- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.181
Ben ankarada yaşamıyorum ama 8. Haftamda ankaradaydım ve orda kontrolüm oldu. Çukurambar yüzüncüyıl hastanesine gittim elif gözdemir diye bir doktor, çok ilgili çok sıcak kanlı çok tatlı bir bayan, uzun uzun ilgileniyor her soruyu cevaplıyor. Ankarada yaşasam asla başka biryere gitmezdim, denemeni tavsiye ederim canım.Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, acaba Ankara'da olan hamişler doktorunuz netleşti mi? Benim hala netleşmedi de.. Medicana'da Ayla Aktulay Hanıma gittim (aslında kötü doktor değil) ama başka hastanelerde de denemek istiyorum. İçime sinen bir doktor olmadı daha ne yapacağımı bilemiyorum
Ben de sprite, gazoz içiyorumSanırım korkusuzca kolayı içen bi ben varımİlk zamanlar aşırı midem bulandığında çay bardağıyla kola içiyordum iyi geliyodu, şimdi de eskisi kadar olmasada yemekle bi bardak kadar içiyorum
Ben Ankara’da koru hastanesine gidiyorum çukurambar daki..evren koçbulut’a gittim gayet memnun kaldım.ama bi tanıdığımız olan Süleyman akarsu gelince şimdi onla devam ediyoruz..her ikisinide tavsiye edebilirimMerhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, acaba Ankara'da olan hamişler doktorunuz netleşti mi? Benim hala netleşmedi de.. Medicana'da Ayla Aktulay Hanıma gittim (aslında kötü doktor değil) ama başka hastanelerde de denemek istiyorum. İçime sinen bir doktor olmadı daha ne yapacağımı bilemiyorum
Ben ankarada yaşamıyorum ama 8. Haftamda ankaradaydım ve orda kontrolüm oldu. Çukurambar yüzüncüyıl hastanesine gittim elif gözdemir diye bir doktor, çok ilgili çok sıcak kanlı çok tatlı bir bayan, uzun uzun ilgileniyor her soruyu cevaplıyor. Ankarada yaşasam asla başka biryere gitmezdim, denemeni tavsiye ederim canım.
Canım bebecimodan dan 20 TL ye sipariş ettiğin bornoz takımı geldi çok güzel ince biraz sadece,ama ince olduğunu bilerek aldım zaten evim dogalgaz olduğu için sorun olmaz.Diğeri daha gelmedi pazartesi günü gelecek gelince sana haber vereceğim aklımdasınOnur_hira_ela , canım senin siparişler gelmedimi?
Eşimde Muharrem olan babasının ismini koymak istiyordu. Vakti zamanında seni böyle birşey için kırmam demişim, hop kabul etmiş oldum. Ve bu düşüncemi hep söyledim. Seni kırmam ama ismi geçtim ben büyüklerin isminin koyulmasını sevmiyorum ( kendi ismim babaannemin ismi ) her çocuğun ismi kendine özel olmalı diye. ek isim ararken bambaşka bir isim de karar kıldık. Alternatiflerini söyle belki eşinde vazgeçer :) eğer sen memnun isen tabi Mahmut onur bence daha iyiKızlar benim eşim illa babasının adını koyacak bnde bi şey demedim ilk bebeğimiz ama ben de ek koyacam dedim tm dedi.Mahmut koyacak eşim,bende ek olarak mahmut buğra yada mahmut onur düşündüm ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor
Ayy cnm bnde yaa acayip salata yiyorum.zarari ypksa sevndmKızlar bu ara acayip salatalık yiyorum bormalde yemezdim çok yiyince yaraları zaralarına bi bakayım dedim hamilelik için çok güzel şeyler sölemişler bi bakın ve sizde yiyin
Bebeklerimin kardeşlerinin annişlerii
Mahmut ikinci isim olsun bence her yerde ilk isim kullanılıyor .Kızlar benim eşim illa babasının adını koyacak bnde bi şey demedim ilk bebeğimiz ama ben de ek koyacam dedim tm dedi.Mahmut koyacak eşim,bende ek olarak mahmut buğra yada mahmut onur düşündüm ikisi arasında kararsız kaldım sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor
İsim mevzusu ha bendede cok problem oldu ya kızımda ama sonunda gorumcem milana dedi nede olsa kocamın ablası kv kızı tabi sozu sayılan biri hemen kabul eydiler diğer önerileri düşününce kabul etdim. Milana koyduk herke ne hadıneyse uzakdak akrabalar. Seyalı eşimin ananesi niye onun ismini koymadınız diye başımızın etini yedi zaten benim kv yapmadığnı burakmamız zamanında nıye yanı nıye. Anlamak cok zor herkesi sanada kolay gelsi allah sabir versin sana.Teşekkürler canim fikrini belirttiğin için ❤
Hiç deme ya benim en nefret ettiğim şey başıma geldi ne yazıkki mahmut isminide hiç sevmem
Aynı durumdayız canım benim bi kızım var oğlum olsun isdiyorum aslında ama en önemlisi sağlıklı olması. Ama düşününce ya eşimin dedesinin ismi olursa diye megemet tama hz mdhemet peygaberimizin ismi ama peygamber ismi olduğu için değil eşimin dedesi olduğu için üsdeli görümcemin oğlunun ismi mehemet ya oda buyuk babasının ismiymiş onu koymuş. Aileyi ikna etmek kolayda diyer akrabalar demediğni birakmıycak. Ama ben daha yeni ve kızımın ismine uyğun isim olsun isdiyorum. Ama sanırım 80% kız şimdilik rahatım, umarım.Benimde en nefret ettiğim şey bu durum canım. Bizde doğudayız malesefki burda da baba dede vs isimleri koyuluyor. Neyseki bizden önce iki kardeşin oğulları olmuş da birine babanın diğerine dededin ismi verilmiş. Bize birşey kalmadı diye düşünüyorum inşallah sonradan rahmetli olmuş amca dayı çıkarmazlarsa başımıza ( tabi cinsiyetimiz de daha belli değil). Onur da Buğra da güzel isimler bende çok beğeniyorum, sonuçta çift isimle çağırmayacaksın çocuğu hangisi diline daha hoş geliyosa onu koy canım :)
canım sen burayı trolluyo olmayasın şaka mı bu yazdıklarınSorma bugun kv soyluyorum boyle yapdı diye bi daha gitmem değişdirmek isdiyorum diye artik oraya gitik bi kere dedi ama elimden geldiğince fikrini değişdirmeye calışıcam kv min o kadar devlet hastanesi varkı nede olsa sırf bi kere buraya gitim diğe başka devlet hastanesi kabul etmezmi yanı bilmiyorum. Hic baştan gitmek isdemiyodum zaten. Sızın bi bilginiz varmi devlet hastanesinden devlet hastanesine geciş ne kadar isdiyor?
100 tl civari cıkmışdı burda önce daha sonta doğuma kadar 4 kontrol bedava olıcakdı kı dr hep para veriyor kv ne kadar yapma desemde.
sen bu yazıda bi tek onu mu anlamadınKv niz neden buna karar veriyor onu anlamadim
D8herlerini sorup ustune gitmek istemedim ama ben artik kadinlara uzulmuyorum kendi hayatlarini kendileri seciyor utanip benimle gelmeyen adamla sevismezdim bile birakin 2. Cocugu yapmayisen bu yazıda bi tek onu mu anlamadın
Anacim sen arabistan da falan misin bunlarda ki nasil bi zihniyet eskidenmis tum onlarO kadar haklısınkı ama hamileliğin nerdeyse hic bir güzeliğini yaşıyamıyorum. İsderdimki bebeğime kiyafetler almak alamıyorum doğdukdan sonra kv alıcam kızımdada şimdiye kadar ya annem ya kv aldı. İsderdim karnım buyudu hamile kıyafetleri almak ama yanız hic bi yere gidemem benim alışverişe cikmak isdeyende yok. Eşimle bebeğin heyacanını yaiamak isderdim ama hic konuşamıyoruz bi nede olsa annesinde cok cekiniyor yatak odasında asla işik acık olmasnı isdemez ayıp diye bir tek odada konuşuyoruz oda fısıldayarak zaten konuşmayıda sevmez bi odada yanlız kalıyoruz oda telofon aramiza giriyorhep telofonla oynuyor. Bildiğin bahceli bir evde hapisdeyim.
teşekkürler canım durdu akşamdan beriBebisin iyi olmasina cok sevindim canim..kanama durdu mu simdi?
Sanırım korkusuzca kolayı içen bi ben varımİlk zamanlar aşırı midem bulandığında çay bardağıyla kola içiyordum iyi geliyodu, şimdi de eskisi kadar olmasada yemekle bi bardak kadar içiyorum
Ben Ankara'dayım canım doktorum memorialda Nesrin Fener ben memnunum kendisinden. Üstelik seninle dogum tarihlerimizde ayniMerhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, acaba Ankara'da olan hamişler doktorunuz netleşti mi? Benim hala netleşmedi de.. Medicana'da Ayla Aktulay Hanıma gittim (aslında kötü doktor değil) ama başka hastanelerde de denemek istiyorum. İçime sinen bir doktor olmadı daha ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?