2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MAHMUT ONUR benım kualğıma daha hoş geldı

Herkese merhaba salı gününnden beri yollardayım okuyamadım geçmişi inşallah herkes iyidir. Salı günü biriki damla kan geldi. Mide bulantım azalmıştı kusarsam cok afedersnz safra kusuyodm şimdi yediklerimi de kusmaya basladım. Başa döndum. İnşallah skntılı birsey yoktur. İki hafta önce gitmiştim doktora bugünde gidecegm kısmetse bakalım hayırlı haberlerle dönerim ınsallah

Sağolasın canım cevap verdiğin için..İkili testi 12. haftada yaptırdım herşey normal çıktı hemde 2 doktora gösterdim.Benimde içim içimi yiyor bir an önce 20. hafta olsada ayrıntılıya girsem hayırlısıyla

Benimde en nefret ettiğim şey bu durum canım. Bizde doğudayız malesefki burda da baba dede vs isimleri koyuluyor. Neyseki bizden önce iki kardeşin oğulları olmuş da birine babanın diğerine dededin ismi verilmiş. Bize birşey kalmadı diye düşünüyorum inşallah sonradan rahmetli olmuş amca dayı çıkarmazlarsa başımıza ( tabi cinsiyetimiz de daha belli değil). Onur da Buğra da güzel isimler bende çok beğeniyorum, sonuçta çift isimle çağırmayacaksın çocuğu hangisi diline daha hoş geliyosa onu koy canım :)

Çok teşekkürler meleğim ❤

kızlar dün cinsiyetimizi öğrenince burda kapatan bir bebek butiğinden ilk alışverişimizi yaptık :)
ana kucagı hem oto hem evde kullanılan, yorgan takımı, penye battaniye, banyo havlu seti, 9 tane çorap , 2 set ağız bezi, emzirme yastığı, bir tulum aldık 260 tl tuttu hepsi normalde fiyat bilmiyorum pek ama internette falan araştırdığım kadarıyla iyi bir alışveriş oldu sanırım

Migroslarda gunluk sut bulunuyor canim. Evinin yakininda migros varsa oraya bakabilirsin.

Valla bende açık süt alıyorum. Eşimin tanıdıklarından. Yoğurtta yapıyorum iyi oluyor.

bende uht süt içiyorum canım çalışıyorum çünkü günlük sütü az az alabileceğim bir yeerde yok bide soğuk içemiyorum mecbur küçük kutu sütlerden içiyorum
Kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim.
Devamlı ev yoğurdu tüketiyorum hazır yoğurdun tadı dahi gelmiyor artık. Süt içmekte de sıkıntı olmaz sanırım çokta düşünmemek lazım aslında güvenilir yer olduktan sonra sorun olmaz herhalde :)
Ayrıca felaket derece de grip oldum 3 gündür uyku uyuyamıyorum burnum full tıkalı burnum dudaklarım çatladı ıhlamur meyve vs idare etmeye çalışıyorum en fazla parol içiyorum ama banamısın demiyor
Bu arada geçen gün kontrolüm vardı bi çıkıntı gösterdi bende pipi sandım aaa şeyimi dedim dr da heMşire de yuh oha falan oldu :) sizin ailede zenci varmı diyo dr velhasıl göbek kordonuymuş cinsiyeti söylemem şuanda söylenmez dedi

Masallah hayirli olsun canim

Ya ben hissediyorum aynı bölge de zaman zaman kıpırtı ama olması mğmkün değil diyorlar ya susup oturuyorum
Sen benden 2 hafta ilerdesin senin durumlar nasıl?
ben ilk hareketi 15 sonra 16. haftada hissettim çok ufak bir kelebek gibiydi şimdi çok net hissedebiliyorum, sen kendin mide hareketlerini bilirsin zaten bu kesinlikle ayırt edilebiliyor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…