2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bugun devlet hastanesine kontrole gittim. Cinsiyeti sordum doktora alt tarafı kıza benziyo fakat bacak arası kapali kız olabilir dedi. Benzer durum yaşayan var mi? Veyada bu durumla karsilasip erkek çıkan var mı yakın zaman teknolojisinde. Cok anneden cok cevap bekliyorum

Canim bozma morelini inş iyi hbrler alirsin

Kendi kendime taslak yazip kaydediyo gibi hissetmiyeyim lutfen bilgilerinizi paylasin. Saskinlik icinde kaldim.

İ
gecmıs olsun umarım kotu bısey olmaz yanılma falandır. Prof. Melih Atahan Güven iyi bir perinatalogdur. bende saglık sebeplerımden dolayı ona gıdıyorum. bır arastır ıstersen

Seni deraylı için kacıncı hafta cagırdı. Ona mail attm kaçcıncı hafta gelsem uygub olur diye ama döner mi bilmıyorm. Asistanının numarası sen de varsa özelden yazabilir misin. Hani bu duruma 17 den sonra bakılıyosa o zaman gideyim. Hemen gel derse hemen gideyim

Ücret şu aşamada çok önemli değil cünku cok ciddi sonucları var Allah korusun. Ama gideb tavsiye eden varsa öyle birine gitmek daha iyi. Doktor ümit yok gibi bişe dedi ama ben şoktan hiç bişey soramadm

Her doktorun dediği doğru olmayabiliyor umit yok çok acimasizca olmuş sen kendini sitrese sokma canım inş iyi bi perinatolog bulursun belki çok kötü bi durum yoktur dualarimiZ seninle Allah yardımcın olsun

Rabbi sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almak nasip etsin inşâAllah. Birkaç doktora görünmeden böyle tek bi sözü kafana takma sakın . İnşâAllah herşey yolunda gider

Rahmin neresine yapışmış plesenta acaba? Benim plesenta da tam rahim ağzında ,açıklık var ama yapışma ihtimali de var dedi.. Bebek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş de.. Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık..

bilgün yok ama arkadaşıma 7. Ayına kadar devlet hastanesi kız dedi . Özele gitti erkek olduğunu söylediler . Doğum yaptı erkekmiş. İyi bi usg cihazı olan özele gitmemi tavsiye ederim kafan karıştıysa

Ben olsam iki hafta beklemez hemen görünmek isterdim Perinatoloğa...

Birşey daha soracağım 12. Haftada ikili tarama da plesenta için birşey demediler mi?

Dr ultrasonda bebegime alt bedeni kıza benziyo dedi bu ne demek bilgisi olan var mi? Üst bedeni alt bedeni diye 2 ye mi ayıriyolar bebişleri bide kiza benzetti bilgisi olan bu cümleyi duyan var mi

BadeAk34 Canım inşallah gittiğin diğer doktor seni rahatlatacak güzel cümleler kurar. Tek bir doktorun söylediğini sürekli hatırlayıp moralini bozma. İnşallah güzel haberler alırsın ilerleyen zamanda.

Birşey daha soracağım 12. Haftada ikili tarama da plesenta için birşey demediler mi?
11+3 de yaptrdım hıc bıse demedı suyu vs iyi dedi
ikili testte ona bakılıyo mu bılmıyorum ama bişey demedı acıkcası
asagıda benımkıde sadece oyle olsa yukarı cıkma ıhtımalı yüksek ama yapısık olunca ihtimal pek kalmıyo

Kizlar ya bn dun bi hapsurdum kasiklarm nasil agirdi bagrcktm az daha. Cok kotu oldum.bide bisey sormak istiyorum bu detayli ultrason için onceden mi randevu veriyorlar yoksa aynı gun ultrasona girebilirmiyim. Bilginiz var mi. Ben hâlâ kilo almadm moralim bozuluyor bi istahsizlik oldu bende... Su iki hafta bi gecse rahatlasam.

O ne oluyormuş canım neden olumsuz konuştu ki. Çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir içini ferah tut sen.

canım kendılıgınden olan bıseymıs
tedavısı vs yok dedı dikkat et dınlen vs dedı
rahme yapısıkmıs benımkı. zaten ara ara kanamam sureklı lekelenmem var
ama ılk cocyugumda da lekelenmem vardı cok da uzerınde durmadım acıkcası
sebebi buymus demekkı

Dr ultrasonda bebegime alt bedeni kıza benziyo dedi bu ne demek bilgisi olan var mi? Üst bedeni alt bedeni diye 2 ye mi ayıriyolar bebişleri bide kiza benzetti bilgisi olan bu cümleyi duyan var mi
Ben bugün cinsiyet tahmini aldım doktorumdan. Üst beden alt beden gibi bir tabir kullanmadı ama bacakları ile alt kısmı kapattığı için net bir şey görünmese de tahminde bulundu.

Nasıl birşeymişki o. Hemen karamsarlıga vurma kendini bebege zarar verecek birşey degildir. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

ben doktora cok detaylı bısey soramadım kızımda yanımdaydı şok oldum zaten
netten okudum bıraz aklınıza gelecek en kötu seyler yazıyo
etkılenmemek elde degıl ama hayırlısı olsun deyıp beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…