2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ UZUN SÜREDİR YENİ GİRDİM BUGÜN İKİLİ TEST SONUCUMU ALICAM IKI DE AYRINTILI DOKTORUM HER ŞEY YOLUNDA NORMAL GÖZÜKÜYOR DEMİŞTİ AMA BEN NEDENSE BUĞÜN KORKU İÇİNDEYİM BİR ŞEY ÇIKAR DİYE DUANIZ EKSİK ETMEYİN

Canim cok gecmis olsun. Daha once plasenta onde rahim agzina yakin falan dediler mi sana. Burda bir kac arkadasda yine olmustu. Ayni sey mi senin ki
evet canım plasenta pelvikse yakın dendi ama şimdi değilmiş acilde gece ilk gittiğimde korkma falan diye hep o dille ilgilendiler tıbbi detay anlatmadılar şimdi tekrar giricem ultrasona bakalım ne dicekler

Günaydınnn
Hayırlı cumalar

D _Depply_ dün gittim Emre beye yaklaşık 15 dakika sürdü muayene
ikili test istemiyorum deyince
kollarını ayaklarını gözlerini falan gösterdi hep
gitmeden çikolata falan yemiştim 4 dönüyordu
cinsyietimizi de gördü Kız geliyormuş

biz doktordan memnun kaldık devam etmeye karar verdik
gidip geldikçe samimiyet ilerledikçe daha da güzel olacak

Kilomuz var biraz dedi normalde 12 kilo alabilirsiniz diyormuş gebelere bana 10 kilo sınır koydu bakalım dediği gibi olacak mı

Agzina yuregine saglik canim Rabbim kabul etsin

Herkese günaydin.
Bugun cok hasta olarak güne baştadım acaba ne yapa bilirim?
Dr aradım önere bileceği ilac varmı diye daha telofonu kapatmadan yanındakılere dedikodumu yapıyor bu hamileler sıkdı diye. Aramayın beni yeter artik diyo bide, şimdiye kadar 1 kere bile aramadım ustelik.
Hızlıca bi ilac dedi o kadar yazamadım bile sinirimden sağol dedim kapatdım dr değişdirmek o kadar isdiyorum ama elimde değil. Boğazım cok ağrıyor halsızım ne yapabilirim hemen toparlamam için?

Seninki bikaçgün önce veya sonra doğabilir ozaman canım çünkü usg nin tam hesaplayamadığını biliyorum. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Sağol canım olsun sağ salım gelsinde kızım 40+5 doğdu zaten gec doğum deneyimim var

bana doktor papatya - naane limon - ve kendi kaynattığın ıhlamur çaylarını içebilirsin dedi
çok fazla olmadıktan sonra
istersen dene sende
doktorun çok hadsizlik yapmış öyle bir şey varsa baştan söyleyecek
şu gibi durumlarda bu ilacı kullan vs diye
boll bol vitamin de alırsan bir an önce geçer inşallah

Gemiş olsun

Milana firuze geçmiş olsun canım. Vitamin zaten alıyorsundur, portakal, kivi ye bol bol, iyi geliyor. Bitki çaylarını fazla tüketme, onlar doğumu da tetikler, bir fincan yeterli olacaktır. Doktoruna da allah bir az insanlık versin keşke.

Kızlarrrr oğluşum oluyorrrrrr :) 12. haftada erkek gibi demişti şimdi pipiyi göstermedi ama erkek dedi :) 200 gr olmus masallah önde gidiyor 1 kilo almışım hepsi bebeğe gitmiş Kartal Atlas geliyor teyzeleriiii :)
organlarına bakıldı çok şükür yolunda herşey, 23 martta detaylı ultrasona gırıcez

Günaydın herkese hayırlı cumalar..
Maşallah kuzuya el sallamış size Allah sağlık versin

Güzel geçmesine sevindim canım. Çol iyi bende dün doktorum ile söz ile görüşmeye gittim. Bana detaylı usg için öeneri almaya gittim. Ayrıca jimerde ve ceylan hastamesımde doğum yaptırıyormuş. Bana fiyatlar yüksek geldi açıkcası. Muayene ücretleri zaten Bursanın en yüksek fiyatları. Mart ayında detaylıdan sonra nisan ayında Emre beye giderim.

Canim bnde kizima aldığım odadan ve buyuyebilen yataktan memnumum suan rahatça yatabiliyo ama ikinci bebegim için park yatak daha pratik gibi gelio çünkü onada ayrı oda yapmayi suan için düşünmüyorum daha sonrası için yeni oda alırız diyorum park yatak bi sure onu idare eder ztn ilk 6ay icinde bamboo besigimiz var.

Maşallah canım seninde oğlun olacak benim gibi. Kaç haftalık olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…