2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaçıncı haftada öğrendiniz benım doktor kesin değil dedi acaba değişirmiki diyorm

dün öğrendim ben 13 + 5ti dün ama 13+3 çıktı doktor çok emin kendinden bize de resmini verdi bacak arası boş herhalde değişmez sonradan
umarm değişmez

Listeden cikarma olmadi canim. Liste bastan duzenlendi. Sen girmedigin icin adini yazdiramamissin

Bizimkide iyi teyzesi yorulduk bugün babası 1 ay da ev nekadar kirletirilir deneyi gerçekleştirdiği için:)) Bide benim fasulye demiyeyim diyorum da ağzım alıştı artık fasulyem çikolata falan yediğim zaman oynamıyor kebab yediğinde oynuyor ilginç bir şekilde :)))))

Canım benim sezaryen yazıyor ama ben normal Doğum yaptım bitanem Bunuda kısmetse normal istiyorum vaktin olursa düzenlediğinde hatırlatayım dedim

Yok canim bi sey olmaz Allahin izniyle korkma zaten ilac verip degerini dusurecekler ama keske bi kez daha tahlil yapsan gitmeden once belki düşmüştür
inşallah cnm tahlıl sonucumu alıp doktora gösterırım bırde o degerlendırsın ona göre tekrar isterim gerekırse kan alınmasını

Sorma bugun kv soyluyorum boyle yapdı diye bi daha gitmem değişdirmek isdiyorum diye artik oraya gitik bi kere dedi ama elimden geldiğince fikrini değişdirmeye calışıcam kv min o kadar devlet hastanesi varkı nede olsa sırf bi kere buraya gitim diğe başka devlet hastanesi kabul etmezmi yanı bilmiyorum. Hic baştan gitmek isdemiyodum zaten. Sızın bi bilginiz varmi devlet hastanesinden devlet hastanesine geciş ne kadar isdiyor?
100 tl civari cıkmışdı burda önce daha sonta doğuma kadar 4 kontrol bedava olıcakdı kı dr hep para veriyor kv ne kadar yapma desemde.

Merhaba sizlere bir soru sormak istiyorum. 13 haftalık hamileyim. 11+5 te ikili test için kan verdim. Doktor ultrason görüntüsünü verip bununla gel sonucunu göstermeye dedi ve ense kalınlığı normal dedi. Eşim bugün hastaneye gitmiş dayanamamış ultrason görüntüsü olmadan göstermiş. Bize pazartesi çıkacak demişlerdi sonuç devlet hastanesine gidiyorum. Doktor bir sorun gözükmüyor demiş. Ama benim 1 düşüğüm var ve kağıdın üstüne bir şeyler yazıp verdi. Bende evhamlandım kötü oldum. Kağıt olmadan neden gittin diye. Görüntüde burun kemiği de gözükmüyor. Kağıdı ekliyorum fikir verir misiniz.

öyle bir şey mi olur arkadaşım
istediğin zaman hekim seçme hastane seçme hakkına sahipsin sen
doğuracak olan sensin kv fikir verebilir ama yine de diret sen içine sinmeyen bir doktor ile ne kadar rahat doğum yapabilrisin ki

ssk yok mu neden devlet hastanesine para ödüyorsun

Canim cok geçmiş olsun..Allah o doktoruda islah etsin terbiyesizlik etmis takma sen onu kndine bak suan..ilik suya limon sık biraz da tuz at dik kafana..balli sut ic ilik ilik.biraz rahatlarsin canim.Allah sifa versin
Teşekur ederim canım şimdi daha iyiyim sutude deniycem. Zaten sut icmeyi cok seviyorum.

Canlar kontrole gittim az önce raporum bugün bitti pazartesi iş başı hayırlısı bakalım.. çok şükür bencilim iyiymiş ama bağdaş kurup uyuduğu için çok da göstermedi sıpa daha önce pipi büyütcez mi bakalım demişti ama yine kesin yanıt alamadık, pipi var gibi dedi ama 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi, anlatiyan arkadaş varsa bir pipi mevzusu da ben atayım ortaya

Eklentiler

• DEEE2E6F-1559-4AAB-AFBB-A9AEB00FF681.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 71
Kv niz neden buna karar veriyor onu anlamadim

Kv birlikde yaşıyorum aile buyuğu nede olsa onun izni olmadan hic birşey yapamam tek teselim var oda doğumu baika ozel hastanede yapıcam umarım sansıma güzel bir dr cikar ilk doğumuda orda yapdım cok güzel bi hastaneydi ama hamileliğimin takıp edilmesi düzgün takıp edilmesi önemli. Benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…