2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslina bakarsan bu sartlar altinda senin buraya giriyor olabilmen bile mucize. Aman dikkatli ol. Buraya yazdiklarin ifsa olmasin. Daha fazla sıkıntı yasamamaya calis hic degilse. Mevcut sartlar altinda ne diyebiliriz elimizden ne gelir bilemiyorum. Birlik yasamak basli basina zor bir de esinden yeterli destegi ve sevgiyi goremiyorsan daha da zor. Hic ayri eve gecme sansiniz yok mu. Omur boyu coluk cocuk orda mi yasayacaksiniz

İkili testin sonucunun oldugu kagıtta bebeğin ense kalınlığı da yazar anneenin yaşı da yazar. Tüm veriler yazar aslında ki zaten çıkan ihtimallerde bu verilerin kombinasyonudur. Belki devlet hastanesi hatırlamak daha zor oluyodur diye ultrason kagıdı ile gel demiş olabilir doktor. İçin rahat olsun yoksa doktor derdi belgeler eksik nerde usg kagıdı diye.

Canım onlar not alıyorlar sıkma sen canını

Rabbim çektiğin sıkıntıların Ecrini versin en kısa zamanda inşallah...

Çok küçük evlenmişsiniz anladıgım kadarıyla erkek yas küçük olunca aıleler hala onları cocuk görüyorlar doğru karar alamıycaklarını düşünüyorlar.üstüne beraber aynı çatı altında yasayınca böyle sıkıntılar yasanabiliyor.Neyse sıkma canını sen. Enerjinide düşürme.

Canm merhaba beni de ekler misin yaş 27 son adet tarihi 26.10.2017 istanbul cinsiyet erkek ilk çocuğum Allah nasip ederse normal doğum istiyorum

Korkucak bişeyim yokı gercek neyse o ama bazen halime şükür ediyorum benden daha zor ve kotu şartlar altında yaşayanlarda var.
Ayrı eve cıkmamız soz konusu değil koca evde kv nasıl burakıp nereye giderız hem benım içim rahat etmez zaten bizi iflasa goturdü kızımız bide kıra parası cok zor gecinmek için eşimin babası başka ülkede ailesinde uzakda calışıyor eşimde burda zar zor qeciniyoruz.

Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim cvplarınız biraz da olsa içimi rahatlattı.

Canım onlar not alıyorlar sıkma sen canını
Birden bi evhamlandım ki sormayın ağlamaktan canım çıktı. Cevabınız içinde çok teşekkür ederim. Bir sorun olsa söylerdi zaten öyle diyorum artık biraz da olsa içim rahat

Kizlar ben dra sordum bugün catlak.kremini ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor diye , catlicaksa catlar zaten dedi ama kullanmaya başlayabilirsin dedi
Benim bu hafta gerilmeye baslamisti sizim oneriniz var mi muslerayi önerdi bana ben bebek urunlerinde de muslera kullanmayi dusunuyordum siz daha once kullanip faydasini gördüğünüz ürünleri yazar misiniz

Canım bir süre topiğimiz moderatorsuz kaldı, o zaman aralığında temmuz ve eylül annelerine gidenler oldu, malesef hazin sonlarla sonuçlanan hikayeler oldu, hepsi de listeden çıkarılmayınca, bana sil baştan yapmaktan öte çare kalmadı. Tekrar bana özele yaz bilgilerini canım

Canim bende hiç catlak olmadi kremde hic almadim bebeyagi sürdüm sadece oda duzenli degil 16 kilo almistim azda degil yani:) doguma gitmeden 2 gun once cok alakasiz bi yerimde catlak oldu:) sirtimda :) o zaman bana eczacim lieracin numunr kremini vermisti onu surdum iki kez ve gecti :) sonra dogum yaptim zaten :)

Kizlar ben dra sordum bugün catlak.kremini ne zaman kullanmaya baslamam gerekiyor diye , catlicaksa catlar zaten dedi ama kullanmaya başlayabilirsin dedi
Benim bu hafta gerilmeye baslamisti sizim oneriniz var mi muslerayi önerdi bana ben bebek urunlerinde de muslera kullanmayi dusunuyordum siz daha once kullanip faydasini gördüğünüz ürünleri yazar misiniz

canim korkma bndede 11. haftada gorup soyledi down sendromu bulgularindan sadece biri ama 20 kadindan birinde gorulen sonradan kayboladabilen bi bulgu... yani tek basina bisey ifade etmiyor bnde ikili tarama icin 2 hafta bekledim ama icim icimi yedi aglamakdan helak oldum ama taramaya gittigimde ense kalinligina bakti normal cikti senin bebisin ense kalinligina bakilmismiydi 2.5 ustu riske giriyor icini karartma ferah tut muhtemelen degildir ikili taramanda normal ciktiysa hic kotu dusunme o parlaklik bi hastalik degil sonradan gecen bi durum

Canım bedava zaten ne alaka, ben 4 ayrı yere gittim 16 haftada

Bence boşuna evham yapıyorsun canım. Sen burun kemiğini göremezsin, doktor sorun yok diyorsa öyledir. Zaten ileride üçlü dörtlü testler de var.

İnsanı motive etmek konusunda bi yeteneyin var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…