ocağında ki ebe 1 tane elma ye uzan dinlen demişti belki sana faydası olur bide sessiz ışıksız ortamda dinlen

Çörek otu yağı ile masaj yaptım ,iyi geldi bana canım ,sen de bir dene istersen belki işe yarar ..

Ben park yatak almıştım. Odamıza koymuştuk. Yaz tatiline giderken, anneanneye babaanneye giderken toplayıp kendi çantasına koyup götürmüştük. Her yerde güvenlikli yatak aramaktansa çok pratik olmuştu. Atmadım zaten yine kullanıcam Allahın izniyle

Çok sağol canm deneyecegim

Merhaba canım Bugun döndüm son günlerde ailemle hep vakit geçirdim ihmal ettim sizleri sen nasılsın Çınar iyimi çınardı diymi doğru hatırlıyorsam:)
Merhaba canimcimm Allah kavustursun insallah cok iyi yaptin biz hep burdayiz aile ilk sırada gelir :) dogru hatirladin teyzesi aile boyu zalim gribe yakalandik fakat cinar her zamanki bronsitini oldu cok sukur simdi daha iyi dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama çocuk işte dk si dksini tutmuyo sen nasılsın minnos prensim nasil

Canım kiloyu takma birazcık dikkat edebilirsin ben de şimdiden 6 kg almışım çok dedi doktor ama ben öncekilerde de 23 ve 25 almıştım ne yesem yarıyor sonrası biraz zor oldu ama verdim hepsini :)))
Inşallah ben verebilirim bende öyle su içiyorum o bile yarıyor

Bende aynıyım canım üstelik 11. haftadan beri. Önce 1 hafta aralıksız çektim ağrıyı, dayanamadım nörolojiye gittim emar bile çektirdim. Şimdilerde biraz daha iyi 2 gün ağrı yoksa 3 gün var, şuan da ağrılı zamanlardayım Allah yardımcımız olsun...

Hatunlar merak içerisindeyim, dr 3 lü test için kan aldı. 3 lü testte bebeğin neyine bakılıyo 10 gün sonra sonuç çıkılacakmış. Ikinci gebeligim fakat ilk gebeligimde ne 2 li ne 3lü test yaptirmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…