- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.481
Kizlar ya bn dun bi hapsurdum kasiklarm nasil agirdi bagrcktm az daha. Cok kotu oldum.bide bisey sormak istiyorum bu detayli ultrason için onceden mi randevu veriyorlar yoksa aynı gun ultrasona girebilirmiyim. Bilginiz var mi. Ben hâlâ kilo almadm moralim bozuluyor bi istahsizlik oldu bende... Su iki hafta bi gecse rahatlasam.
Bana ikili tarama da dedi aşağıda diye.. O zaman da farketmiş olması gerekmez miydi?11+3 de yaptrdım hıc bıse demedı suyu vs iyi dedi
ikili testte ona bakılıyo mu bılmıyorum ama bişey demedı acıkcası
asagıda benımkıde sadece oyle olsa yukarı cıkma ıhtımalı yüksek ama yapısık olunca ihtimal pek kalmıyo
Randevu alman gerekiyor canım.Kizlar ya bn dun bi hapsurdum kasiklarm nasil agirdi bagrcktm az daha. Cok kotu oldum.bide bisey sormak istiyorum bu detayli ultrason için onceden mi randevu veriyorlar yoksa aynı gun ultrasona girebilirmiyim. Bilginiz var mi. Ben hâlâ kilo almadm moralim bozuluyor bi istahsizlik oldu bende... Su iki hafta bi gecse rahatlasam.
Benim de ara ara öksürünce hapşırınca sağ kaşığıma bir ağrı saplanıyor ben de çok endişe duyuyorum , bilgisi olan var mı acaba normal mi kiKizlar ya bn dun bi hapsurdum kasiklarm nasil agirdi bagrcktm az daha. Cok kotu oldum.bide bisey sormak istiyorum bu detayli ultrason için onceden mi randevu veriyorlar yoksa aynı gun ultrasona girebilirmiyim. Bilginiz var mi. Ben hâlâ kilo almadm moralim bozuluyor bi istahsizlik oldu bende... Su iki hafta bi gecse rahatlasam.
ben doktora cok detaylı bısey soramadım kızımda yanımdaydı şok oldum zaten
netten okudum bıraz aklınıza gelecek en kötu seyler yazıyo
etkılenmemek elde degıl ama hayırlısı olsun deyıp beklıyorum
ben doktora cok detaylı bısey soramadım kızımda yanımdaydı şok oldum zaten
netten okudum bıraz aklınıza gelecek en kötu seyler yazıyo
etkılenmemek elde degıl ama hayırlısı olsun deyıp beklıyorum
Rahim agzinami yapismis canim neden olumlu konusmadi yatarak gecirip dogum yana kisiler var benimkide asagida olunsuz dusunme canim iyi bir hasta git elbet cozumu varmerhaba Arkadaslar
doktor plesanta yapışması teşhisi koydu ve cok olumlu konusmadı
17. haftada perinatoloji uzmanı görsun dedi.
2. düzey ultrason için 17.hafta dedi
ama o haftaya kadr beklemeden gıtmek istiyorum perinatologa
istanbul için tavsiye edeceğinz iyi bir perinatalog var mı?
Benimkide asagida insallah yukari cikarBana ikili tarama da dedi aşağıda diye.. O zaman da farketmiş olması gerekmez miydi?
Rahim agzinami yapismis canim neden olumlu konusmadi yatarak gecirip dogum yana kisiler var benimkide asagida olunsuz dusunme canim iyi bir hasta git elbet cozumu var
Bana dr um bebegin yerlestigi yerden kaynakli oluyor dedi sen surekli ayaklarini havaya dik yat ama yatarak doguma kadar giden var hemen niye kotu konusmuski drevet canım cok asagıda dedı ve yapısıkmış, hem yapısık olması hem de cok asagıda olması kanama dusuk vs sebebi
bu halıyle doguma kadar gıtme ıhtımalı de varmıs
kesınlıkle sezeryan olmak gerekırmıs bunu netten okudum, bebekten sonra yapısık plesantayı cok ıyı temzılemek gerekırmıs rahımden, Allah korusun rahmın alınma durumu olabılırmıs veya asırı kan kaybı anneyı tehlıkeye sokabılırmıs
daha once bıkac kere sezeryan olanlarda daha cok görulurmus, sıgara ıcmek, myom ameliyatı vs
bende bunların hıc bırı yok
ılk hamılelegımde de normal dogurdum asırı bı kanamam olmadı sonrasında
ama her bırı farklı işte
CANIM BENİM DETAYLI ULTRASONU 23 MARTA VERDİ O ZAMANDA 22. HAFTANIN SON GÜNÜ OLUYOR SONRADA BANA KONTROLE GELİRSİN DEDİSelam Kızlar, detaylı ultrasona gıren var mı? benım haftaya cok heyecanlıyım korkuyorum da
canım ben normaldede çok şiddetli hapşururdum şimdi de öyle benimde her hapşurukda ağrı giriyor ama sorun olmazmış hatta hapşurmayı tutmak daha sıkıntılıymısKizlar ya bn dun bi hapsurdum kasiklarm nasil agirdi bagrcktm az daha. Cok kotu oldum.bide bisey sormak istiyorum bu detayli ultrason için onceden mi randevu veriyorlar yoksa aynı gun ultrasona girebilirmiyim. Bilginiz var mi. Ben hâlâ kilo almadm moralim bozuluyor bi istahsizlik oldu bende... Su iki hafta bi gecse rahatlasam.
Doktor baklava lokum mu istiyor acaba neyi bekliyor :) :)
Canim benim gobegim gec cikiyor simdi guya cikmis ama gece cikiyor sabah iniyor :) 25 ten sonra gobegim gobek gibi gorunuyor ondan oncesinde icki gobegi gibi:)
ben tam olarak 17+6 da gıdecegım . herkese farklı verıyorlar sanırım olsa da atlatsam su stresıCANIM BENİM DETAYLI ULTRASONU 23 MARTA VERDİ O ZAMANDA 22. HAFTANIN SON GÜNÜ OLUYOR SONRADA BANA KONTROLE GELİRSİN DEDİ
Badecim lütfen benim dr a bir görün beni de burdaki tüp bebek dr um yönlendirdi adam bu işte profÜcret şu aşamada çok önemli değil cünku cok ciddi sonucları var Allah korusun. Ama gideb tavsiye eden varsa öyle birine gitmek daha iyi. Doktor ümit yok gibi bişe dedi ama ben şoktan hiç bişey soramadm
Doktorum 3 hafta snra gl dedi .2 hafta sonra gidicem ins. Sanırsam ki o zmn söyler randevu alip almamam gerektigini. Bebegmde smdiye kadar bi sorun olmadı gelisiminde ins da olmaz. Kilo almayinca insanın aklında bi soru işareti oluyor. Hapsuruncada çok korktum hic ole olmamastm...canım ben normaldede çok şiddetli hapşururdum şimdi de öyle benimde her hapşurukda ağrı giriyor ama sorun olmazmış hatta hapşurmayı tutmak daha sıkıntılıymıs
detaylı ultrason ıcın bır yer onerdı mı drum benım onerdıgı yerden ben randevu aldım
ayrıca kılo almaman bebek ııyı oldugu surece kotu degıl aksıne ıyı bırsey ben 18. haftamdayım 1 kılo aldım sadece dr cok ıyı dedı bebegımde ıyı cok sukur
Badecim lütfen benim dr a bir görün beni de burdaki tüp bebek dr um yönlendirdi adam bu işte prof
Tekrar yazıyorum
Perinatolog prof dr murat yayla şişli özel muayene
Bi de acı bademde çalışıyor galiba
Ben bugün aile hekimimle de görüştüm ,çok dikkat et ,sürekli dinlen ,ağır kaldırma poşet dahi taşıma dedi..Korkutmak istemem ama ciddiye al bu durumu dedi.Benimkide asagida insallah yukari cikar
Bize de yazar mısın sonucunu.. Rabbim korktuğumuzla imtihan etmesin inşallah... Hayırlı haberlerle gel inşallah..happywithme arkadasım sağolsun kendı doktorunu aradı gelsin bakalım demıs. ondan randevu almaya calısıyorum yarına verırse ınsallah ona gıdecegım. oda prof acıbademde. ınsallah hayırlı seyler duyarım. senın dedıgın doktoru da cok arastırdım. tavsıyen ıcın cok cok tesekkur ederım. ınsallah iyi seyler duyarımda baska bırıne gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?