2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ankarada yaşamıyorum ama 8. Haftamda ankaradaydım ve orda kontrolüm oldu. Çukurambar yüzüncüyıl hastanesine gittim elif gözdemir diye bir doktor, çok ilgili çok sıcak kanlı çok tatlı bir bayan, uzun uzun ilgileniyor her soruyu cevaplıyor. Ankarada yaşasam asla başka biryere gitmezdim, denemeni tavsiye ederim canım.

Ben Ankara’da koru hastanesine gidiyorum çukurambar daki..evren koçbulut’a gittim gayet memnun kaldım.ama bi tanıdığımız olan Süleyman akarsu gelince şimdi onla devam ediyoruz..her ikisinide tavsiye edebilirim

Teşekkür ederim canım Elif Hanıma bir bakayım o zaman. Aslında şöyle güzel bir durumum da var çalıştığım yer dolayısıyla Ankaradaki çoğu özel hastaneyle anlaşması var kurumumun. o yüzden o hastanelerde içime sinen bir doktor arıyorum. Medicana, koru, liv, medicalpark.. Haftaya Koruda Mehmet Fırat'a gitmek istiyorum.Hem çok güzel yorumlar okudum nette hem de kötü :/ Bu hastanelere gidenler varsa sizden de tavsiyeler alabilirim :)

Onur_hira_ela , canım senin siparişler gelmedimi?
Canım bebecimodan dan 20 TL ye sipariş ettiğin bornoz takımı geldi çok güzel ince biraz sadece,ama ince olduğunu bilerek aldım zaten evim dogalgaz olduğu için sorun olmaz.Diğeri daha gelmedi pazartesi günü gelecek gelince sana haber vereceğim aklımdasın

Eklentiler

• 20180224_161244.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 72
Eşimde Muharrem olan babasının ismini koymak istiyordu. Vakti zamanında seni böyle birşey için kırmam demişim, hop kabul etmiş oldum. Ve bu düşüncemi hep söyledim. Seni kırmam ama ismi geçtim ben büyüklerin isminin koyulmasını sevmiyorum ( kendi ismim babaannemin ismi ) her çocuğun ismi kendine özel olmalı diye. ek isim ararken bambaşka bir isim de karar kıldık. Alternatiflerini söyle belki eşinde vazgeçer :) eğer sen memnun isen tabi Mahmut onur bence daha iyi

Ayy cnm bnde yaa acayip salata yiyorum.zarari ypksa sevndm

Kızlar sabahtan beri sağ kasigimda ağrı var bacagimin iç tarafına biraz vuruyo yuruyunce çoğalıyo oturunca azaliyo neyle ilgili acaba anlamadım :/varmı böyle agrisi olan bu haftalarda

Mahmut ikinci isim olsun bence her yerde ilk isim kullanılıyor .

Teşekkürler canim fikrini belirttiğin için ❤

Hiç deme ya benim en nefret ettiğim şey başıma geldi ne yazıkki mahmut isminide hiç sevmem
İsim mevzusu ha bendede cok problem oldu ya kızımda ama sonunda gorumcem milana dedi nede olsa kocamın ablası kv kızı tabi sozu sayılan biri hemen kabul eydiler diğer önerileri düşününce kabul etdim. Milana koyduk herke ne hadıneyse uzakdak akrabalar. Seyalı eşimin ananesi niye onun ismini koymadınız diye başımızın etini yedi zaten benim kv yapmadığnı burakmamız zamanında nıye yanı nıye. Anlamak cok zor herkesi sanada kolay gelsi allah sabir versin sana.

Aynı durumdayız canım benim bi kızım var oğlum olsun isdiyorum aslında ama en önemlisi sağlıklı olması. Ama düşününce ya eşimin dedesinin ismi olursa diye megemet tama hz mdhemet peygaberimizin ismi ama peygamber ismi olduğu için değil eşimin dedesi olduğu için üsdeli görümcemin oğlunun ismi mehemet ya oda buyuk babasının ismiymiş onu koymuş. Aileyi ikna etmek kolayda diyer akrabalar demediğni birakmıycak. Ama ben daha yeni ve kızımın ismine uyğun isim olsun isdiyorum. Ama sanırım 80% kız şimdilik rahatım, umarım.

canım sen burayı trolluyo olmayasın şaka mı bu yazdıkların

Meraba kizlar ben arada sizi de takip ediyorum nasipse eylul annesi olucam ama erken olur mu. Diye arada size de bakiyorum aranizda adanali olan varmi hangi doktora gidiyorsuniz bilgi verirseniz sevinirim hepinize hayirli dogumlar

Anacim sen arabistan da falan misin bunlarda ki nasil bi zihniyet eskidenmis tum onlar

Sanırım korkusuzca kolayı içen bi ben varım İlk zamanlar aşırı midem bulandığında çay bardağıyla kola içiyordum iyi geliyodu, şimdi de eskisi kadar olmasada yemekle bi bardak kadar içiyorum

Tek değilsin cnm bende arada yemeklerin yanında içiyorum

Ben Ankara'dayım canım doktorum memorialda Nesrin Fener ben memnunum kendisinden. Üstelik seninle dogum tarihlerimizde ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…