2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızzzzz ben küçülsün diye dua ediyom ayy aman böyle kalsın
Kız zararı olmaz maşallah deBenim oğlan doğduğunda annem yanımda bezledi ben şoklara girdim herhalde narkozdan ayılamadım diye Doktor hay maşallah hay maşallah diye diye muayene ediyordu.. Şimdi sen cümlemin sonunda oğlum büyüdü pipisi küçüldü diye birşey bekliyorsun ama hiç de öyle olmadı hala maşallahı var Ya küçük olsaydı

Hmm ay koptum ya hahaha amann gelin olacak düşünsün oğluşumla gurur duyuyorum pipisine maşallah :))

Senin elinde olan birşey deilki canım bizde normal diyoruz ama ne olacagını bilemiyoruzki herseyin hayırlısı
42. Haftada zorla aldılar çocuğu içimden bacım doğmayınca da doğmuyor işte... Sağ Salim olsun bebeler biz de sorunsuz atlatalım da çok da takmamak lazım bence..

42. Haftada zorla aldılar çocuğu içimden bacım doğmayınca da doğmuyor işte... Sağ Salim olsun bebeler biz de sorunsuz atlatalım da çok da takmamak lazım bence..
Aynen tatlım herseyin en hayırlısı saglıkla gelsinler. Ben uykuya kaçıyorum saat gec olmus iyi geceler

Benim sordugum tecrübeliler.. bio-oil ve lierac dediler hep ben ikisini de aldım şu an daha çok bio-oil i kullanıyorum.. bakalım

Benim sordugum tecrübeliler.. bio-oil ve lierac dediler hep ben ikisini de aldım şu an daha çok bio-oil i kullanıyorum.. bakalım
İlk hamileliğimde ilk aylarda başladım kullanmaya başta işe yaradı canım çatlamadım dedim son iki ay çatır çatır çatladım... Allah’tan zayıflayınca toparlandılar bir de yarık şeklinde ayrılanlar var bende öyle olmadı..
şunu da söyleyeyim sadece karnıma kullandım kollarım daha çok çatladı kollarını unutma sakın..

Cnm ben ilkinde bio oil kullandım. Hem de vıcık vıcık yağ içinde gezdim, kakao yağları vs daha neler ama çatlayacaksa inan ki çatlıyor önüne geçemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…