2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Trisomi 21 (Down sendromu), Trisomi 18 ve nöral tüp defekti (NTD) varolma olasılığı bakılıyormuş canım. Bende de üçlü ilk defa olacak

Canim ben kızıma doğmadan bebek odasi almıştım 7 ay kadar yanımızda kucuk bamboo beşikte yattı 7 ay sonra kendi odasında yatmaya başladı oda bizde rahat ettik besigide daha sonra genç odası yatağına donusuyordu şimdi yatağında yatiyor tekrar yatak baza almak zorunda klmadik. Ama ikinci için park yatak almayi dusunuyorum tabi doğduktan sonra çünkü ilk ayla yine bamboo da bizim yanımızda yatar diye dusunuorum

Bi soruda ben soruyum o zaman benim sdetim acayıp düzensizdi 18 ağustos son adet talıhım ama ekım ayında hamile kadım. Untrason haftasıyla ireliyoruz ve untrasona göre 18 haftalığız şu an.
Seninki bikaçgün önce veya sonra doğabilir ozaman canım çünkü usg nin tam hesaplayamadığını biliyorum. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Ben kızıma park yatak aldım ama kendi içindeki yatağı beğenmediğim için özel yatak aldım, o zaman da park yatak özelliği kalmamış oldu . Görsel olarak odada hiç hoş durmuyor bence. İlk Doğumda beşik almıştım şimdi ikisini kıyasladığımda beşik daha hoş duruyor görsel olarak ve kullanış olarak da çekmecesi var parmaklıklı yan aksesuarlarla süslenebiliyor yumuşacık,çocuk kafasını dayasa bile birşey olmuyor ama park yatak ince bir bezden ibaret. Tabi herkese göre de değişiyor bunlar. Mesela bu son doğumum olacak ne beğenirsem onu alıcam içimde kalmasın

Amin canimm Allah kabul etsin. Allah sifa versin canim benim

Gunaydinnn kizlar hayirli cumalar:)
Bas agrisindan bahsetmissiniz benim 20 gunluk bir bas agrim oldu bu hamileligimde hep basim agriyordu arada geciyor gibi oluyordu ama gecmiyordu hatta yuzumun sol tarafi falan agriyordu sanki biri sopayla vurmus gibi acile bile gitmistim bunun icin ben neden oldugunu çözdüm. Grip oldum ya ben gribim gecti ama bir burun akıntısı var ki sormayin ve cok afedersiniz yesil renkte yani iltihapli akinti sinuslerim iltihaplanmis ve su an boşalmak bitmek nedir bilmiyor dun akintim az oldu diye yine bas agrisi yapti siz siz olun sacinizi mutlaka kurutun başınıza ayaginiza dikkat edin üşütmeyin. Saciniz islaksa ya da kuruttuysaniz bile hemen disari cikmayin cok fena yapiyor yoksa. Benim oglumdan dolayi her isim acele oldugu icin banyodan sonra ne sac kurutabildim ne dikkat edebildim soguk mu carpar diye sonuc bu. Sizinde sinusleriniz akmiyor diye agri yapiyor olabilir cok basit ve zararsız uygulamasi var papatya buhari yapin hem cildinize hem nefesinize iyi gelecek :) bunu unutmayin çünkü ilerleyen donemde burunlar sisecek tikanmaya baslicak :) bu buhar iyi geliyor :) yine dilim sismis :) oglum uyuyorken firsat buldumda yazdim yoksa tovbe yazdirmaz :) :)

Allah kabul etsin canım çok saol

Sağol canım bilgilendirmen için. Benimde burnum hep tıkanık ve kuru onada iyi gelir deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…