2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasıl süt içiyorsunuz ? Ben günlük süt bulamıyorum uht(normal kutu süt) zararlı diyorlar. Kayınvalidem normal açık süt kaynatıyor ama onu da içmeye çekiniyorum siz ne yapıyorsunuz
Valla bende açık süt alıyorum. Eşimin tanıdıklarından. Yoğurtta yapıyorum iyi oluyor.

Kızlar hareketleri hisseden var mı ya, ben çok nadir küçük tıklamalar hissediyorum ama ilk gebelik olunca tam ayırt edemiyorum. Ama çok heyecanlanıyorum

Kızlar hareketleri hisseden var mı ya, ben çok nadir küçük tıklamalar hissediyorum ama ilk gebelik olunca tam ayırt edemiyorum. Ama çok heyecanlanıyorum
Canım zayıfsan eğer doğru hissediyorsun tam zamanı geliyor bebişi hissetmek için bende 18. 19. Hafta civarı hissettim ilk bebeğimi

İyi aksamlar kizlar çok fena gribe yakalandım istirahat ediykrjn ıhlamur c vitamini alıyorum Dr gitsem mi bilemedim bebeğe zararı olur mu ki gribin
Canım geçmiş olsun. Güzel bir tarif önereyim, taze zencefilli incecik dilimle, üstüne ince limon dilimleri ve bal koy. Bunu bir kavanozda guzelce karıştır, 1 gün beklet. Her gün birkaç kaşık iç. Çok şifalı ve gebelere zararlı hiçbişey yok içinde. Bir de guzelce dinlenmeye bak. Şifa olsun

Canım ilk cocukta vende çok fazla grip oldum drum ilaç falan vermedi eğer kötü olursan bi git ateş vs onun dışında doğal yollarla atlatırsın inşallah

Teşekkür ederim kizlar içimi rahatlattiniz ben ilk gebelikte hiç olmadım bunda yakalandım maalesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…