2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende öyleyim geçecek deyip sabrediyorum ama böyle hiçbirşeyi kafasına takmayan çok rahat olan vijdansızca davranan patavatsız bi okadarda her yönden şanslı olan insanlar varya onlarla ugrasmak çokkk zor haksızda olsa her türlü yırtıyor sinirlerim bozuldu

Nasıl birşeymişki o. Hemen karamsarlıga vurma kendini bebege zarar verecek birşey degildir. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Merhabalar bende istanbuldayim doc dr ibrahim kalelioglu var sislide benimde dusuk riskim vardi bir arkadasim tavsiye etti memnun kaldik 20. Haftada nasip olursa tekrar gidecegiz 400 tl ucreti bilgin olsun

Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede atlatırsın inşallah bebişi beslemeye devam edersin
Bu arada sabah kalktım midem yanıyo hala yanıyo işe gelmeden gaviscon içtim ama bana mısın demedi.
Benim de mide yanmam çok kötü durumda
Başladığı anda şekerli sakız atıyorum (hiç te sevmem çiğnemeyi ) ağız suyu fazla salgılanıyor ve bana ilaç gibi geliyor bi dene istersen belki sende de tutar
Canım durumun ciddiyetini tam algılayamadım ama çok geçmiş olsun
Benim 3. Bebeği sonlandıran detaylı ultrasonda da çok iyi doktorum var istanbulda detaylı için 20. Haftada yine ona gidicem muhteşem bir dr
Perinatolog prof dr murat yayla
Araştır istersen ama pişman olacağını asla düşünmüyorum

Selam güzel anneler

hastalar geçmiş olsun çok Allah şifa versin
BadeAk34 umarım birşey çıkmaz
internette falan fazla araştırma moralin bozulmasın doktorun dediklerinden başka hiçbir şeyi ciddiye alma
Herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tut

Alışveriş konusunda en sıkıntılı benim sanırım devamlı bir şey alasım var eşim benden beter
dün yine bir şeyler aldık

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-02-26 at 11.33.34.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 88
Ay çok tatlılar. Güle güle giyersiniz inşallah canım

Son düzenleme:

benim bebiş değil doktor nazlı canım ya söylemedi
17 martta randevum daha 20 gün var canım bekliyorum bakalım inşaallah öğrenirim artık.

göbeğin çıkmadı mı ay benimki erken mi çıktı ki 2. hamilelik senin bi de daha erken çıkar diyorlar

Icimdekilerin tercumani olmussun gel opucem :)

O ne oluyormuş canım neden olumsuz konuştu ki. Çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir içini ferah tut sen.

Doktor baklava lokum mu istiyor acaba neyi bekliyor :) :)
Canim benim gobegim gec cikiyor simdi guya cikmis ama gece cikiyor sabah iniyor :) 25 ten sonra gobegim gobek gibi gorunuyor ondan oncesinde icki gobegi gibi:)

@Dumudo canım çok geçmiş olsun iyiki üşenmeyip gitmişsin doktora. dikkat et kendine iyileş bi an önce inşallah.

Ücret şu aşamada çok önemli değil cünku cok ciddi sonucları var Allah korusun. Ama gideb tavsiye eden varsa öyle birine gitmek daha iyi. Doktor ümit yok gibi bişe dedi ama ben şoktan hiç bişey soramadm

Ücret şu aşamada çok önemli değil cünku cok ciddi sonucları var Allah korusun. Ama gideb tavsiye eden varsa öyle birine gitmek daha iyi. Doktor ümit yok gibi bişe dedi ama ben şoktan hiç bişey soramadm
gecmıs olsun umarım kotu bısey olmaz yanılma falandır. Prof. Melih Atahan Güven iyi bir perinatalogdur. bende saglık sebeplerımden dolayı ona gıdıyorum. bır arastır ıstersen

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın. Benim doktorumda perinatolog, adı murat muhçu, çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Günaydın hayırlı haftalar herkese :) çok okuyamadım 2 gündür ama Allah şifa bekleyenlere şifa versin , kolaylıkla ve güzelliklerle dolu bir hafta olsun herkese bugün raporum bitip işe başlayacaktım ama cumartesi akşamdan beri kanamam yine başladı dün tüm gün sürdü bu sabah kontrole gittim bebeğim şükür iyiymiş raporum uzadı ben yatmaya devam.. hayatım boyunca hiç yapmadığım kadar yatıcam herhalde ey bebiş sen nelere kadirsin , neyse sen iyi ol da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…