2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende özledim gerçekten,grip oldum kuzum ben geçen hafta raporluydum ilaçsız atlatamadım,senin de var bir sıkıntın bişeylere stres yapmışsın belli ne kadar takma desemde insan etkileniyor,zor zamanında prensesini getir aklına olur mu,içimde hummalı bir çalışma var canım bebek mi var acaba arada hissediyorum özellikle sırt üstü yattığım zaman,son gittiğimde ellerini gördüm kuzumun.

Oyy canim benim cok gecmis olsun.Allah sagligimizdan etmesinde hersey yolunu buluyo gecer elbet sıkıntılarda. Zaten oglumu bi kokluyorum %50 sarj oluyorum sonra minnosumu dusunuyorum bi %50 de ordan :) kendime geliyorum sukurler olsun :) kendini hissettirmeye başlamış kuzucuk darisi bana da :) o ellerini yesin teyzesiiii balli kuzum

ben de geldiiim günaydın canım
eşimin yanındaydım cumadan beri. Şafak 49 inşaallah az kaldı

senin neyin var canım sancı derken kasıkta falan mı var dinlenmeye çalış bol bol

ben de geldiiim günaydın canım
eşimin yanındaydım cumadan beri. Şafak 49 inşaallah az kaldı

senin neyin var canım sancı derken kasıkta falan mı var dinlenmeye çalış bol bol
Gunaydin hosgeldiiiin balimm :)
Hadi Allah kavustursun inşallah :)
Aynen ya kasiklarimda sanci gibi bi agri vardi sukur simdi yok ama dun akşama kadar dürttü :) sen nasilsin minnak kusumdan naberr

Kultur yapilmayacak mi dedim yok dedi aklima senin o konu gelmedi degil yarina bolca limonlu su icerim ise de gitmeyecem raporluyum umarim kisa surer hamileligi boyunca kusanlara allah yardim etsin
Kulturu acilde yapmazlar. Bugun toparlamazsan hastaneye gidersen orda istemeyi unutma canim. Verilen ilaci da doktoruna bildir muhakkak. Allah sifa versin

Gunaydin hosgeldiiiin balimm :)
Hadi Allah kavustursun inşallah :)
Aynen ya kasiklarimda sanci gibi bi agri vardi sukur simdi yok ama dun akşama kadar dürttü :) sen nasilsin minnak kusumdan naberr

Allah razı olsun kuzumm inşaallah detaylı ultrasonda yanımda olacak
ben iyiyim çok şükür kasık ağrıları bende de oluyor geçen hafta korktum kötü bir şey mi acaba diye ama normalmiş.
Göbüşüm çıktı, hayatımda ilk kez göbeğimin çıkması beni mutlu ediyor sadece bende linea nigra da çıkmaya başladı şu an çok hafif ama ben o görüntüyü hiç sevmezdim sağlıklı olsun da geçer doğumdan sonra inşaallah

hala cinsiyetimiz belli değil bizim, seninki kız sanırım değil mi geliyor prenses yakışıklı abisinden sonra inşaallah

Az kalmis hayirlisiyla simdi ozlem tavandir Allah basks ayrilik vermesin bunlar tatli seyler askinizi kuvvetlendirir
Ayy gobus cikinca insan nasılda mutlu oluyor gercekten :) bende oglumda senin gbi diyordum gobegim ciktigi icin sevinecegim aklima gelmezdi diye:)
Benim daha cikmaya baslamadi o çizgii ama kesin cikar olsun ya onu da seviyorum :) zaten geciyor :)
Senin kuzucuk cok nazli :) kontrol ne zaman peki?
Bakalim degismezse insallah prenses geliyo:) prensimin yanina :)

Kızlar tünaydın :)
Ben şimdiye kadar halsizlikten işe gidip gelip hep uyuyordum akşamları. hafta sonları da yatıyordum genelde.simdi yavaş yavaş iyi hissetmeye başladım kendimi. yürümeye başlamak istiyorum akşamları. sizler neler yapiyorsunuz? her gün yürüyor musunuz

Kulturu acilde yapmazlar. Bugun toparlamazsan hastaneye gidersen orda istemeyi unutma canim. Verilen ilaci da doktoruna bildir muhakkak. Allah sifa versin
Bugun zor giderim dr a :/
Kadin dogum doktorumu aradi acildeki doktor o ne derse onu yazdi zaten bakalim bugun dinlenicem gecer insallahta kasik ve bel agrim kesilmedi nerdeyse iki buklum ediyor yururken

Hadi gozunaydin canimmm :) saglikla gelsin :)
Çook teşekkür ederim. Aminnnn :)

Hayirli olsun canim :)
Çook teşekkür ederim :))

Hadi gozun aydinnnnn belliydi kiz oldugu annesi :)
Ehehehe evet nazından belliydi. Hatta bugün bacakları ile yine kapatmıştı ama yine bir tahmin yaptı doktorumuz. Çok nazlı çok. Bu arada çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir.

Valla sormaa o bacaklari capraz yapip yatmalari cok tatli oluyo ben normal dr kontrolune gittigimde karnim tok giderdim hiiiccc kipirdamaz bacaklar capraz dururdu dun acilde usg ye girdigimde bagirsaklar tamamen bos hic bisey yiyememisim ac bi haldeyim bizim kiz kipir kipir bacaklari uzatiyo geriyo birini bukuyo birini uzatiyyo bundan sonraa ac giricem usg ye :)
Bugun dinlenirsem yarina iyi olurum sanirim canim

merhaba Arkadaslar
doktor plesanta yapışması teşhisi koydu ve cok olumlu konusmadı
17. haftada perinatoloji uzmanı görsun dedi.
2. düzey ultrason için 17.hafta dedi
ama o haftaya kadr beklemeden gıtmek istiyorum perinatologa
istanbul için tavsiye edeceğinz iyi bir perinatalog var mı?

Plesanta yapismasi neymis ki kalbini ferah tut canim alllah korktugun yerlere ugraatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…