2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli haberlerle gel canim​

Kardesim yapmasınlar bu mesleği ozaman telefonu kapatmadan böyle dedikodu yapmak ne demek ya iste her insan için kutsal bi meslek değil doktorluk oncé insan sonra doktor olsunlar!! Arkadaşım gitme bi daha o doktora aramada onun soylicegi ilaçta bi işe yaramaz ciddiyim saygisizlik diz boyu ahh bana böyle bi tip glcek düşünmek isyemiyorum çok sinirlendim. Umarım isini ticarete dokmeyen once insan olab başka doktor bulursun. Bu arada Zencefil bal süte karistir ic belki biraz rahatlatir ihlamurda iyi geliyo

Sağlıkla gelsin canim maşallah

Ben benetodan beşik alacağım kızlar. Hem sallaması kolay yumuşak sessiz. Tekerlekli olması da hangi odada oturursam yakınıma koya bilmek , ister mutfağa ister balkona götürebilmek açısından rahat geldi bana. Kızımda mobilya yatak almıştım , bu seçimim daha kullanışlı bence. 1,5 yaşına kadar görür bizi

bana da detaylı için haber verecek
eğer randevu ayarlayabilirse orada çektırcez yoksa anlaşmalı yerimiz var oraya da sorarsın sende araştırırsın dedi

ceylan hastanesinde hemşire vs sorunu varmış pek ilgilenmiyorlarmış diye duymuştum

Hayirli olsun canim masallah teyzelerine de el sallamış..

Canim cok geçmiş olsun..Allah o doktoruda islah etsin terbiyesizlik etmis takma sen onu kndine bak suan..ilik suya limon sık biraz da tuz at dik kafana..balli sut ic ilik ilik.biraz rahatlarsin canim.Allah sifa versin

Benimde ikinci oğlum geliyor kızlar hayırlısıyla inşallah.Yalnız doktorumuz kalbinde parlıklık gördü ona çok kafam takıldı varmı bilgisi olan? Önemli bişey değil dedi 20. haftada ayrıntılı ultrasonda tam belli olur dedi bayağı korktum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…