2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz bunlar bizim laflarimiz sizedemi gelmedi dikkat et sekerim bol su ic
Öyle yapıyorum canım sibirya soğukları geliyormuş bizim burası hep ekside dısarı çıkılmıyo. Pazartesi eksi 10 olacakmış ben alışverişimi yapıp eve kapanacam battaniyelere sarılıp

Öyle yapıyorum canım sibirya soğukları geliyormuş bizim burası hep ekside dısarı çıkılmıyo. Pazartesi eksi 10 olacakmış ben alışverişimi yapıp eve kapanacam battaniyelere sarılıp
Yok valla Malatya sicak ve herkes surekli hasta hem.yaz cok sicakti hem kar yagip soguk olmadigi icin etrafta mikrop kol geziyor

Teşekkürler canim
Eşini ikna etme şansın varsa sülale isimlerinden bi kopsa iyi olur canım valla bizler anne olarak durdurmazsak herkes ahmet mehmet mahmut olur bence baba veya anne isimlerini koyduğumuzda mutlu olacaklarsa bizi sevmiyorlardır birde ilk torunlarını doğuracaksın. Hersey gönlünce olsun tatlım

Çoçukların İçin şartları iğleştirmeye çalış canım benim inşllah herşey güzel olur

Mahmut Onur güzel. Sende Onur diye seslenirsin kendi doğurduğun çocuğa canım. Nasıl olsa tüm gün seninle baraber olacak :)
Genelde öyle oluyor zaten. Büyükler benim ismim olsun diye tutturunca 2 isim takılıyo ve 2. İsim kullanılınca çatlıyolar :))

Nefes güzel canım bende yurtdısındayım bizimde o sorunumuz var herseye dikkat etmek zorundayız lakap takıyolar bide

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Çoçukların İçin şartları iğleştirmeye çalış canım benim inşllah herşey güzel olur
İnşallah canim cocuklarım için herşeyin en iyisini yapmaya calışıcam zaten kızıma asla bir şey olmasını isdrmezler benim kadar cok seviyor kızımızı ve onun için her şeyi yapıcağnı bilmek benim içimi rahatlatıyor

Al bendende o kadar. Normalde kola içmeyi sevmem. Ama şimdi birşey yiyeceksem yanında kola istiyor canım. Kendimi tutuyorum arada içtiğim de oldu tabiki . Ayran su düşüncesi bile içimi kaldırıyor. Allahtan yatmadan önce sütümü içebiliyorum.

Sanırım korkusuzca kolayı içen bi ben varım İlk zamanlar aşırı midem bulandığında çay bardağıyla kola içiyordum iyi geliyodu, şimdi de eskisi kadar olmasada yemekle bi bardak kadar içiyorum

ben ilk hareketi 15 sonra 16. haftada hissettim çok ufak bir kelebek gibiydi şimdi çok net hissedebiliyorum, sen kendin mide hareketlerini bilirsin zaten bu kesinlikle ayırt edilebiliyor canım :)
Hep aynı yerde olması da ilginç bence gaz olsa farklı farklı olur
Benim minnaklardan biri hafif dokunuşlarda bence de

Zaten bi gurupta sordum dalga geçtiler çok zoruma gitti ben zaten istemiyorum mahmut olmasını sadece eşimi ikna edemiyorum "bu devirde mahmut mu kaldı mahmut ismi bebekte çok komik duruyor mahmut ismi ne ya?mahmut diye bebek mi sevilir"böyle yorum yapmışlar çok üzüldüm

Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, acaba Ankara'da olan hamişler doktorunuz netleşti mi? Benim hala netleşmedi de.. Medicana'da Ayla Aktulay Hanıma gittim (aslında kötü doktor değil) ama başka hastanelerde de denemek istiyorum. İçime sinen bir doktor olmadı daha ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…