- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #16.981
Kizzz yavruuu bizim burali kesin adanali :) :) :) teyzesi yedirsin ona gelsin yanima kuşum :) erkeklere ev birakmak demek pimi cekilmis bomba demek :)Bizimkide iyi teyzesi yorulduk bugün babası 1 ay da ev nekadar kirletirilir deneyi gerçekleştirdiği için:)) Bide benim fasulye demiyeyim diyorum da ağzım alıştı artık fasulyem çikolata falan yediğim zaman oynamıyor kebab yediğinde oynuyor ilginç bir şekilde :)))))
Aynen canim oyle yap insallah gerek duymaz kullanmana.inşallah cnm tahlıl sonucumu alıp doktora gösterırım bırde o degerlendırsın ona göre tekrar isterim gerekırse kan alınmasını
Kv birlikde yaşıyorum aile buyüğü nede olsa onun olumsuz baldığı birşeyi eşimde kabul etmez hem kontrolere kv birlikde gidiyorum eşimin hep işi olduğu ve utandiği için benimle birlikte gelmiyor.Kv niz neden buna karar veriyor onu anlamadim
Sorma canım nasıl o çoraplar her köşeye fırtalır acaba Buda bir erkek başarısı denesek yapamayız biz :) Gelirsiz teyzesi Adana’da yeriz kebablarl :)))Kizzz yavruuu bizim burali kesin adanali :) :) :) teyzesi yedirsin ona gelsin yanima kuşum :) erkeklere ev birakmak demek pimi cekilmis bomba demek :)
Ne diyeyim hanimefendi yorum yapamiyorum iyi olur insallahKv birlikde yaşıyorum aile buyüğü nede olsa onun olumsuz baldığı birşeyi eşimde kabul etmez hem kontrolere kv birlikde gidiyorum eşimin hep işi olduğu ve utandiği için benimle birlikte gelmiyor.
Kız mı acaba??? Genelde genital bölgeyi saklayanlar kızlar oluyor. Erkekler anne karnından itibaren rahatlar :))Ben hala öğrenemedim inatçı çıktı bizimki
Cevap verecek olan yok mu?Eki Görüntüle 2115230 Merhaba sizlere bir soru sormak istiyorum. 13 haftalık hamileyim. 11+5 te ikili test için kan verdim. Doktor ultrason görüntüsünü verip bununla gel sonucunu göstermeye dedi ve ense kalınlığı normal dedi. Eşim bugün hastaneye gitmiş dayanamamış ultrason görüntüsü olmadan göstermiş. Bize pazartesi çıkacak demişlerdi sonuç devlet hastanesine gidiyorum. Doktor bir sorun gözükmüyor demiş. Ama benim 1 düşüğüm var ve kağıdın üstüne bir şeyler yazıp verdi. Bende evhamlandım kötü oldum. Kağıt olmadan neden gittin diye. Görüntüde burun kemiği de gözükmüyor. Kağıdı ekliyorum fikir verir misiniz.
İnşallah.Ne diyeyim hanimefendi yorum yapamiyorum iyi olur insallah
Canım Allah sana sabır versin . bak sana şunu söyleyim en azından hamileyken sözünü geçir hamilesin üzülmemen lazm bunu yanst kv neSorma bugun kv soyluyorum boyle yapdı diye bi daha gitmem değişdirmek isdiyorum diye artik oraya gitik bi kere dedi ama elimden geldiğince fikrini değişdirmeye calışıcam kv min o kadar devlet hastanesi varkı nede olsa sırf bi kere buraya gitim diğe başka devlet hastanesi kabul etmezmi yanı bilmiyorum. Hic baştan gitmek isdemiyodum zaten. Sızın bi bilginiz varmi devlet hastanesinden devlet hastanesine geciş ne kadar isdiyor?
100 tl civari cıkmışdı burda önce daha sonta doğuma kadar 4 kontrol bedava olıcakdı kı dr hep para veriyor kv ne kadar yapma desemde.
Canım çok saygılısın seni anlıyorum ama şöyle bir durum var ki; Hamile bir anne adayının kendı hekimini kendi hastanesini seçme hakkı vardır. Sen kimi hangi doktora gitmek istiyorsan ona gitmelisin. O bebeği sen karnında taşıyorsun o yüzden bu hayattaki en doğal seçme hakkına sahipsin. Böyle susarak haklarını başkalarının seçmesine izin vermemelisin.Kv birlikde yaşıyorum aile buyüğü nede olsa onun olumsuz baldığı birşeyi eşimde kabul etmez hem kontrolere kv birlikde gidiyorum eşimin hep işi olduğu ve utandiği için benimle birlikte gelmiyor.
Canim cevap vermek isterdim ama doktorun yazdigi hakkinda hic bilgim yok. Burun kemigini sen mi goremedin sanki yok dedin. Yoksa doktor mu burun kemigi yok dedi. Ikili icin ultrason bakarken ense kalinligini ve burun kemiginin varligini senin yasini kilonu bebegin boyunu haftasini bir kagida yazar. O kagitla kan vermeye gidersin. Kagitta nazal veya burun kemigi icin ne yaziyorduCevap verecek olan yok mu?
İlk gebeliğim sadece ense kalınlığına bakılıyor sanıyordum. Sonrada öğrendim burun kemiğine de bakıldığını. Devlet hastanesine gittiğim için doktor çok bir şey hatta hiçbir şey söylemiyor. Kağıtta ne yazdığına baktım ama anlamadım. Doktor ense kalınlığı normal dedi. Sonuçlar içinde doktor sorun görünmüyor demiş. Ama ultrason kağıtsız gittiği için tatmin olmuyorum. Ben sadece ultrason görüntüsünden yola çıkarak burun kemiği yok gibi diyorum kendi kendime. Saçma salak bir sebep belki ama çok evhamlandım.Canim cevap vermek isterdim ama doktorun yazdigi hakkinda hic bilgim yok. Burun kemigini sen mi goremedin sanki yok dedin. Yoksa doktor mu burun kemigi yok dedi. Ikili icin ultrason bakarken ense kalinligini ve burun kemiginin varligini senin yasini kilonu bebegin boyunu haftasini bir kagida yazar. O kagitla kan vermeye gidersin. Kagitta nazal veya burun kemigi icin ne yaziyordu
Oyle canim :) o konuda tartisilmaz yetenekliler :) gelin gelin her zaman beklerizSorma canım nasıl o çoraplar her köşeye fırtalır acaba Buda bir erkek başarısı denesek yapamayız biz :) Gelirsiz teyzesi Adana’da yeriz kebablarl :)))
Sorma bugun kv soyluyorum boyle yapdı diye bi daha gitmem değişdirmek isdiyorum diye artik oraya gitik bi kere dedi ama elimden geldiğince fikrini değişdirmeye calışıcam kv min o kadar devlet hastanesi varkı nede olsa sırf bi kere buraya gitim diğe başka devlet hastanesi kabul etmezmi yanı bilmiyorum. Hic baştan gitmek isdemiyodum zaten. Sızın bi bilginiz varmi devlet hastanesinden devlet hastanesine geciş ne kadar isdiyor?
100 tl civari cıkmışdı burda önce daha sonta doğuma kadar 4 kontrol bedava olıcakdı kı dr hep para veriyor kv ne kadar yapma desemde.
İlk gebeliğim sadece ense kalınlığına bakılıyor sanıyordum. Sonrada öğrendim burun kemiğine de bakıldığını. Devlet hastanesine gittiğim için doktor çok bir şey hatta hiçbir şey söylemiyor. Kağıtta ne yazdığına baktım ama anlamadım. Doktor ense kalınlığı normal dedi. Sonuçlar içinde doktor sorun görünmüyor demiş. Ama ultrason kağıtsız gittiği için tatmin olmuyorum. Ben sadece ultrason görüntüsünden yola çıkarak burun kemiği yok gibi diyorum kendi kendime. Saçma salak bir sebep belki ama çok evhamlandım.
Kağıdına onu yazarken de kaç haftalık düşük yaptığımı sordu. 5 haftalık deyince yanına 5 hafta yazdı.
İnş alırımCanim ultrason goruntusune çok takılma kafasinı ekrana degilde yana cevirmis gibi duruyo oyuzden burnu gozukmemis olabilir inş içini rahatlaticak iyi hbrler alırsın
Benim doktorum ultrason kagidi istemedi. Ultrasona bakan kendisi. Bakarken normal dedi zaten. Sonra sadece kan sonucunu degerlendirdi. Yarin c.tesi ozelde bir doktora gidip icini rahatlatsana canimİnş alırımpazartesi nasıl olacak bilmiyorum. gerçi doktor kan sonuçları için sorun gözükmüyor herşey düzgün demiş. Ama ben neden ultrason kağıdı ile çağırdınız takıldım. Siz doktorunuz da mi 2 li testin sonucunu ultrason görüntüsü ile beraber değerlendirdi.
Eşimi işten çıkardılar canım o yüzden gidemiyorum. Ama zorlayıp kendisini bir kereliğine gitmeyi isteyeceğim. Bilmiyorum ben mi evham yapıyorum sizce de çok mu evhamlandım?Benim doktorum ultrason kagidi istemedi. Ultrasona bakan kendisi. Bakarken normal dedi zaten. Sonra sadece kan sonucunu degerlendirdi. Yarin c.tesi ozelde bir doktora gidip icini rahatlatsana canim
O kadar haklısınkı ama hamileliğin nerdeyse hic bir güzeliğini yaşıyamıyorum. İsderdimki bebeğime kiyafetler almak alamıyorum doğdukdan sonra kv alıcam kızımdada şimdiye kadar ya annem ya kv aldı. İsderdim karnım buyudu hamile kıyafetleri almak ama yanız hic bi yere gidemem benim alışverişe cikmak isdeyende yok. Eşimle bebeğin heyacanını yaiamak isderdim ama hic konuşamıyoruz bi nede olsa annesinde cok cekiniyor yatak odasında asla işik acık olmasnı isdemez ayıp diye bir tek odada konuşuyoruz oda fısıldayarak zaten konuşmayıda sevmez bi odada yanlız kalıyoruz oda telofon aramiza giriyorhep telofonla oynuyor. Bildiğin bahceli bir evde hapisdeyim.Canım çok saygılısın seni anlıyorum ama şöyle bir durum var ki; Hamile bir anne adayının kendı hekimini kendi hastanesini seçme hakkı vardır. Sen kimi hangi doktora gitmek istiyorsan ona gitmelisin. O bebeği sen karnında taşıyorsun o yüzden bu hayattaki en doğal seçme hakkına sahipsin. Böyle susarak haklarını başkalarının seçmesine izin vermemelisin.
Tm cok teşekur ederim kendi dertlerimle burdakıleride sıkdıysam üzür dilerimCanim öyle doktor senide bebeginide strese sokar oyuzden umarım degişirsin. Diğer konu hakkinda çok fazla bilgim yok yani devlet hastanesinde farklı hastaneye geçiş için tekrar para istendigini bilmiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?