2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2. Kez soruyorum kusura bakmayın. Daha önceki arada kaynadı galiba. Sizce kız mı erkek mi bebiş

Eklentiler

• IMG_20180223_164638.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50
Benim doktor da ense kalınlığı normal dedi. Burun kemiğine bakıldığını bilmiyordum sormadım. Laboratuvardan bize pazartesi çıkacak demişlerdi eşimde acele etmiş bugün sormaya gitmiş çıktığını söyleyince doktora göstermiş. Doktor sorun gözükmüyor normal demiş. Ultrason kağıdının üstüne birşeyler yazıp bununla gel demişti bize o kağıtta bendedeydi. Ben ona bakılmadığı için evhamlandım ama ne evhamlanmak :))) şuan biraz daha iyiyim ama cvplarınız rahatlattı beni.

Benim gece olunca sıkıntılar basliyorr nedendir bilmiyrm.bikac saattir carpintim var nefesim daraliyor sizde de oluyor mu?

Cnm ztn ultrasona girdiginde ense olcümune bakmistır burun kemiginede bakmistir ztn bi sıkıntı olsaydı ultrason sırasında soylerdi sen içini ferah tut cnm inş bi sıkıntı yoktur

Kızlar nasıl süt içiyorsunuz ? Ben günlük süt bulamıyorum uht(normal kutu süt) zararlı diyorlar. Kayınvalidem normal açık süt kaynatıyor ama onu da içmeye çekiniyorum siz ne yapıyorsunuz
Migroslarda gunluk sut bulunuyor canim. Evinin yakininda migros varsa oraya bakabilirsin.

Tamamdır canım atıyorum hemen ay dedim beni niye attılar dışlandım öyle bişey yokmuş şükür

Canim iyi birsey değil paketli yiyeceklerin hicbiri ama dayanamiyorum ki kaciriyorum arada..olmadi kndim misir patlatiyorum az yagli az tuzlu en azindan bunun zarari daha minimumdur diye dusunuyorum
Afiyet olsun ister istemez yediğimiz herşey paket zaten içinde bilmediğimiz bi sürü şey var ama benim dikkat ettiğim monosodyum gulumat her ürünün içeriğine bakıyorm varsa almıyorm bulyondada var mesela

İyi aksamlar kizlar çok fena gribe yakalandım istirahat ediykrjn ıhlamur c vitamini alıyorum Dr gitsem mi bilemedim bebeğe zararı olur mu ki gribin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…