2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağ kasık agrisi diyodumya aslında vajinamin sağ kısmıyla sag bacagimin birleştiği yer yürürken ağrıyo otururken ağri azalio uff cnm skıldi

Ogluma hamileyken bende hunharca yiyordum oyle guzel geliyordu ki :) afiyet olsun minnoslarina canim :)

Boşver onları canım eşini ikna edemiyorsan onur dersin ikinci ismi kabul etmeside güzel birşey o mahmut desin sende onur :)) sonunda oda sana ayak uyduracak çevremde çok var öyle

Hoşgeldin aramıza

Kizlar aklinzi kurcalicak birsey dicem. Blki panik yapanlar olacak ama soylmek istedim. Ablamn bı arkadaşı vardi smdi duyunca çok üzüldüm. İlk çocuğunda degil ama ikincj ve üçüncü çoğunda kan uyuşmazlığı yüzünden cocuklarnn gozleri yok goz yuvası bile glismems ki hani göz nakli olsun. Kan uyuşmazlığından hberleri olmayan arkadaşlar vardie die dedm. Bnmde kan uyuşmazlığı var evlilik sırasında yapilmadi kürtajdan sonra yapıldı blkide bebegimn kalbinin durmasının sebebi buydu.. doktorlar nasil anlamiyor sasiyorum.. blki bu bir sebep ama insanlarda sonuçta onlemini almasi lazm. Rabbimij takdiri sonucta bisey diyemeyiz tek sebep buysa insan kndini de suçlar. Bide üçüncü çocugu düşünürken demsler ablasini yardim ederler ama kendiside öyle olmuş. İçim parçalandi çok uzuldum. Rabbbm tasiyamaycagmz yük vermsn ins.

Canim artan bı ağrı yok yuruyunce ağrıyor oturunca azaliyor doktoruma sordum whtsptan yazdim bağlarıniz geriliodur dinlenin geçer dedı. Rahatladım biraz ztn dinlenirken hissetmiorum.
Bana da o ağrı daha çok bacağından kaynaklanıyo gibi geldi bacakla bağlantı olan yerse dogru anlamışsam eğer yerini ters bi hareketten kaynaklanıyo olabilir

Evlenirken bakılmıyo mu kan uyuşmazlığına ben öyle hatırlıyorum

Evlenirken bakılmıyo mu kan uyuşmazlığına ben öyle hatırlıyorum
Bakılıyor ama bnmkinde bana bir iğne yapılmamsti. Doktorda kurtajdan snra yapmıştı....belkk bnm gibi olmayan vardie die soylemek istedim

Bana da o ağrı daha çok bacağından kaynaklanıyo gibi geldi bacakla bağlantı olan yerse dogru anlamışsam eğer yerini ters bi hareketten kaynaklanıyo olabilir

Sağ vajen le bacak birleşim yeri ağrıyor canım yuruyunce çoğalıyor doktor baglarin geriliodur dedi bnde öyle tahmin ettim ins dinlenince gecer.

Keske boyle birseyi burada bu kadar net yazmasaydiniz ayrica bilinclenip okudugunuzda kan uyusamazligi boyle birseye sebep veremez

Keske boyle birseyi burada bu kadar net yazmasaydiniz ayrica bilinclenip okudugunuzda kan uyusamazligi boyle birseye sebep veremez
Canm bunu doktorlar söylemiş kndi kafama gore kalkip buraya birsey yazmadm.. bnm tzyemin kizida kan uyuşmazlığı yUzunden engelli.. polemik olsun diye demedm... Bu sorun yüzünden böyleyse söylemek istedm.

Canm bunu doktorlar söylemiş kndi kafama gore kalkip buraya birsey yazmadm.. bnm tzyemin kizida kan uyuşmazlığı yUzunden engelli.. polemik olsun diye demedm... Bu sorun yüzünden böyleyse söylemek istedm.
Bende polemik yuzunden yazmadim ama herkes sizin gibi soguk kanli degil hasta dersiniz anlarim yok gozu yokmus yuvasi yokmus bence biraz daha hassas olabiliriz

Bende polemik yuzunden yazmadim ama herkes sizin gibi soguk kanli degil hasta dersiniz anlarim yok gozu yokmus yuvasi yokmus bence biraz daha hassas olabiliriz
Ya cnm derdim onlem alinsin die dedm... Kötü bir niyetle demedm. Hasta desem kalkip bana hastalığı neydi die sormucklarmi bn sahsen sorardım... Konuyu kapatalim o zmn. Bu kadar uzuyacaginj dusunmedm kötu niyetle soylemeyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…