- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.001
Aslina bakarsan bu sartlar altinda senin buraya giriyor olabilmen bile mucize. Aman dikkatli ol. Buraya yazdiklarin ifsa olmasin. Daha fazla sıkıntı yasamamaya calis hic degilse. Mevcut sartlar altinda ne diyebiliriz elimizden ne gelir bilemiyorum. Birlik yasamak basli basina zor bir de esinden yeterli destegi ve sevgiyi goremiyorsan daha da zor. Hic ayri eve gecme sansiniz yok mu. Omur boyu coluk cocuk orda mi yasayacaksinizO kadar haklısınkı ama hamileliğin nerdeyse hic bir güzeliğini yaşıyamıyorum. İsderdimki bebeğime kiyafetler almak alamıyorum doğdukdan sonra kv alıcam kızımdada şimdiye kadar ya annem ya kv aldı. İsderdim karnım buyudu hamile kıyafetleri almak ama yanız hic bi yere gidemem benim alışverişe cikmak isdeyende yok. Eşimle bebeğin heyacanını yaiamak isderdim ama hic konuşamıyoruz bi nede olsa annesinde cok cekiniyor yatak odasında asla işik acık olmasnı isdemez ayıp diye bir tek odada konuşuyoruz oda fısıldayarak zaten konuşmayıda sevmez bi odada yanlız kalıyoruz oda telofon aramiza giriyorhep telofonla oynuyor. Bildiğin bahceli bir evde hapisdeyim.
İkili testin sonucunun oldugu kagıtta bebeğin ense kalınlığı da yazar anneenin yaşı da yazar. Tüm veriler yazar aslında ki zaten çıkan ihtimallerde bu verilerin kombinasyonudur. Belki devlet hastanesi hatırlamak daha zor oluyodur diye ultrason kagıdı ile gel demiş olabilir doktor. İçin rahat olsun yoksa doktor derdi belgeler eksik nerde usg kagıdı diye.İnş alırımpazartesi nasıl olacak bilmiyorum. gerçi doktor kan sonuçları için sorun gözükmüyor herşey düzgün demiş. Ama ben neden ultrason kağıdı ile çağırdınız takıldım. Siz doktorunuz da mi 2 li testin sonucunu ultrason görüntüsü ile beraber değerlendirdi.
Canım onlar not alıyorlar sıkma sen canınıİnş alırımpazartesi nasıl olacak bilmiyorum. gerçi doktor kan sonuçları için sorun gözükmüyor herşey düzgün demiş. Ama ben neden ultrason kağıdı ile çağırdınız takıldım. Siz doktorunuz da mi 2 li testin sonucunu ultrason görüntüsü ile beraber değerlendirdi.
Rabbim çektiğin sıkıntıların Ecrini versin en kısa zamanda inşallah...O kadar haklısınkı ama hamileliğin nerdeyse hic bir güzeliğini yaşıyamıyorum. İsderdimki bebeğime kiyafetler almak alamıyorum doğdukdan sonra kv alıcam kızımdada şimdiye kadar ya annem ya kv aldı. İsderdim karnım buyudu hamile kıyafetleri almak ama yanız hic bi yere gidemem benim alışverişe cikmak isdeyende yok. Eşimle bebeğin heyacanını yaiamak isderdim ama hic konuşamıyoruz bi nede olsa annesinde cok cekiniyor yatak odasında asla işik acık olmasnı isdemez ayıp diye bir tek odada konuşuyoruz oda fısıldayarak zaten konuşmayıda sevmez bi odada yanlız kalıyoruz oda telofon aramiza giriyorhep telofonla oynuyor. Bildiğin bahceli bir evde hapisdeyim.
Çok küçük evlenmişsiniz anladıgım kadarıyla erkek yas küçük olunca aıleler hala onları cocuk görüyorlar doğru karar alamıycaklarını düşünüyorlar.üstüne beraber aynı çatı altında yasayınca böyle sıkıntılar yasanabiliyor.Neyse sıkma canını sen. Enerjinide düşürme.O kadar haklısınkı ama hamileliğin nerdeyse hic bir güzeliğini yaşıyamıyorum. İsderdimki bebeğime kiyafetler almak alamıyorum doğdukdan sonra kv alıcam kızımdada şimdiye kadar ya annem ya kv aldı. İsderdim karnım buyudu hamile kıyafetleri almak ama yanız hic bi yere gidemem benim alışverişe cikmak isdeyende yok. Eşimle bebeğin heyacanını yaiamak isderdim ama hic konuşamıyoruz bi nede olsa annesinde cok cekiniyor yatak odasında asla işik acık olmasnı isdemez ayıp diye bir tek odada konuşuyoruz oda fısıldayarak zaten konuşmayıda sevmez bi odada yanlız kalıyoruz oda telofon aramiza giriyorhep telofonla oynuyor. Bildiğin bahceli bir evde hapisdeyim.
2018 AĞUSTOS ANNELERİ
N Uye Adi Yas Son Adet Tarihi Sehir Cinsiyet Kacincı Bebek Dogum sekli 1 Nesrinay86 31 02.11.2017 Bursa Erkek 2 Sezeryan 2 Tzadkiel 31 04.11.2017 Istanbul Erkek 2 Sezeryan 3 Placebo Effect 30 12.11.2017 Istanbul Erkek 2 Normal 4 GMZHRN 24 12.11.2017 K.Maras Kiz 1 Normal 5 Tubasude 38 24.11.2017 Istanbul ? 4 Sezeryan 6 Umutmelegim 22 07.11.2017 Erzurum Erkek 1 Normal 7 Egepam 35 30.10.2017 Elazig-Hatay Kiz 2 Normal 8 ONTK 22 03.11.2017 Zurich Erkek 1 Normal 9 D-E 29 10.11.2017 Yurtdisi Erkek 1 Normal 10 Buharkazani 34 11.11.2017 Istanbul Kiz 2 Sezeryan 11 Arel13 31 20.11.2017 Malatya-Van ? 1 ? 12 Enesomerzeliha 32 30.10.2017 Trabzon Kiz 4 Normal 13 Etka31112 26 09.11.2017 Istanbul ? 1 ? 14 Syba 23 03.12.2017 Kocaeli Erkek 1 Normal 15 Dumudo 32 31.10.2017 Diyarbakır Kiz 2 Normal 16 Manolya1458 27 23.10.2017 İstanbul ? 2 ? 17 Mngoli 37 10.11.2017 Bursa ? 3 Normal 18 Pelinptrk 42 26.10.2017 Düzce Erkek 3 Sezeryan 19 Gazelim_24 28 25.10.2017 İstanbul Erkek 2 Sezeryan 20 Destina 36 02.11.2017 Adana ? 2 ? 21 _Historian_ 27 10.10.2017 K.Maraş ? 2 Sezeryan 22 Pikapii 26 22.11.2017 İsparta erkek 1 Normal 23 BCK_BSRA44 23 09.11.2017 Malatya ? 2 Normal 24 interioarchitect 25 12.11.2017 Adana Kiz 2 Normal (SSVD) 25 Lina dmkrn 21 15.11.2017 Gaziantep Erkek 1 ? 26 Smartanne 31 18.11.2017 Amerika ? 1 Normal 27 _Depply_ 39 30.10.2017 Bursa Erkek 1 Sezeryan 28 Menasali 26 28.10.2017 Izmir Kiz 1 Normal 29 Ceren4444 24 06.11.2017 Kocaeli Kız 1 Normal 30 Ftmnrbrhn 25 11.11.2017 K.Maraş ? 1 Normal 31 Gurmes 35 17.11.2017 İzmir Kız 2 Sezeryan 32 exixizimm 34 27.10.2017 Erkek 1 Normal 33 Coolpeople 23 27.10.2017 ? Erkek 2 Normal 34 Ayem01 26 05.11.2017 Adana ? 1 Sezeryan 35 Anesakis 30 09.11.2017 İzmir ? 2 Sezeryanl 36 Severusandlily 24 23.10.2017 Adana Kiz 1 Normal 37 Basbelasiyim 32 14.11.2017 Malatya Erkek 1 Sezeryan 38 _Eda_ 31 31.10.2017 İstanbul Kiz 3 Normal 39 Beysal 32 08.11.2017 Sakarya Erkek 2 Sezeryan 40 Dilara4 32 22.11.2017 Malatya ? 2 ? 41 LZeynep 29 08.10.2017 İstanbul Erkek 3 Sezaryen 42 Tgbptn 28 27.10.2017 Balikesir Kiz 1 Sezaryen 43 Lccali89 28 10.11.2017 İstanbul Kiz 2 Sezaryen 44 Busbebek06 23 11.11.2017 Ankara Erkek 1 ? 45 TheScientist 25 20.11.2017 İstanbul Kiz 1 ?
[Antalya[/td]
LİSTEDEKİ GUNCELLEMELER ICIN OZEL MESAJ ATMALISINIZ.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim..[/tr][/tr]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Korkucak bişeyim yokı gercek neyse o ama bazen halime şükür ediyorum benden daha zor ve kotu şartlar altında yaşayanlarda var.Aslina bakarsan bu sartlar altinda senin buraya giriyor olabilmen bile mucize. Aman dikkatli ol. Buraya yazdiklarin ifsa olmasin. Daha fazla sıkıntı yasamamaya calis hic degilse. Mevcut sartlar altinda ne diyebiliriz elimizden ne gelir bilemiyorum. Birlik yasamak basli basina zor bir de esinden yeterli destegi ve sevgiyi goremiyorsan daha da zor. Hic ayri eve gecme sansiniz yok mu. Omur boyu coluk cocuk orda mi yasayacaksiniz
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim cvplarınız biraz da olsa içimi rahatlattı.İkili testin sonucunun oldugu kagıtta bebeğin ense kalınlığı da yazar anneenin yaşı da yazar. Tüm veriler yazar aslında ki zaten çıkan ihtimallerde bu verilerin kombinasyonudur. Belki devlet hastanesi hatırlamak daha zor oluyodur diye ultrason kagıdı ile gel demiş olabilir doktor. İçin rahat olsun yoksa doktor derdi belgeler eksik nerde usg kagıdı diye.
Birden bi evhamlandım ki sormayın ağlamaktan canım çıktı. Cevabınız içinde çok teşekkür ederim. Bir sorun olsa söylerdi zaten öyle diyorum artık biraz da olsa içim rahatCanım onlar not alıyorlar sıkma sen canını
Canim sende epeydir yoktun sanki dimi iyi misin yolunda mi herseyCanm merhaba beni de ekler misin yaş 27 son adet tarihi 26.10.2017 istanbul cinsiyet erkek ilk çocuğum Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Canım bir süre topiğimiz moderatorsuz kaldı, o zaman aralığında temmuz ve eylül annelerine gidenler oldu, malesef hazin sonlarla sonuçlanan hikayeler oldu, hepsi de listeden çıkarılmayınca, bana sil baştan yapmaktan öte çare kalmadı. Tekrar bana özele yaz bilgilerini canımArkadaşlar ben bayadır bakamıyorum konuya. Baya değişim olmuş. Kişi listesinde adım vardı ama silinmiş. Neden acaba? Yönetici deNesrinay86 arkadaşımız olmuş sanırım. Bizim cinsiyet belli olmadı daha ama neden listeden çıkarıldım?
Canim bende hiç catlak olmadi kremde hic almadim bebeyagi sürdüm sadece oda duzenli degil 16 kilo almistim azda degil yani:) doguma gitmeden 2 gun once cok alakasiz bi yerimde catlak oldu:) sirtimda :) o zaman bana eczacim lieracin numunr kremini vermisti onu surdum iki kez ve gecti :) sonra dogum yaptim zaten :)Kizlar ben dra sordum bugün catlak.kremini ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor diye , catlicaksa catlar zaten dedi ama kullanmaya başlayabilirsin dedi
Benim bu hafta gerilmeye baslamisti sizim oneriniz var mi muslerayi önerdi bana ben bebek urunlerinde de muslera kullanmayi dusunuyordum siz daha once kullanip faydasini gördüğünüz ürünleri yazar misiniz
canim korkma bndede 11. haftada gorup soyledi down sendromu bulgularindan sadece biri ama 20 kadindan birinde gorulen sonradan kayboladabilen bi bulgu... yani tek basina bisey ifade etmiyor bnde ikili tarama icin 2 hafta bekledim ama icim icimi yedi aglamakdan helak oldum ama taramaya gittigimde ense kalinligina bakti normal cikti senin bebisin ense kalinligina bakilmismiydi 2.5 ustu riske giriyor icini karartma ferah tut muhtemelen degildir ikili taramanda normal ciktiysa hic kotu dusunme o parlaklik bi hastalik degil sonradan gecen bi durumBenimde ikinci oğlum geliyor kızlar hayırlısıyla inşallah.Yalnız doktorumuz kalbinde parlıklık gördü ona çok kafam takıldı varmı bilgisi olan? Önemli bişey değil dedi 20. haftada ayrıntılı ultrasonda tam belli olur dedi bayağı korktum....
Tamamdır canımCanm merhaba beni de ekler misin yaş 27 son adet tarihi 26.10.2017 istanbul cinsiyet erkek ilk çocuğum Allah nasip ederse normal doğum istiyorum
Canım bedava zaten ne alaka, ben 4 ayrı yere gittim 16 haftadaSorma bugun kv soyluyorum boyle yapdı diye bi daha gitmem değişdirmek isdiyorum diye artik oraya gitik bi kere dedi ama elimden geldiğince fikrini değişdirmeye calışıcam kv min o kadar devlet hastanesi varkı nede olsa sırf bi kere buraya gitim diğe başka devlet hastanesi kabul etmezmi yanı bilmiyorum. Hic baştan gitmek isdemiyodum zaten. Sızın bi bilginiz varmi devlet hastanesinden devlet hastanesine geciş ne kadar isdiyor?
100 tl civari cıkmışdı burda önce daha sonta doğuma kadar 4 kontrol bedava olıcakdı kı dr hep para veriyor kv ne kadar yapma desemde.
Bence boşuna evham yapıyorsun canım. Sen burun kemiğini göremezsin, doktor sorun yok diyorsa öyledir. Zaten ileride üçlü dörtlü testler de var.İlk gebeliğim sadece ense kalınlığına bakılıyor sanıyordum. Sonrada öğrendim burun kemiğine de bakıldığını. Devlet hastanesine gittiğim için doktor çok bir şey hatta hiçbir şey söylemiyor. Kağıtta ne yazdığına baktım ama anlamadım. Doktor ense kalınlığı normal dedi. Sonuçlar içinde doktor sorun görünmüyor demiş. Ama ultrason kağıtsız gittiği için tatmin olmuyorum. Ben sadece ultrason görüntüsünden yola çıkarak burun kemiği yok gibi diyorum kendi kendime. Saçma salak bir sebep belki ama çok evhamlandım.
Kağıdına onu yazarken de kaç haftalık düşük yaptığımı sordu. 5 haftalık deyince yanına 5 hafta yazdı.
İnsanı motive etmek konusunda bi yeteneyin var sanırımÇok küçük evlenmişsiniz anladıgım kadarıyla erkek yas küçük olunca aıleler hala onları cocuk görüyorlar doğru karar alamıycaklarını düşünüyorlar.üstüne beraber aynı çatı altında yasayınca böyle sıkıntılar yasanabiliyor.Neyse sıkma canını sen. Enerjinide düşürme.
O zaman kendileri için alıyolar allah günaha yazmasınCanım bedava zaten ne alaka, ben 4 ayrı yere gittim 16 haftada
girdim kızlar ama ultrason uzmanı biri baktı ne demiyo ona kadın doğumcu değil rapor yazdı bebiş iyimiş ben göremedim o yüzden ekran ona dönüktü taburcu ettiler progestan artı proloton eşliğindeplacebo effect canim ne yaptın girdin mi ultrasona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?