2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ondan yarın ıcın randevu aldım az önce
hayrılısı ınsallah bakalım artık

Amin insallah canim bende bir is yapmiyorum ama is basi yaptim eger dr plesenta iyce kaymis derse doguma kadar izin alicam

Benim işyerinden arkadaşıma 9 ay kız demişlerdi, sezeryan öncesi o gün son usmde dr oğlan dedi , oğlu pembiş pembiş giydi ))) hafif şok tabiki

Benim işyerinden arkadaşıma 9 ay kız demişlerdi, sezeryan öncesi o gün son usmde dr oğlan dedi , oğlu pembiş pembiş giydi ))) hafif şok tabiki
NASIL GÖREMEDİLER ACABA BİZ EŞİMLE BERABER GIDIYORUZ KONTROLLERE O HEP VIDEOYA ALIYOR 12. HAFTADA GORMUSTUM BEN PIPIYI :) AMA 12. HAFTADA HEM KIZDE HEM ERKEKDE CIKINTI OLUR DIYE OKUMUSTUM O YUZDEN 18. HAFTAYI BEKLEDIK BU DEFA VIDEOYU IZLEDIM GAYET GORUNUYOR PIPISKOMUZ :)

T TubaSude neyin var canim? BadeAk34 canim hic kötüyü dusunme hele bir o doktoradagorun internetten de arastrma ypma insan onlari okudukca panik oluyor.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins.
Plesenta rahim ağzına çok yakın..Bebek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş de çıkmayabilirmiş de.. Bakalım tatlım ne olacak ,Allah’ın izniyle birşey olmaz .. Sadaka çıkarmak lazım belayı defeder arkadaşlar ...

İnşallah canım yeterki sizn güzel haberlerinizi alalım dualarım seninle

Canim 18 le 22 hafta arası yapılıyor diye biliyordum demekki 22. Haftanın sonunda da yapilabiliyormus fiyat alabildinmi cnm
kendı doktorum tüm organ kontrolünü yaptı son kontrolde ben de 20-22 dıye bılıyordum ama sorun olmayınca galıba o tarıhe verdı aslında 22. haftamda oluyor fıyatı ıyı aklıma getırdın unutmustum ben dur yarın bı alayım :)

Çok çok geçmiş olsun umutsuzluğa kapılmamaya çalışın Allahın izniyle en sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Anlattığınıza göre Plasenta perkreata -inkreata gibi bebeğin eşinin rahim duvarının içine doğru girmesi gerekenden daha fazla girerek yapıştığı durumlardan birisi var sizde, bir tek doktor görüşü ile moralinizi bozmayıp başka görüşler alın bence , ve internette okuyup hiç fazladan canınızı sıkmayın , inşallah her şey yoluna girer

AMİN CNM ZATEN HAMILEKEN DAHA HASSAS OLUYORUZ DERT ETME KENDINI HEP MOTIVE ET

Bende normalde acibademé gidiyorum doktorum kendi bakarmi bilmiorum ikili taramayi kendisi ypmisti onceden bilgi almak icin hastaneyı aradım 680 lira dedi fiyat biraz fazla gldi yoksa temsilci başka bi ultrason fiyati mi verdi anlamadimki 2. Düzey falan varmisya anlamadım tam

Canım senin ultrason olcumu mu farklı? Benim 4 agustos tahmini doğum.17 martta detaylıya bakalım 20.haftanda gel dedi doktorum. 1 hafta ileriden söylemiyo sanirim doktorlar burdaki program gibi. sen 21. Haftana girdiginde detayliya giriceksin sanırım.normal bi zaman aralığı.

Evet ben Allah kabul ederse gecen hafta kurban kestim dagittim.boyle seylere cok inanirim rabbim cocuklarimizin ve sevdiklerimizin belasini defetsin

Allahin izniyle birsey olmaz canim ins.sen kendine cok dikkat et bol sure ve dualardan oku dinlen yorulma insallah yukariya cikar..bi sikayetle mi gittin soyledi doktor yoksa kntrolde mi gordu

Kızlar birşey sorcam şimdi 20 hafta tetonoz aşısı yapılıyor ya ben Gürcistan’a döndüm burda tetonoz aşısı yapmıyorlar ne düşünüyorsunuz bu aşı hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…