2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cesaret edemiyorum :)) Çok kilo alıp doktorum beni uyaracak diye çok korkuyorummm Oysaki ben ne hayaller kurmuştum göbişimi salıp gezecegim her istediğimi yiyeceğim diye
Derdim kilo degil bebege zararli diye cheetos vs.seyler.ama cok canim istiyor dayanamiom .kola fln icmiyrm gerci ama o kadar cok ozledim kii

Ben cesaret edemiyorum :)) Çok kilo alıp doktorum beni uyaracak diye çok korkuyorummm Oysaki ben ne hayaller kurmuştum göbişimi salıp gezecegim her istediğimi yiyeceğim diye
Hayaler hayatlar ben ilk hamileliğimde yedimde ne oldu catır cutur catladım sankı cıp beni nasıl catur cutur yedin şimdi catur cutur catlıyosun dermesene. Şimdi dikat ediyorum ama 3 kg aldım dikat ede ede 3 kg of ya sonu 23 olmasa iyi

Derdim kilo degil bebege zararli diye cheetos vs.seyler.ama cok canim istiyor dayanamiom .kola fln icmiyrm gerci ama o kadar cok ozledim kii
Ben de hamileliğimden önce uzun zamandır kola fln içmiyordum. Şimdi de su içemiyorum, midemde sürekli bi ağrı var, su içince daha kötü oluyor, kramp giriyor ve midem bulanmaya başlıyo hemen. Kola fanta gazoz.. susadıkça dikip dikip içesim var. Tutuyorum güya kendimi ama bugün 2 bardak içtim

Icme o kadar canim tut kndini..biliyorum zor..insan ne yasaksa gozu hep onda oluyor..bnde doğumdan sonra dikicem gazoz u inanki

Bende yemek istiyorum ama içinde monosodyum gulumat var diye yemiyorum msg plesantadan geçip bebeğe gidiyomuş iyi değilmiş
Canim iyi birsey değil paketli yiyeceklerin hicbiri ama dayanamiyorum ki kaciriyorum arada..olmadi kndim misir patlatiyorum az yagli az tuzlu en azindan bunun zarari daha minimumdur diye dusunuyorum

Ya
Ya canım haddim olmayarak yazıcam kusuruma bakma. Üzüldüğümden böyle bir sürü kadınımız var ama yapmamalısın bunu kendine sen bir bireysin saygı duyulmalı kayınvalideye eşe tabi ama onlarda size saygı duymalı yani bu şartları düzeltmeden keşke tekrar bebek sahibi olmasaydınız diycem ama bana belki kızacaksınız umarım şartlarınız daha iyi hal alır unutmayın siz birtanesiniz değerlisiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşllah

Kızlar nasıl süt içiyorsunuz ? Ben günlük süt bulamıyorum uht(normal kutu süt) zararlı diyorlar. Kayınvalidem normal açık süt kaynatıyor ama onu da içmeye çekiniyorum siz ne yapıyorsunuz

Kızlar nasıl süt içiyorsunuz ? Ben günlük süt bulamıyorum uht(normal kutu süt) zararlı diyorlar. Kayınvalidem normal açık süt kaynatıyor ama onu da içmeye çekiniyorum siz ne yapıyorsunuz
Hiç süt içemiyorum midem bulanıyor benim ,iki kere çikolatalı günlük süt içmeyi denedim onu da içemedim ,şimdi de bağırsaklarıma iyi geldiği için bir bardak sütün içine bir kaşık Türk kahvesi eklersem içebiliyorum. Açıkcası açık süt almıyorum midem kaldırmıyor onu evde ne varsa kutu ya da günlük onunla yapıp içiyorum..
İki gündür de acayip derecede nescafe istiyor canım bugün dayanamayıp iki kupa içtim...Birşey olmaz inşallah

Senelerdir kola içmeyen benim canım bir kola istiyor anlatamam... Bir kere içtim şimdi içmiyorum ama alsam bir şişeyi diksem kafaya diye hayaller kurmuyor değilim...
Nasıl bir hale getiriyor insanı bu hamilelik nutellaya ölen ben şimdi ondan tiksiniyorum

Cnm benim kendi doktorum ikili test günü ultrasonda ense ölcumune ve burun kemiğine baktı, ense olcumü çok iyi burun kemigide oluşmuş dedi sonrasinda ikili test icin kan verdirtti kanda iyi çıktı hem ultrason hemde kanın ortak değerlerin iyi olduğunu söyledi

abartmadıkça sorun olcağını sanmıyorum nescafenin canım tedirgin olma. Ama süt olayı biraz kafamı karıştırıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…