2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım,demek ki idrar enfeksiyonu kusmaya kadar gidebiliyormuş. Çok geçmiş olsun kendine iyi bak canım

Yok ki baska sehirde o antibiyotigimi hazirlayip icip yaticam artik yarina icerim ayrani
Canim gecmis olsun. Hem teksin hem de hastasin allah yardimcin olsun. Insallah yarina atlatirsin. Eger uzarsa lutfen idrar kulturu iste ona gore antibiyotik verilmesini sagla. Bak daha once bir arkadas bos yere antibiyotik kullandi gecmedi sonra kultur yapildi megerse mikrop o antibiyotige direncliymis. Insallah toparlarsin ama aksi durumda da aklinda olsun. Bir de mesaneyi asidik tutman lazim. O yuzden icebiliyorsan limonata yapip icmelisin canim. 3 lt suyun altina dusmemeye calis olur mu

Kultur yapilmayacak mi dedim yok dedi aklima senin o konu gelmedi degil yarina bolca limonlu su icerim ise de gitmeyecem raporluyum umarim kisa surer hamileligi boyunca kusanlara allah yardim etsin

Nasallah ben onu bulmak icin pes ettimmi ki oda etsin yok oyle bir dunya orada saglikla buyuyup vaktinde yanima gelecek insallah bu bir anne emridir
İnşallah canım kız ağustosta kucağımıza almış olacağız Allahın izniyle. Emret şimdiden çocuğa bak evham yapacağına emret yeterki annecim diyodur çocukta

Fircaliyorum ama fircalijta degil curuk yok cunku bir sag taraf agriyor bir sol taraf
bu diş ağrısı bendede oldu cok fenadı çürükde yok bende aynı senınkı gibi kanama ve diş etlerinde hassasıyet mınıklerın bıze süprizi gibi bir şey gebelıkde diş etleri ve dişler hassaslaşıyor ve agrıa bılırmış

Gunaydin kizlaaar.. Dunden beri kasiklarimda sanci var.. Biraz canim sıkkın acaba ondan mi yoksa doktora mi gitsem bilemedim.. Zaten canim sıkkındi ona da ayri taktim kafayi simdi
cnm geçmiş olsun nasılsın şimdi bendede geçen hafta cok sıktı ben de korktum bir şey varmı diye ama şimdi geçti hızlı büyüyorlar bebişler kaslarımız genişliyor ama canını sıkma her şeye ağrı yı tetıklıyor ben de üzüldüm zaman agrılarımı daha cok hissederim

günaydın herkese çok uzak kaldım buralsrdan cumartesi dr gittim ve antibiyotik tedavisi başladı ilaçsz geçecek gibi değil dedi,miniğim küsmüş bize ne yüzünü ne püpüsünü hiç bişey göstermedi 20 dk baktı belki drum yok yarım saat sonra bişeyler yiyip içip gittim daha zor bi pozisyona dönmüş ayrıntılı ultrasonda dr söyle bi baksın dedi,dedim 12. haftada erkeğe benzettiniz dedim bana göre öyle ama sen bir sor dedi içime acaba diye bişey düşmedi değil hani.

Bu arada sabah kalktım midem yanıyo hala yanıyo işe gelmeden gaviscon içtim ama bana mısın demedi.

Cok tesekkur ederim canim dun aksama kadar yine oldu ama su an iyiyim şükür. Stres bedeni cok fazla etkiliyor uzak kalmak gerek ama stresinde tam gobegindeyim su ara. Rabbim hepimizin gönlüne serinlik versin feraha cikarsin kimin ne sıkıntısı varsa

Canım nasılsın nasıl idiyor hamilelik?
Canim özlemişim seni hosgeldin @etka31112 de görünmüyor kac gündür o da bi gelse de soyle kendimize gelsek:) ne icin antibiyotik kullaniyorsun ben kacirdim hasta miydin cok gecmis olsun miden icinde soguk sut ic mutlaka iyi gelir insallah. Bu ara biraz sancili geciyor hamileligim her anlamda:) rahatlayacagim ani kolluyorum :) sende ne var ne yok minnak kusum nasil tekme calismalarina basladi mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…