2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiin hepimize nasip etsin rabbim.. sanki hafif hafif hissediyorum bu aralar..siz hissediyor musunuz?

Günaydın kızlar bi grip derdide benim başımda tam iyileştim derken tekrarlayan .ıhlamur meyve dinlenmeyle atlatmıştım inşallah bu seferde bu kadar kolay olur .tam kış bitti derken albaştan

Kızlar benim eşim illa babasının adını koyacak bnde bi şey demedim ilk bebeğimiz ama ben de ek koyacam dedim tm dedi.Mahmut koyacak eşim,bende ek olarak mahmut buğra yada mahmut onur düşündüm ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor

şu aile büyüklerinin adını koyma takıntısı
Arkadaşım mahmut ağır bi isim daha koalay söylenen ve kısa bi isim koyarsan daha kolay olur gibi geldi bana

Kızlar nasıl süt içiyorsunuz ? Ben günlük süt bulamıyorum uht(normal kutu süt) zararlı diyorlar. Kayınvalidem normal açık süt kaynatıyor ama onu da içmeye çekiniyorum siz ne yapıyorsunuz
bende uht süt içiyorum canım çalışıyorum çünkü günlük sütü az az alabileceğim bir yeerde yok bide soğuk içemiyorum mecbur küçük kutu sütlerden içiyorum

Kizlar şiddetli olmayan kasık ve vajinal batmalarim ağrılarım oluyor benim gibi olanlar varmı normal mi
oturup kalkarken dıkkat etmeyınce bendede oluyor canım beybıler yerlesıyor farklı agrı ates vs gıbı bırlesmedıgı surece sorun yok ve ne kadar surdugu onemlı tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…