2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bn İzmir'e ailemin yanina gldim sesim çıkmıyor :)) baya mesaj birikmis okuyamdm. Yeni gelenler guzel anneler hoşgeldiniz. Cinsiyeti öğrenenler olmus rabbim sağlıcakla kucağıniza almayi nasip etsn.. ins gebeliğinnz güzel geçiyordur. Rabbim sıkıntınızı gidersn ins..

Canim rofleli_kedi yapmisti listeyi. Etiketledim belki tekrar paylasir.
Bu arafa rofleli senin ilk cocuk mu. Cunku liste bayagi kabarik. Ben ilk oglumda o listenin yarisi olmadan cocugu buyuttum

sorma ilk çocuk ilk heyecan herkes beni tutmaya çalışıyor
ama herşeyi almıcam mesela sepet beşik küvet falan bunları arkadaşımdan alcam sonrasında yer kaplamasını istemiyorum

az önce aliexpressten 10 taneden fazla saç tokası aldım

Tesekkurler canim
işine yarar inşallah

kızlar 15.haftaya giriyorum dün kontrolda kıza benzeetim ama kesin değil dedi cinsiyeti kaçıncı haftada oluşuyodu değişirmi acaba

Gozun aydin canim. Sag salim kucagina al insallah. Sen ne hissediyordun peki. Ilk cocuk mu
Amin canim cok sağol.Evet ilk bebeğim olucak kısmet olursa,ben erkek hissediyordum rüyamda da hep erkek bebek gördüm 4 kere doktorda bugün erkeğe benziyor dedi.

kızlar 15.haftaya giriyorum dün kontrolda kıza benzeetim ama kesin değil dedi cinsiyeti kaçıncı haftada oluşuyodu değişirmi acaba
benim 12 de erkek gibi dedi 18. haftada kesın erkek dedı canım erkek de degısebılyormus ama kızda degısmıyor genelde hayırlısı olsun :)

benim 12 de erkek gibi dedi 18. haftada kesın erkek dedı canım erkek de degısebılyormus ama kızda degısmıyor genelde hayırlısı olsun :)
sizde yeni öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin benim bir oğlum var erkek anası olmak çoook güzel çok ben 2.de erkek die geçiriyodum iimden kız diyince şaşırdım az

sizde yeni öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin benim bir oğlum var erkek anası olmak çoook güzel çok ben 2.de erkek die geçiriyodum iimden kız diyince şaşırdım az
aahh ne güzel sözler bende hep ilk bebek kız olsun istiyordum erkek deyince içim taştı mutluluktan :) ikinci kız ise ne güzel iki duyguyuda tatmış olacaksınız

Sen de benim gibi kendini tutamayanlardansin desene :)
Ama aliexpressten toka nedir bacim ya.. toka mi kalmadi memlekette :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…