2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hareketleri hisseden var mı ya, ben çok nadir küçük tıklamalar hissediyorum ama ilk gebelik olunca tam ayırt edemiyorum. Ama çok heyecanlanıyorum
ben cok net hıseedıyorum canım hatta durusunu soylemıstım esıme kafası burda ayakları burda dıye dun ultrasında tam dedıgım sekılde duruyordu :) benimki çok azman olacak belli :)

Yaaaa ben zaten normalde kuru ciltliyim hatta egzamalı fln ım o derece kuruyumdur. Her zaman nemlendirici sürüyorum ama demekki hazin sondan kaçış yok napalım en azından elimden geleni yapmıştım derim :)))

Cnm ben ilkinde bio oil kullandım. Hem de vıcık vıcık yağ içinde gezdim, kakao yağları vs daha neler ama çatlayacaksa inan ki çatlıyor önüne geçemiyorsun
Elimden geleni yapıcam hatta eşime diyorum ki yazın tshirtleri göğüs altından kesip kendimi göbeğimi zeytinyağlıyıp güreşçiler gibi mi dolaşsam evde hahahahha o dereceyim:)))

Günaydın kızlar bi grip derdide benim başımda tam iyileştim derken tekrarlayan .ıhlamur meyve dinlenmeyle atlatmıştım inşallah bu seferde bu kadar kolay olur .tam kış bitti derken albaştan
Günaydın bendede bir kırgınlık var üşüme geliyo galiba bende şifayı kapacam kış gelmediki bu sene

İyiyiz canım bence aksini gösteren bir durum yok çok şükür ama insanın içinde küçük bir panik oluyor salı günü görücem inşallah veletciklerimi :))
Hareketlerini anlatmanı beklicez burda canım kuzucukların :)

Mahmut onur bence

Sen ilk doğur canım sağlıkla valla hani hareketlerini falan izliyoruz ya şimdi okadar mutlu oluyorumki bide heyecan yapıyorum biran önce yaz gelsinde kucağıma alayım diye
Evet aynen valla :)) harika bir seymis Anne olmak Allahim her isteyene nasip etsin insallah

Benimde düşünce ayni şekildeydi henüz ikinci cocuk düşünmüyotdum ama korunmama rağmen hamile kaldım ve koltaj fikrine hic aklima bile getirmek isdemedim sırf bu 2 cocuğu yapdim diye annemde bütün bunları hak etiğimi düşünüyor ama ne yapa bilirdimki. Şimdi sankı her şey cok güzelmiş gibi davranmaya mecburum sırf bebeğim için.

Mahmut Onur güzel. Sende Onur diye seslenirsin kendi doğurduğun çocuğa canım. Nasıl olsa tüm gün seninle baraber olacak :)

Mahmut onur daha hos geliyor kulaga canim.hayirlisi olsun.

Kizlar şiddetli olmayan kasık ve vajinal batmalarim ağrılarım oluyor benim gibi olanlar varmı normal mi
Benimde olmuştu doktoruma gittim dediki bunlar notmal şeyler şayet yatınca dinlenince geçmiyor ve hızını artırıyorsa o zaman bana gel bir kontrol edeyim dedi. Rahim gerilirmiş iki taraftan çekilir o ağrı yaparmış

Gunaydinlar umarim herkes muhtesemdir bebisiyle.dun yine garip ruyalardan birini gordum ve Nefes ismiyle uyandim.bu bir isaret mi acaba?oglumda da bir ruyayla Ishak ismiyle uyanmistim ve onu koyduk.henuz cinsiyet bilmiyoruz ve yurtdisinda yasiyorum.koyacagim ismin soylenisi de anlami da buraya uygun olmali.oglumu I§ak diye cagiriyorlar kreste.sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…