2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba . kahramanmaraşta bulunan arkadaşlar dan Markasi Hospıtal hastanesine giden oldu mu. nasıl merak ediyorum. muayane ücreti 35 tl ve sgk sı olandan başka para alınmıyor muş. doğumda dahil

Sen de benim gibi kendini tutamayanlardansin desene :)
Ama aliexpressten toka nedir bacim ya.. toka mi kalmadi memlekette :)

ya burdan alsam hem pahalı olacaktı
hem de çabuk gelince hevesim kaçacaktı şimdi nasılsa aldım diye 40-45 gün bişi almam umarım almam

sizde yeni öğrenmişsiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin benim bir oğlum var erkek anası olmak çoook güzel çok ben 2.de erkek die geçiriyodum iimden kız diyince şaşırdım az

ben yıllardır kız bebek isterim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek diyordum
hatta eşime de bak kız diye düşünme hayal kırıklığına uğrarsın dedim
doktor kız deyince ben kalakaldım baştan nasıl alıştıysam erkek fikrine çıkarken bile eminsiniz dimi diye sordum ama bacak arasının resmini çekti verdi sen görüyorsan burada bişi ben bişi bilmiyorum dedi

Canım, az önce facede takılırken gördüm Ceylan hastanesini sormuş biri, yorumlar iyi değildi, sen yazmıştın ya bugün ondan aklıma geldin. Birini kopyalıyorum sana:
Bi de epidural oldum normalde her yarım saatte bir ağrı kesici ilaç verecek olan bir alet omuriliğine bağlı fakat o aletleri bozuk çıktı sonra aleti çıkartıp sırtımdaki bağlı olan iğneyi çıkartırken iğneyi de kırdılar çok zordu gerçekten

CNM HER SEY NORMAL IKTI AMA BENDE GUATIR YÜKSEK CIKMIS TAKIBE ALMAMIZ LAZIM DEDI YOKSA İLERDE BEBEKTE ZEKA GERİLİĞİNE NEDEN OLABILIRMIS .TEKRAR DOKTORU ARIYCAM 3,5 DA
Guatr dediğin tsh dimi canım kac cıktı? Benımde yuksek cıkmıstı doktorum tekrar ıstedı tahlil için aksam 9 dan sonra hıc bır sey yeme dedı ben dıgerınde dıkkat etmemıstım oyle yapınca normal cıktı degerım

ayy yazık günah insanlara
demek ki duyduklarım doğruymuş zatne düşünmüyordum bu yorumdan sonra da
Allah muhtaç etmesin gitmem

EVET CNM TROİD ŞİMDİ ARADIM DOKTOR BAŞKA BİR BÖLÜME YÖNLENDİRDİ ANDROKLOROJİ Mİ NE ÖYLE BİR BÖLÜM değeri sordum söylemediyüksek cıkmış dedı sadece ilk defa böyle bir seyle karsılastım için panıkledım bıraz

Guatr çıkan kızlar gerçek kehribar taşı bulun, boğazın guatr olan bölgesine bağlayın , ama hiç açmayın bir kaç ay sonra tahlil verin bakalım çıkıyormu. Güvenin en doğal ve hızlı çözüm.

Endokrin bolumudur canim git tabi mutlaka tahlili yeni mi yapmistin

çok stres yapma A ALY92 benim annem de guatr tiroit hastasıydı ki kardeşim doğduktan 2 sene sonra ameliyat oldu yaklaşık 2 kg bi kitle alındı
kardeşime hamileyken de vardı
devamlı kontrole gitti hamileyken ki 21 sene öncesinden bahsediyorum
hiç birşey olmadı kardeşim de annem de sapasağlam
ama annem kontrollerini ilaçlarını hiç aksatmadı

Sabirsiz61 nerelerde ben göremiyorum uzun zamandır sanki yoksa bana mı denk gelmedi kızlar??
Herşeyi yolunda sukur. Bulanti kanama kizimin dis huysuzluklari ve gece uykusuzluklari birde cenaze derken giremedim uzun zamandir. Bulantilarimda son gaz devam ediyor hala biraz zorlaniyorum acikcasi. Senin durumun ne hersey yolundadir umarim gecmisi okumaya vaktim yok yuzlerce sayfa var :)

Sağol canım iyiyiz biz çok şükür
Başınız sağolsun işallah güzel zamanlar senin içinde yakındır çoğu kişi rahatladı artık

Arkadaşlar ben bayadır bakamıyorum konuya. Baya değişim olmuş. Kişi listesinde adım vardı ama silinmiş. Neden acaba? Yönetici de Nesrinay86 arkadaşımız olmuş sanırım. Bizim cinsiyet belli olmadı daha ama neden listeden çıkarıldım?

kaçıncı haftada öğrendiniz benım doktor kesin değil dedi acaba değişirmiki diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…